שרשור שאלונים

שרשור שאלונים

שימו פה איזה כמה שאלונים שלא ענינו עליהם כבר 325446 פעמים. משעמם לי ואני עצבנית.

toxic babe

New member
../images/Emo151.gifאל תהיי עצבנית- זה פורים!

החיים יפים, צריך להשתכר- מצווה.

פורים?

השכבה שלי בפולין ואני לבד בבית. מה שנראה כרעיון נחמד וזה אפילו ככה. רק ששמתי לך שהתחלתי לפתח סוג של דכאון קטן ולא הייתה לי סיבה כל כך. ועכשיו החבר זרק לי משהו כמו שכל פעם שאני בחופש ואני נתקעת בבית(מבחירה) אני נכנסת למצב רוח כזה חרא וממש רע לי. אוף:( וזה מעצבן. כי שמתי לב שזה נכון. אני נשארת בבית. לבד. עם השקט שלי. מבחירה. ויוצאת מזה בדכאון.

נו. מבאסות.

אני הולכת לחפש לי אחד. או הנה. תענו גם. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: שלושת הדרכים שבהן את/ה הכי מעדיף/ה להעביר אחר הצהריים פנוי: שלושה פורומים שמעניינים אותך: שלושה אנשים (עזוב/עצבי משפחה) שאת/ה באמת אוהב/ת: שלושה דברים שיש לך בחדר: שלושה אנשים/אנשות שקסיים במיוחד: שלושה דברים שמעצבנים אותך: שלוש סיבות למה לקום בבוקר: שלושה צבעים נחמדים: שלושה בגדים שאת/ה אוהב/ת ויש לך בארון: שלושה מקומות שאת/ה אוהב/ת להיות בהם: שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: שלושה סרטים יפים שראית: שלושה סוגי ספורט שאת/ה יכול/ה לסבול: שלושה שירים יפים: שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן/ה: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן/ה: שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): שלוש סיבות טובות להתעצבן: שלושה ארטיקים שאת/ה אוהב/ת: שלושה חתולים שאת/ה מכיר/ה: שלושה מספרים נחמדים:

:\

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: את ויטל, את המשפחה שלי ואת הפלאפון שלי. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: ויטל והמשפחה שלי. וזהו. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: פיצה, פלאפל, טוסטים:) שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: דיאט קולה, מיץ תפוחים ומים שלושת הדרכים שבהן את/ה הכי מעדיף/ה להעביר אחר הצהריים פנוי: עם ויטל, בים, בשינה. שלושה פורומים שמעניינים אותך: חברות של חיילים, ימי הולדת ומתנות ופורומים של אוכל ומתכונים. שלושה אנשים (עזוב/עצבי משפחה) שאת/ה באמת אוהב/ת: ויטל, ויטל ו.. ויטל. שלושה דברים שיש לך בחדר: מחשב, ארנק ודאודורנט. שלושה אנשים/אנשות שקסיים במיוחד: ויטלוש כפול 3. שלושה דברים שמעצבנים אותך: לחכות לרכבת\אוטובוס, אדישים ושקרנים. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: לראות את ויטל? שלושה צבעים נחמדים: כחול, שחור ואדום שלושה בגדים שאת/ה אוהב/ת ויש לך בארון: שמלה שחורה, מכנס סקיני שחור חולצת קשירה תכלת שלושה מקומות שאת/ה אוהב/ת להיות בהם:בחדר של ויטל, בחדר שלי ובחוף בקיסריה שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: הישרדות, בובות והמקום שלושה סרטים יפים שראית: אהבה בקפיצה, ברוס הגדול מכולם וסימפסונס שלושה סוגי ספורט שאת/ה יכול/ה לסבול: הליכה, סטפר וכפיפות בטן? שלושה שירים יפים: i dont want to miss a thing, רק אהבה תנצח ועד סוף העולם. שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:לבן, שחור, כחול. שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן/ה: לרקוד(משום מה..), לאכול? ואת החברות שלי. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן/ה: מונפול, קלאס ומחבואים בחושך שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): הדר, מאי וגיא. שלוש סיבות טובות להתעצבן: לגלות שמשקרים לי, לקום באמצע הלילה ולא להצליח להרדם ושמתקשרים מחסוי לשגע אותי. שלושה ארטיקים שאת/ה אוהב/ת: שוקו בננה, אבטיח ומסטיק. שלושה חתולים שאת/ה מכיר/ה: לא מכירה. שלושה מספרים נחמדים: 1,2,3

