שרשור שאלות ותשובות

מצב
הנושא נעול.

lital1975

New member
דקפפטיל

שרשור שאלות ותשובות
ביומיים האחרונים נשאלו הרבה שאלות בפורום. אני מצרפת את כולן לשרשור אחד - אנא, השתדלו לענות על מה שאתן יודעות.
דקפפטיל
ראיתי שבנות כתבו פה על דקפפטיל קצר וארוך. מה ההבדל ביניהם?

שבוע טוב לכולן, ושאלה

שרשור שאלות ותשובות
ביומיים האחרונים נשאלו הרבה שאלות בפורום. אני מצרפת את כולן לשרשור אחד - אנא, השתדלו לענות על מה שאתן יודעות.
שבוע טוב לכולן, ושאלה
לאחר שחברתי הטיפה לי על כך שאני לא דואגת לעצמי, לא לוקחת ויטמינים, לא הולכת לרפואה אלטרנטיבית וכד' התחלתי לתהות אולי היא צודקת והחלטתי לקחת את עצמי בידיים. שאלתי היא האם אתן לוקחות מולטי ויטמינים או מוצרים טבעיים למיניהן ואם כן אלו ? כמו כן האם אתן מטופלות ברפואה אלטרנטיבית ? שאלה נוספת היא האם יש בעיה עם טיפולי שיניים בזמן הטיפולים ובעיקר לאחר החזרה ? אודה על התשובות, ושיהיה שבוע טוב לכולנו ובשורות טובות.

lital1975

New member
אנדומטריוזיס ודימומים

שרשור שאלות ותשובות
אנדומטריוזיס ודימומים
אני סובלת מאנדומטריוזיס בדרגה קשה ועברתי כריתת חצוצרות. אני מטופלת בחודשים האחרונים בגלולות כטיפול משמר למניעת ציסטות. הבעיה היא ש.. מביך קצת לומר, אבל הבחנתי בטיפטיפונת אבל ממש טיפטיפונת דימום רירי ( לא יודעת אם יש קשר אבל כרקע אומר, שכבר נטלתי החודש 14 גלולות). האמת היא שבעבר סבלתי מהפרשות עד דימומים גם באמצע החודש ואני מקשרת את זה לאנדומטריוזיס אבל התופעה די חלפה לה (אולי קרה לי פעם-פעמיים עם טיפונת דם אבל לא כמו בעבר וגם זה - לא בחודשים האחרונים). השאלה שלי היא האם מישהי מכירה מצב שכזה או שמעה על דבר דומה? אני ממש מודאגת שמא צמחו להן ציסטות בינתיים ואני אמורה להתחיל, ב"ה טיפול בעוד כשבוע וקצת.

ליאור01

New member
../images/Emo53.gifאיך להעביר את הזמן ?

שרשור שאלות ותשובות
איך להעביר את הזמן ?
בשבת שעברה החזרנו שני עוברים ומאז מנסים לחזור לשגרה ולהמשיך את החיים כסדרם ( כהוראת הרופא). ביום שישי הקרוב -בדיקת בטא. בשבת נסענו לחרמון , חזרתי משם חולה ( על אמת - חום , בלאגן בבטן) והיום נשארתי בבית , והמחשבות כל הזמן מתרוצצות ( מה קורה בפנים , והאם מרגישים עוד לפני הבטא משהו) והחשש ללכת לרופא ( אם אני בהריון אני לא אקח שום תרופה) איך מעבירים את הזמן יותר מהר השבוע ? האם יש לכם רעיון ?
תודה , כבר יותר טוב לי

הבה

New member
../images/Emo53.gifעזרה

שרשור שאלות ותשובות
עזרה
לעין ה 3 שלום לפני שבועים בערך אמרתי שאני בת 42 והרופא טוען שאני זקנה ןלכן אני פונה אליך אם אפשר לקבל את הכתובת של הרופא המתמחה בפרוטוקלים לנשים מבוגרות ואת הכתובת של הרופא המתמחה בדיקור סיני וצמחי מרפא ותודה מראש

ריקי בש

New member
רופאים מאסף הרופא

שרשור שאלות ותשובות
רופאים מאסף הרופא
בנות, מישהי יודעת כיצד אפשר להשיג טל' של פרופ' רון אל או רזיאל לטיפול פרטי? הכוונה חוץ מאשר במחלקה באסף הרופא. חברה שלי ביקשה ממני לעזור לה. אני מטופלת שם אבל אין לי מושג איפה עוד עובד כל אחד מהם...

