עונה באיחור קל..
שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת במיוחד:
אני נורא אוהבת אותו, אוהבת תותים ואוהבת לקרוא. שלושה דברים שבלעדיהם החיים שלך לא שווים כלום:
בלעדיו... שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לאכול:
חח תותים, שניצל, גבינה בולגרית... שלושה דברים שאת/ה אוהב/ת לשתות:
קולה והמון... שלושת הדרכים שבהן את/ה הכי מעדיף/ה להעביר אחר הצהריים פנוי:
להיות עם האהוב- אבל אם אי אפשר אז לקרוא ספר טוב. שלושה פורומים שמעניינים אותך:
הפורום הזה, פורום אהבה ורומנטיקה שלושה אנשים (עזוב/עצבי משפחה) שאת/ה באמת אוהב/ת:
את האהוב שלי, את סבתא שלי, את אימא. שלושה דברים שיש לך בחדר:
מיטה, ארון, מחשב. שלושה אנשים/אנשות שקסיים במיוחד:
אהוב שלי... שלושה דברים שמעצבנים אותך:
כשאהוב שלי לא יכול לדבר בגלל צה"ל, כשלא מקשיבים לי, כשמתעלמים ממני. שלוש סיבות למה לקום בבוקר:
אני בריאה, אני נושמת, אני מחכה לחבר שלי שיחזור מהצבא.. שלושה צבעים נחמדים:
לבן, אדום, ורוד בהיר. שלושה בגדים שאת/ה אוהב/ת ויש לך בארון:
יש לי חצאית בצבע זית בהיר שאני נורא אוהבת ואני אלבש אותה בקיץ, חולה לבנה חדשה לקיץ שעדיין לא לבשתי ומכנס חום שאני אוהבת שאני לובשת עכשיו. שלושה מקומות שאת/ה אוהב/ת להיות בהם:
בכל מקום עם אהובי, בבית של סבתא שלי- תמיד יש שלווה שם. שלוש תוכניות נחמדות בטלוויזיה:
עקרות בית נואשות, מגרש ביתי, הרווק. שלושה סרטים יפים שראית:
סיפור אהבה בלתי נשכח, כפרה(סרט יפיפה), אנה פרנק. שלושה סוגי ספורט שאת/ה יכול/ה לסבול:
כדורגל, כדוריד(שונאת)... שלושה שירים יפים:
lost without you לא זוכרת של מי, truly madly deeply של cascada ו listen to your heart של DTH שלושה צבעים של תחתונים שיש לך:
לבן, שחור, ורוד בהיר שלושה דברים שאהבת כשהיית קטן/ה:
אהבתי לרכב על על אופניים, לבנות דברים בלגו ואהבתי לתפור. שלושה משחקים שאהבת כשהיית קטן/ה:
הסעיף הקודם. שלושה חברים טובים מהגן (לאו דווקא כאלה שנשארו עד יום):
היו לי 2 חברים בשם דניאל ולב שהלכו איתי לכל מקום והבטיחו שיתחתנו איתי חח שלוש סיבות טובות להתעצבן:
כשאימא שלי צועקת עליי בלי סיבה, כשהחבר לא יכול לדבר איתי, כשצריך לנקות את הבית(שונאת) שלושה ארטיקים שאת/ה אוהב/ת:
אננס, פטל, פירות יער... שלושה חתולים שאת/ה מכיר/ה:
החתולה שלי סאלי וכל חתולי הרחוב שגרים מתחת לבניין. שלושה מספרים נחמדים:
12, 18 ו19. נגמר =)