מורוש60

New member
עונה

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: את החבר,השרשרת הקבלתי מאחותי,ולתת עזרה שצריך שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: אבא שלי,החבר שלי,והכלב שלי שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: אורז,תירס(מתוק)...קובה של סבתא שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות:מנגו,פרי שייק-בננה מילון תמר על הבסיס חלב!! שלושת הדרכים שבהן את/ה הכי מעדיף/ה להעביר אחר הצהריים פנוי:חברים,חבר... שלושה פורומים שמעניינים אותך:חברות של חיילים, שלושה אנשים (עזוב/עצבי משפחה) שאת/ה באמת אוהב/ת:החבר שלי,והחברים הכי קרובים שלי שלושה דברים שיש לך בחדר:טלוויזיה,פוסטרים,מיטההה(חשוב!) שלושה אנשים/אנשות שקסיים במיוחד:החבר שלי חחח ...,האח שלי(ידיד הכי קרוב),וחברה שלי. שלושה דברים שמעצבנים אותך:שלוחשים,שלא מבינים אותי,שמתווכחים איתי על משהו שאני יודעת שלוש סיבות למה לקום בבוקר:אני לא הבנאדם הנכון לשאול אותו חחח שלושה צבעים נחמדים:כחול,סגול,ירוק שלושה בגדים שאת/ה אוהב/ת ויש לך בארון:3 מכנסים מפוקס,וגופיות...(בקיץ) שלושה מקומות שאת/ה אוהב/ת להיות בהם:אין משהו מועדף... שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:אין לי משהו בראש שלושה סרטים יפים שראית:אין לי משהו בראש שלושה סוגי ספורט שאת/ה יכול/ה לסבול:אני יכולה לסבול כל סוג ספורט שלושה שירים יפים:יש מלאאא שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:חום,כתום,כחול שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן/ה:בלי הכחול(פאוונג'רס) שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן/ה:משחקי זכרון שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):גל ליסוס,אופק,ספיר שלוש סיבות טובות להתעצבן:X שלושה ארטיקים שאת/ה אוהב/ת:דובדבן,מלון,רמזור שלושה חתולים שאת/ה מכיר/ה:שונאתתתת שלושה מספרים נחמדים: "שלם כמו לב שבור","יומני האומנת","המגע"

OgaliO

New member
..

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: אותו
, שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: רביולי, פרוזן יוגורוט ושניצל תירס שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: שוופס אפרסק, נסטי, פרי שייק. שלושת הדרכים שבהן את/ה הכי מעדיף/ה להעביר אחר הצהריים פנוי: שינה, ים ואיתו. שלושה פורומים שמעניינים אותך: 1741, 588, מתכונים שלושה אנשים (עזוב/עצבי משפחה) שאת/ה באמת אוהב/ת: אותו, את החברה
. שלושה דברים שיש לך בחדר: מחשב, מיטה, מראה ? שלושה אנשים/אנשות שקסיים במיוחד: הוא
, השחקן מסטפאפ, ו.. לא עולה לי. שלושה דברים שמעצבנים אותך: שקרים, רכילויות, חוסר כבוד. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: הוא
, אבא וסבא. שלושה צבעים נחמדים: ירוק סגול זהב. שלושה בגדים שאת/ה אוהב/ת ויש לך בארון: השמלה החדשה
, טוניקה מהממת מגאפ, ומכנס מגניב מיוון. שלושה מקומות שאת/ה אוהב/ת להיות בהם: ים, ח"ול חח, ואצלו. שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: הישרדות
, ארץ נהדרת, והדוגמניות [חח מריצים עליהן צחוקים בלי סוף
] שלושה סרטים יפים שראית: נ.ב אני אוהב אותך, סטפ אפ, 8 מייל. שלושה סוגי ספורט שאת/ה יכול/ה לסבול: שחייה. וכל המכשירים בח"דכ. תכלס אין לי בעיה עם ספורט העיקר שיהיה במזגן ולא בחוץ. שלושה שירים יפים: דני רובס - משהו חדש, coldplay - The Scientist, שלמה ארצי - מנגב לך ת'דמעות. שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: לבן, אדום שחור. שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן/ה: גלידה, ברביות ואת אמא. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן/ה: לע.. שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):יש שניים.. שלוש סיבות טובות להתעצבן: אמא אמא ו.. אמא! שלושה ארטיקים שאת/ה אוהב/ת: כל הגלידות האלה.. שלושה חתולים שאת/ה מכיר/ה: הא? שלושה מספרים נחמדים: 25, 18, 8. הודגש באמצעות מדגישומטיק

