שרשור שאלות חדש...

THE AnGeL2

New member
סרטים.

מישהו
יכול לתת לי פרטים על הסרטים שג'סיקה עכשיו מצלמת (ארבעת המופלאים ו-in to the blue), שחקנים, תקציר ומתי הם אמורים לצאת? ומישו יכול להגיד לי באיזה סרטים שיחקו ג'נסן ומייקל וות'רלי?

THE AnGeL2

New member
שאלות...

מישהו יכול
להסביר לי מה בדיוק הקטע של הכת של וויט
למרות שכבר ראיתי את הסדרה, אני פשוט לא מצליחה להבין את זה
ועוד משהו....
מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק הייעוד של מקס או למה היא כל כך מיוחדת
(חוץ מזה שאין לה ג'אנק DNA...)
רבה לכל מי שיכול לעזור לי..

שלום אנשים..../images/Emo140.gif

אני מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, אבל אני חושבת שרק ככה זה ימשוך יותר תשומת לב. אז ככה יש לי מס' שאלות:
לוגן, נושא גם את הכינוי- " לעניכם בלבד ", מישהו יכול להסביר לי את משמעות הכינוי, ולמה דוקא הכינוי הזה
ולמה בפרק של אתמול, למשל, בנאדם שראה אותו אמר: " לעיניכם בלבד.."\ כאילו שהוא איזה בנאדם סודי או משהו כזה... אם מישהו יוכל להסביר לי את כל הקטע עם הכינוי שלו והוא עצמו, אני אשמח.
אם אפשר לתת לי רקע על מנטיקור ועל מה שהלך שם, מי היה שם { איזה סוג אנשים } ומה בדיוק ניסו לעשות שם, ואז את הבריחה שמקס תכננה? תודה מראש

../images/Emo35.gifשאלה. :)

אם ברין יודעת שלוגן הוא לעיניכם בלבד היא אמורה לגלות את זה לאנשים במטיקור כי כמה פרקים לפני האחרון היא היתה חלק ממנטיקור. אז למה שהיא לא תגלה? ושאלה שניה ג'נסן אקלס יווני או משהו?! ומה זה ספוילר?!

איאן תורפ השווה!
גל פרידמן המלך!

ג'נסן לא השתתף בסרטים..

חוץ ממלאך שחור הוא השתתף בימי חיינו בתור אריק בריידי בדוסון קריק, ובאיזה סידרה שקוראים לה "סטיל אלייב" או משהו כזה..

Nitzan122

New member
תשובות

יש ללוגן את הכינוי הזה כי הוא באמת איזה בן אדם סודי לפחות בטלוויזיה לעיניכם בלבד הוא האיש בתמונה
שפורץ לטלוויזיה וחושף שחיתויות וכל מיני פשעים ולוגן הוא האיש הזה אבל היחידים שיודעים על זה הם מקס ובלינג ועכשיו גם בריין את השאלה השנייה שלך לא ממש הבנתי המטרה של מנטיקור הייתה ליצור את "החייל המושלם" ע"י הנדסה גנטית. בקשר לבריחה- לוגן תיכנן שידור כ"אייס אונלי" בו הוא חושף את המיקום של מנטיקור מקס שידרה אותו ואז חזרה למנטיקור להציל את כל הטרנסג'נים כששרפו את מנטיקור (בעקבות השידור כי אסור שיגלו על מנטיקור) מקווה שעזרתי לך

Nitzan122

New member
לא התכוונתי

לברין אחות של מקס אלא לבריין
האיש שהיה אתמול שידע את העתיד אין לי מושג אם ג'נסן יווני... ספוילר זה מידע על פרקים שלא שודרו עדיין בארץ עכשיו אנחנו מחשיבים כספוילר מידע על פרקים שלא שודרו בשידורים החוזרים ופעם הבאה בבקשה תשרשרי במקום לפתוח הודעה חדשה משרשרים ע"י לחיצה על "הוספת תגובה" בהודעה שאת רוצה להגיב אליה

אוקיי תודה רבה.. ויש לי עוד שאלה

מה הקטע עם הדי אן איי שיש להם? שלמקס למשל, יש של כלב, ולכל השאר אין לי מושג..... ולמה יש וירוס המפריד בין מקס ללוגן? למה דווקא נגד לוגן? במנטיקור כעסו עליו ורצו לנקום? אז איך דווקא עם מקס? הרי עם שאר האנשים ממנטיקור אין בעיות.... { וגם אלק וג'ושוע יודעים שלוגן הוא לעיניהם בלבד, לא? } מצטערת שאני כ"כ מסובכת עם השאלות.. אני פשוט רוצה להבין יותר מה אני רואה.

Nitzan122

New member
מנטיקור ניסו

ליצור את החייל המושלם ע"י הנדסה גנטית ולשם כך הם שיחקו להם בד.נ.א והכניסו להם ד.נ.א של כלב או חתול או של אנשים בעלי כישורים מיוחדים וכל מיני דברים אחרים. את הוירוס מנטיקור הכניסה למקס כי היא ידעה שיש לה איזה קשר עם אייס אונלי שעשה להם בעיות אחרי שהוא חשב שמקס נהרגה הם ידעו שכשהיא תברח היא תלך אליו ותדביק אותו ולא אלק וג'ושוע חושבים שהוא עוזר לאייס אונלי אבל הם לא יודעים שהוא אייס אונלי

karms20

New member
אממממ... לא מדוייק...../images/Emo9.gif

ג'נסן סיים לאחרונה צילומים של סרט אימה בשם Devour כשהוא בתפקיד הראשי. ומי משחק את אחד הרעים? מרטין קומינס - חביבנו וויט. אבל הסרט כנראה יוצא ישר לוידאו
...

ברודי

New member
שרשור שאלות חדש...../images/Emo35.gif

מצטערת שאני משרשרת את כל השאלות למקום אחד אני יודעת שזה גורם לזה שחלק מהן נבלעות ולא שמים אליהן לב. אבל זה ממש מפוצץ את הפורום ככה...

טבו לשי

New member
שאלה

ראיתם את ג'ון סאבאג' ביפה והחיה??? סרט משנת 1988.... איזה צעיר הוא נראה שם!!!! מזה מצחיק!

קאטי22

New member
סרטים שמייקל וו'יטרלי

אני ראיתי רק שני סרטים שמייקל וו'טרלי משחק בהם אחד מהם אני לא זוכרת את שמו אבל לשני קוראים 'ההבקתה ליד האגם' זה צריך להיות סרט אימה!! ובסרט השני מייקל משחק נסיך שבורח מהממלכה שלו ואז פוגש איזה אחת ומתאהב בה ואז בסוף היא מגלה שהוא הנסיך......סרט לא משהו!!

למעלה