הוביטית

New member
אני אנסה להסביר

דקפפטיל
ראיתי שבנות כתבו פה על דקפפטיל קצר וארוך. מה ההבדל ביניהם?
אני אנסה להסביר
מבחינת התפקיד אין הבדל בשני המקרים המטרה היא לדכא את המערכת כדי שאח"כ בעזרת ההורמונים הבאים יוכלו לשלוט יותר טוב בגדילה של הזקיקים ( אם מצליחים זה כבר סיפור אחר) דקפפטיל ארוך - ניתן בזריקה אחת 3.75 מ"ל . מדכא ככ טוב את המערכת שאם חס וחלילה הטיפול לא מצליח וצריך לחכות לטיפול הבא , אפשר לחכות כמה חודשים טובים עד שהמכשפה תבוא או אפשרות אחרת זה לרכב על הדיכוי ולהתחיל עליו טיפול נוסף. כל רופא והגישה שלו . דקפפטיל קצר ניתן בזריקות יומיות של 0.1 מ"ל , מספר הימים משתנה מפרוטקול לפרוטקול אבל ברגע שמסיימים איתו הדיכוי מפסיק והמחזור הבא מגיע פחות או יותר בזמן או אחרי שנה ומשהו במקרה היותר רצוי

העין ה 3

New member
המחשבות מתרוצצות...

איך להעביר את הזמן ?
בשבת שעברה החזרנו שני עוברים ומאז מנסים לחזור לשגרה ולהמשיך את החיים כסדרם ( כהוראת הרופא). ביום שישי הקרוב -בדיקת בטא. בשבת נסענו לחרמון , חזרתי משם חולה ( על אמת - חום , בלאגן בבטן) והיום נשארתי בבית , והמחשבות כל הזמן מתרוצצות ( מה קורה בפנים , והאם מרגישים עוד לפני הבטא משהו) והחשש ללכת לרופא ( אם אני בהריון אני לא אקח שום תרופה) איך מעבירים את הזמן יותר מהר השבוע ? האם יש לכם רעיון ?
תודה , כבר יותר טוב לי
המחשבות מתרוצצות...
זה החלק הקשה בטיפולים. אני במקומך כן הייתי הולכת לרופא, ולו בגלל שאם תסתבכי במחלה קשה יותר, באמת תהיי בבעיה מבחינת התרופות. יש הרבה תרופות המותרות בזמן הריון, ואת יכולה פשוט להגיד לרופא שאת כנראה בהריון. אל תגידי לו שאת אחרי החזרה - מנסיון, הם לא מתייחסים לזה. אם הוא ישאל מה זאת אומרת כנראה, תגידי לו שיש לך איחור גדול ועוד לא בדקת. ואיך להעביר את הזמן? וואלה, לא יודעת...

העין ה 3

New member
אני לוקחת ויטמין C

שבוע טוב לכולן, ושאלה
לאחר שחברתי הטיפה לי על כך שאני לא דואגת לעצמי, לא לוקחת ויטמינים, לא הולכת לרפואה אלטרנטיבית וכד' התחלתי לתהות אולי היא צודקת והחלטתי לקחת את עצמי בידיים. שאלתי היא האם אתן לוקחות מולטי ויטמינים או מוצרים טבעיים למיניהן ואם כן אלו ? כמו כן האם אתן מטופלות ברפואה אלטרנטיבית ? שאלה נוספת היא האם יש בעיה עם טיפולי שיניים בזמן הטיפולים ובעיקר לאחר החזרה ? אודה על התשובות, ושיהיה שבוע טוב לכולנו ובשורות טובות.
אני לוקחת ויטמין C
וחוץ מזה שום דבר, למרות שאני יודעת שזה חשוב. אני מטופלת בצמחי מרפא ודיקור סיני באופן ספציפי כרגע. אבל גם בתקופות שאני לא בטיפול אינטנסיבי, כדאי ורצוי, וזו פריווילגיה נהדרת, לעשות אחת לשבוע שבועיים טיפול שיאצו, רפלקסולוגיה או משהו דומה. יש את זה בכל קופות החולים במחירים סמליים (כ-60 ש"ח לטיפול). לטיפולי שיניים אני לא הולכת אחרי החזרה, כי אין לי כוח להסביר להם שאולי אני בהריון. אף אחד לא מבין את ה"אולי" הזה. בזמן הטיפולים, עד ההחזרה, אין שום מניעה ללכת לטיפולי שיניים.