אחחם.

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: לדרוך על עלים יבשים, לישון, לשכב על החוף בים בדיוק במקום שהמים מתנגשים בחול שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: דניאל, המשפחה שלי ומוסיקה. שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: המבורגר, סלמון וסטייק. (לא ביחד כמובן) שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: נסטי אפרסק, מיץ קיווי ואין כמו מים. שלושת הדרכים שבהן את/ה הכי מעדיף/ה להעביר אחר הצהריים פנוי: עם דניאל, בים או לרבוץ בסלון ולעשות מרתון דיסני שלושה פורומים שמעניינים אותך: אמנות הצילום, סופרים ומשוררים צעירים, והפורום הזה מן הסתם שלושה אנשים (עזוב/עזבי משפחה) שאת/ה באמת אוהב/ת: דניאל, דנה ו ענבל. (דנה גרה איתי בדירה וענבל היא חברת נפש כבר הרבה זמן) שלושה דברים שיש לך בחדר: קיר מפוצץ בתמונות, בובה שחורה של עיצוב אופנה, (בקרוב מכונת תפירה!!) וגיטרה. שלושה אנשים/אנשות שקסיים במיוחד: אוף זה מתחיל לחזור על עצמו. דניאל, ג'וני דפ ונטלי פורטמן. שלושה דברים שמעצבנים אותך: כשאמא מודיעה לי על אירועים משפחתיים יום לפני, כשמתנשאים מעלי, כשמבריזים לי. שלוש סיבות למה לקום בבוקר: אין שלוש סיבות, החיים יפים וכיף לקום בבוקר. שלושה צבעים נחמדים: סגול, כחול וטורקיז. שלושה בגדים שאת/ה אוהב/ת ויש לך בארון: אמ, קשה קצת לתאר אותם במילים אז אני אוותר על השאלה הזאת שלושה מקומות שאת/ה אוהב/ת להיות בהם: בשמורה איפה שאני מדריכה, בים ובחדר של דניאל. שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: האוס, אמריקן איידול וארתור. שלושה סרטים יפים שראית: חיים בהקיץ, סוס פרא והטירה הנעה. שלושה סוגי ספורט שאת/ה יכול/ה לסבול: כדורסל, טניס ורכיבה על סוסים. שלושה שירים יפים: breaking the girl של רד הוט, no surprises של רדיוהד ו- lifesaver של אמיליאנה טוריני שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: אדום, ירוק-ורוד ושחור. שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן/ה: לעזור לאמא לבשל, לרכב על האופניים מסביב לשכונה שלי ולצייר. (את כל אלה אני אוהבת גם היום אבל כשהייתי קטנה היה להם אספקט אחר). שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן/ה: ברביות, להחליף מדבקות עם חברות, ופאונד-פאפיז למי שזוכר.. שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): אלון, אלונה ואני כבר לא זוכרת מי עוד היה שם... שלוש סיבות טובות להתעצבן: כשחוטפים דוח חניה בנחלת בנימין, שעושים משהו שלא רוצים בשביל מישהו אחר ורק אז הוא מגלה שזה באמת מעפן ושהוא היה צריך להקשיב לי מהתחלה, כשדורכים על קקי. שלושה ארטיקים שאת/ה אוהב/ת: מגנום קלאסיק, טילון עוגיות וקראנץ'. (שוקו וניל, לא שוקו שוקו). שלושה חתולים שאת/ה מכיר/ה: מיקו החתל השמן שלי, סושי החתולה הלבנה והיפה של המורה שלי מהחטיבה ולוגי החתולה של גיל שהיא החתולה הכי יפה בעולם. שלושה מספרים נחמדים: 2, 7 ו12.

nofar2020

New member
טוב..אני גם אמלא.

