שרשור שאלות חדש

Earth Jedi

New member
שאלה בקשר לג'די

אני עכשיו קורא ת'קומיקס על דארת' מאול, והוא במקום שנקרא black sun ...עכשיו יש שם מנהיגים של קבוצות שנראות לי כמו גנגסטרים. עכשיו לכל אחד יש שומר ראש עם lightsaber. אבל הם לא סית' ולא נראה לי שהם משתייכים לג'די. הם גם נראים רעים כאלה. מה הם? ואחת גם אמרה כזה "I feel a disturbance in the force" לא הצלחתי לעלות ת'תמונה לאתר אז הנה היא: http://img280.echo.cx/img280/1024/starwarsdarthmaul03179hr.jpg

אני שמתי לב יש בעיה הכי גדולה !!

נכון יום יש סרט החדש פרק 3. אבל מה ההבדל בין הסרטים ל"מלחמת הכוכבים "חדש" 1/2/3" לבין "מלחמת כוכבים "ישן" 1/2/3" אני לא מצליח למצוא הפתרון! הרי זה נראה אותו הפרק 3. אני מקווה מישהו יכול לענות תשובה . תודה מאסף קרדש

אבישג 21

New member
הי לכולם ../images/Emo9.gif

אי הולכת לראות את הסרט בשבוע הבא.. אז כל השבוע יש השלמות של סרטים ישנים.... למיהו יש מושג מדוע קוראים לסרט הראשון למעשה "אימת הפאנטום" ? מי זה הפאנטום ?

ציקו2003

New member
John Williams

הבנאדם פשוט גאון! כל סרט אני נדהם מחדש מהיכולות שלו... אין מה להגיד בכל הסרטים של SW המוזיקה משחקת תפקיד מרכזי... מישהו יודע מתי הפסקול של הסרט החדש ייצא?

Earth Jedi

New member
שאלה בקשר לJedi Council

אחרי שMicah Giiett נהרג בקרב על Yinchorri המועצה דנה בשאלה מי יחליף את מיקה ג'יאייט. מאסטר יודה אמר שהוא יודע שכולם חושבים על קווי-גון ג'ין אבל הוא ייעץ לקחת את קי-אדי-מאנדי. למה הוא אמר את זה? הרי קי-אדי-מאנדי לא היה אפילו מאסטר. הוא היה אביר פשוט. במה אדי-מאנדי טוב יותר מקווי-גון ? ועוד דבר: בסוף [קראתי באינטרנט] הרי אפילו קי-אדי-מאנדי לא נבחר, אלא סאפו דיאס. למה ואיפה אפשר למצוא מידע על זה? באיזה קומיקס/ספר......?

Earth Jedi

New member
אנאקין בטרילוגיה הישנה (?)

יש לי את הטרילוגיה הישנה, אבל את הSpecial Edition. בסוף כשדארת' ויידר מת מראים את בן [הזקן], את יודה ואת אנאקין, בתור היידן. למישו יש תמונה להראות לי מי היה השחקן ששיחק את אנאקין בטרילוגיה המקורית?

איתנים

New member
שאלה

בוקר טוב למה התכוון יודה כשאמר לאובי-וון שיש לו משימה עם קווי-גון?

Thanos

New member
שאלה בקשר לקלון וורז

רואים בסידרה ג'דיי כזה שעיר עם זרבובית במקום פה ו4 עיניים, מישהו יכול לתת לי מידע עליו?

מחפס לגו של מלחמת הכוכבים

שלום לכולם שמי מתן אני מאוד אוהב לגו של מלחמת הכוכבים אז למי שיש בבית ומוכן לתת או לימכור או מי שמקיר מקום שבו מוחרים לגו של מלחמת הכוכבים בבקשה תיתקשר אלי ל-052-5443488 תודה

gong1

New member
שאלה חשובה!!

אני הולך ממש עוד מעט לסרט החדש ואני לא זוכר כל כך מה קרה בפרק הקודם תוכלו בבקשה להזכיר לי מי זה סנטור פלפאטין והאם יש לו קשר עם דארק סידיוס, או שהוא בעצמו דארק סידיוס?

אוקיי אז ראיתי את הסרט...

קודם כל אני רוצה להגיד שממש אהבתי את הסרט, אפילו שהוא נורא עצוב (זה שהלכתי לראות איתו בכה בסוף) כל הזמן אני אומר לעצמי שלונורא כי אני יודע שבסוף הכל נגמר טוב אבל זה לא ממש עוזר. גם יש לי שאלה, במה בדיוק פלפטין האשים את הג'דיי? במשהו מסויים או בכלליות בזה שהם נגד הרפובליקה?

juggernaut

New member
מאיפה יש לך את הקומיקס הזה?>

ונראה לי שהם סתם דארק פורס יוזרס... אממ אני גם רוצה קומיקסים מגניבים של סטאר וורס מאיפה אפשר להשיג?

tactical

New member
מה????

אני מניח של ממש הבנת איך כל הסרטים של SW הולכים... אז ככה: בשלהי שנות ה-70 תחילת שנות ה-80 יצאה לקולנוע הטרילוגיה של מלחמת הכוכבים פרקים 4-6 תקווה חדשה, האימפריה מכה שנית ושובו של הג'די - להלן "הטרילוגיה הישנה". אח"כ בשנים 1999,2002,2005 יצאו פרקים 1-3: אימת הפנטום, מתקפת המשובטים והסרט שיצא עכשיו: נקמת הסית' - להלן "הטרילוגיה החדשה" עכשיו הטרילוגיה החדשה בעצם באה להראות את הארועים שקדמו לטרילוגיה הישנה. הבנתי את השאלה שלך נכון??

tactical

New member
תשובה....

התרגום של שם הסרט הוא עילג כמו ברוב תרגומי השמות.... הכוונה המקורית ב- The phantom menace היא לא איימת הפנטום... אלה יותר בכיוון של האיום הנסתר משהו בסגנון הזה...

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo58.gif מעליי, וגם בהודעה שלי.

לפי מה שאני זוכר מיום חמישי, בשתיים עשרה בלילה, יודה הטיל על אובי-וואן משימת "אימון", אשר בה הוא ילמד מקוואי-גון כיצד להיהפך לרוח לאחר מותו.

tactical

New member
כן...

מה-2 ליוני אם אני זוכר נכון. זה יהיה כל יום חמישי וישדרו ככל הנראה את כל 5 הפרקים ולא רק את הטרילוגיה הישנה.

Jedi Force

New member
אממ....

אני מציע לך להוריד דרך אימיול כמו שאני עשיתי
אך עם בכל זאת אתה רוצה לקנות, אז מוזמן להיכנס לאתר של "Freak" ולהזמין את המשחק שעולה 200 ש"ח. תרשום בחיפוש בצד ימין "Star Wars" ותמצא את רשימת המשחקים שנמצאים שם למכירה. אולי תמצא שם גם משחקים אחרים של Star Wars שתרצה לשחק בהם.

למעלה