העין ה 3

New member
דיקור סיני וצמחי מרפא

עזרה
לעין ה 3 שלום לפני שבועים בערך אמרתי שאני בת 42 והרופא טוען שאני זקנה ןלכן אני פונה אליך אם אפשר לקבל את הכתובת של הרופא המתמחה בפרוטוקלים לנשים מבוגרות ואת הכתובת של הרופא המתמחה בדיקור סיני וצמחי מרפא ותודה מראש
דיקור סיני וצמחי מרפא
יש כמה מטפלים (לא רופאים) שמתמחים בבעיות פריון. אני הולכת לחני לדרמן, שעובדת אצל פרופ' ברטוב. אני שולחת לך מסר עם הטלפון שלה.

וכמובן אסור לשכוח

שבוע טוב לכולן, ושאלה
וכמובן אסור לשכוח
אני כבר משתמשת כרונית של חומצה פולית

השבועיים הכי ארוכים

איך להעביר את הזמן ?
תודה , כבר יותר טוב לי
השבועיים הכי ארוכים
בקשר לחום אז בהחלט כדאי ללכת לרופא כדי שלא יתפתח משהו יותר גרוע. בקשר לאיך להעביר את הזמן זה כבר יותר קשה, אני כמובן יכולה לומר לך להמשיך רגיל בחיים ולנסות לא לחשוב על זה (הכי אני "אוהבת" שאומרים לי תחשבי חיובי) אבל אני יודעת שזה בלתי אפשרי אבל אפשר להשתדל להעסיק את עצמך ולהשתדל לא להשאר לבד עם המחשבות ,עבודה חברות וכמובן הילדים והבעל ללכת למסעדה או לסרט טוב ואפילו לקחת הביתה איזו קומדיה רומנטית נחמדה כל דבר שיעביר את הזמן מקרב אותך לבטא החיובית זכרי תמיד שאת כבר בהריון את רק צריכה את הבדיקה כדי להראות לרופא כדי שיתחיל במעקב ההריון. טוב עודף האופטימיות הזה נובע מכך שאני לא מחכה לתשובה הזו עכשיו, תחזירי לי בשבועיים הכי ארוכים שלי. אז תחזיקי מעמד ואנחנו נחזיק לך אצבעות

הוביטית

New member
אולי תנסי בפורום פוריות

רופאים מאסף הרופא
בנות, מישהי יודעת כיצד אפשר להשיג טל' של פרופ' רון אל או רזיאל לטיפול פרטי? הכוונה חוץ מאשר במחלקה באסף הרופא. חברה שלי ביקשה ממני לעזור לה. אני מטופלת שם אבל אין לי מושג איפה עוד עובד כל אחד מהם...
אולי תנסי בפורום פוריות

במקרה היותר רצוי ../images/Emo98.gif

אני אנסה להסביר
מבחינת התפקיד אין הבדל בשני המקרים המטרה היא לדכא את המערכת כדי שאח"כ בעזרת ההורמונים הבאים יוכלו לשלוט יותר טוב בגדילה של הזקיקים ( אם מצליחים זה כבר סיפור אחר) דקפפטיל ארוך - ניתן בזריקה אחת 3.75 מ"ל . מדכא ככ טוב את המערכת שאם חס וחלילה הטיפול לא מצליח וצריך לחכות לטיפול הבא , אפשר לחכות כמה חודשים טובים עד שהמכשפה תבוא או אפשרות אחרת זה לרכב על הדיכוי ולהתחיל עליו טיפול נוסף. כל רופא והגישה שלו . דקפפטיל קצר ניתן בזריקות יומיות של 0.1 מ"ל , מספר הימים משתנה מפרוטקול לפרוטקול אבל ברגע שמסיימים איתו הדיכוי מפסיק והמחזור הבא מגיע פחות או יותר בזמן או אחרי שנה ומשהו במקרה היותר רצוי
במקרה היותר רצוי

העין ה 3

New member
שרשור שאלות ותשובות

שרשור שאלות ותשובות

מצב
הנושא נעול.
למעלה