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: את הכלב שלי, את הפלאפון שלי, ואוכל. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: יש יותר משלושה...:) שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: חסה, מוקרם, פיצה שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: קולה קולה קולה שלושת הדרכים שבהן את/ה הכי מעדיף/ה להעביר אחר הצהריים פנוי: טלויזיה, שינה, אוכל שלושה פורומים שמעניינים אותך: רק זה... :) שלושה אנשים (עזוב/עצבי משפחה) שאת/ה באמת אוהב/ת: את החבר..ואת כל החברים (+מהצבא) שלושה דברים שיש לך בחדר: מחשב, טלויזיה, מ.. מיטה? שלושה אנשים/אנשות שקסיים במיוחד: ?! שלושה דברים שמעצבנים אותך: אנשים שקרנים, אנשים קמצנים, ואגואיסטים שלוש סיבות למה לקום בבוקר: Beautiful world שלושה צבעים נחמדים: צהוב ורוד וכתום שלושה בגדים שאת/ה אוהב/ת ויש לך בארון: שלושה מקומות שאת/ה אוהב/ת להיות בהם: בבית, אצל אמא שלי, ואצל החבר שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: דני הוליווד, הרווק (למרות שנגמר) והישרדות שלושה סרטים יפים שראית: דה זה וו (ואני לא זוכרת עוד) שלושה סוגי ספורט שאת/ה יכול/ה לסבול: שלושה שירים יפים: אביב גפן - מלאך שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: הכל מקושקש שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן/ה: שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן/ה: שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): בת חן, יסמין, ועדי שלוש סיבות טובות להתעצבן: שמישהו משקר לי, שחברים שלי שקועים יותר מידי בצבא, שבסופ"ש כולם בצבא ואני היחידה שבבית שלושה ארטיקים שאת/ה אוהב/ת: שלושה חתולים שאת/ה מכיר/ה: פונץ וסטינקי (החתולים המהממים שלי) שלושה מספרים נחמדים:

McBlack

New member
אני ../images/Emo13.gif

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד: איתמר, כנות, חיוכים שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום: הנ"ל שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול: שוקובו, לזניה, סלט חסה [= שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות: מים, מיץ דובדבנים ואייס ארומה שלושת הדרכים שבהן את/ה הכי מעדיף/ה להעביר אחר הצהריים פנוי: שינה, קריאה, שיחה עם מישהו שלושה פורומים שמעניינים אותך: חשל"ח, פאוור מטאל וסק"ל שלושה אנשים (עזבי משפחה) שאת/ה באמת אוהב/ת: איתמר, חברותטובותשלי, ידידיםטובים שלי... אי אפשר לבחור רק 3 שלושה דברים שיש לך בחדר: לפטופ
מיטה וחצי, מדים שלושה אנשים/אנשות שקסיים במיוחד: איתמר, ג'וני דפ וג'סיקה אלבה
שלושה דברים שמעצבנים אותך: רעש, צביעות וצביקה פיק שלוש סיבות למה לקום בבוקר: לנצל את היום במלואו, להשתובב (...) וחוסר רצון לסרב פקודה שלושה צבעים נחמדים: סגול, בורדו ושחור שלושה בגדים שאת/ה אוהב/ת ויש לך בארון: ג'ינס, גופיות סבא ומכנסי ב'
שלושה מקומות שאת/ה אוהב/ת להיות בהם: אין כמה ספציפיים, הבית של איתמר במיוחד... שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה: סאות'פארק, האוס וסימפסון שלושה סרטים יפים שראית: פורסט גאמפ, תעביר את זה הלאה והסרט של סאות'פארק שלושה סוגי ספורט שאת/ה יכול/ה לסבול: כדורסל, הוקי שולחן (
) שלושה שירים יפים: אין לי כוח להעביר לאנגלית אז אבחר ישראליים- 'מכה אפורה' של מוניקה סקס, 'נציל את היום' של נימרוד שיקלר, 'כבר עכשיו' של ירמי קפלן... יש טובים יותר אבל עכשיו אני במצברוח בשבילם שלושה צבעים של תחתונים שיש לך: ורוד, ירוק, שחור שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן/ה: מאיפה אני זוכרת שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן/ה: לגו, פאזלים, סבתא סורגת שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום): מיכל, עודד, עפרי שלוש סיבות טובות להתעצבן: יש גורמים טיפשיים, לא סיבות טובות שלושה ארטיקים שאת/ה אוהב/ת: שוקובו, קרטיב דובדבן, סולרו פירות טרופיים שלושה חתולים שאת/ה מכיר/ה: ציונה, תכלס, מנג'ולה שלושה מספרים נחמדים: 248, 5, 121

Svetik In Love

New member
עונה באיחור קל..

שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
אני נורא אוהבת אותו, אוהבת תותים ואוהבת לקרוא. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:
בלעדיו... שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול:
חח תותים, שניצל, גבינה בולגרית... שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות:
קולה והמון... שלושת הדרכים שבהן את/ה הכי מעדיף/ה להעביר אחר הצהריים פנוי:
להיות עם האהוב- אבל אם אי אפשר אז לקרוא ספר טוב. שלושה פורומים שמעניינים אותך:
הפורום הזה, פורום אהבה ורומנטיקה שלושה אנשים (עזוב/עצבי משפחה) שאת/ה באמת אוהב/ת:
את האהוב שלי, את סבתא שלי, את אימא. שלושה דברים שיש לך בחדר:
מיטה, ארון, מחשב. שלושה אנשים/אנשות שקסיים במיוחד:
אהוב שלי... שלושה דברים שמעצבנים אותך:
כשאהוב שלי לא יכול לדבר בגלל צה"ל, כשלא מקשיבים לי, כשמתעלמים ממני. שלוש סיבות למה לקום בבוקר:
אני בריאה, אני נושמת, אני מחכה לחבר שלי שיחזור מהצבא.. שלושה צבעים נחמדים:
לבן, אדום, ורוד בהיר. שלושה בגדים שאת/ה אוהב/ת ויש לך בארון:
יש לי חצאית בצבע זית בהיר שאני נורא אוהבת ואני אלבש אותה בקיץ, חולה לבנה חדשה לקיץ שעדיין לא לבשתי ומכנס חום שאני אוהבת שאני לובשת עכשיו. שלושה מקומות שאת/ה אוהב/ת להיות בהם:
בכל מקום עם אהובי, בבית של סבתא שלי- תמיד יש שלווה שם. שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:
עקרות בית נואשות, מגרש ביתי, הרווק. שלושה סרטים יפים שראית:
סיפור אהבה בלתי נשכח, כפרה(סרט יפיפה), אנה פרנק. שלושה סוגי ספורט שאת/ה יכול/ה לסבול:
כדורגל, כדוריד(שונאת)... שלושה שירים יפים:
lost without you לא זוכרת של מי, truly madly deeply של cascada ו listen to your heart של DTH שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:
לבן, שחור, ורוד בהיר שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן/ה:
אהבתי לרכב על על אופניים, לבנות דברים בלגו ואהבתי לתפור. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן/ה:
הסעיף הקודם. שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):
היו לי 2 חברים בשם דניאל ולב שהלכו איתי לכל מקום והבטיחו שיתחתנו איתי חח שלוש סיבות טובות להתעצבן:
כשאימא שלי צועקת עליי בלי סיבה, כשהחבר לא יכול לדבר איתי, כשצריך לנקות את הבית(שונאת) שלושה ארטיקים שאת/ה אוהב/ת:
אננס, פטל, פירות יער... שלושה חתולים שאת/ה מכיר/ה:
החתולה שלי סאלי וכל חתולי הרחוב שגרים מתחת לבניין. שלושה מספרים נחמדים:
12, 18 ו19. נגמר =)

למעלה