תתפלאו.. הגעתי עד הסוף.. חח
שם: לימור גיל: 14 כינוי: יש המון תכונה טובה: כנה תכונה רעה: כנה חולשה: למבט של בנים..אבל רק לכמה.. אובססיות: יותר מדי פאדיחה: כל יום קורה משהו מצחיק משאלה: שיהיה לי רק טוב זיכרון רע: שלקחו לי את הכלב.. זיכרון טוב: יום ראשון בכתה א'... חח זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שאני הולכת לישון וקוראים לי סיפור געגוע: לחברים מהיסודי פחד: שאני לא אחייה לנצח.. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את הרעש של המכונית זבל בבוקרר! קמיע [אם יש]: צמיד אדום החג האהוב עליך: שבועות.. עוגות גבינהה אוכל מועדף: אמ... של הבית.. נחשב? המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: פטריות שתיה מועדפת: קולה ומים קינוח מועדף: עוגת גבינה ממתק מועדף: במבה עוגה מועדפת: גבינה.. צבע מועדף: כחול חיה מועדפת: כלבים, דולפינים וסוסים חיית מחמד [אם יש]: אין לצערי.. ספורט מועדף: כדורעף וסקי מספר מזל: 2 ספר: וואי.. יש המון.. אבל האחרון "קיץ אחד ביחד" סרט דיסני מועדף: במבי.. חח לא יודעת סרט: לא זוכרת אחד ספציפי.. אבל היו המון יפים שחקנ\ית: הרבה..... זמר\ ת: כל הזמן משתנה.. סדרה מעודפת: שנות ה-70 מקצוע אהוב: ביולוגיה מקצוע שנוא: ערבית מקום בעולם: אנגליה הדבר שהכי מעציב אותך: שיש אנשים שלא טוב להם הדבר שהכי משמח אותך: שתמיד יהיה מי שיתמוך בי המעשה הכי נועז שעשית: חח לא יודעת.. אבל היה .. המעשה הכי טיפשי שעשית: לשאול "מדוע ולמה" באמצע שיעור.. חח פריט לבוש מועדף: צעיפים.. ההמצאה של כל הזמנים: טלויזיה עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב את\ה מאמינ\ה בגורל? כן איזה שיר היית מקדיש לבן אדם שאתה הכי אוהב? a moment like this את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן גלידה- בכוס או בוופל? כוס שקיעה או זריחה? שקיעה בליינד דייט- בעד או נגד? בדר"כ נגד.. כי לא יודעים עם מי נפגשים אבל יש יוצאים מהכלל ג'ינס או סתם מכנס? ג'ינס בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית.. לא טוב.. מלפפון או עגבניה? מלפפון קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרין קרמבו- וניל או שוקו? וניל תות או בננה? תות חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה שיר שגורם לך לצחוק: "מדוע ולמה יש לזברה פיג'מה... פיג'מה מה פיג'מה מה פיג'מה מה מה מה מה מה.." שיר שגורם לך לבכות: יש כמה השיר של כל הזמנים: יש המון! שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: ready to fall שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: a moment like this שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: חס וחלילה.. לא לחשוב על זה שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: השיר שלנו- אביב גפן שמות החברים הכי טובים שלך: יש הרבה.. לא יכולה לבחור הגלידה הכי טעימה? וניל עוגיות מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? כנות אהבה ממבט ראשון- מאמינ\ה בזה? כן כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אם לא היו קוראים לך _____ איך היית רוצה שיקראו לך? לא הייתי רוצה שם אחר אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? כן, כי כיף להיות איתם והם מצחיקים לאללה! מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? עוצמת עיניים.. מה התחביבים שלך? חברים, חברות, להיות בים, לצייר, לכתוב, ולשגע... את מי היית לוקח\ת לאי בודד? משפחה מה היית לוקח\ת לאי בודד? דיסקמן מה הסגנון לבוש שלך? ספורט אלגנט.. איך היית מגדיר את עצמך? מישהי שמחפשת משהו ולא יודעת מה באיזה חנויות בגדים א\תה הכי אוהב לקנות\ להיות? TNT מה היה הדבר הכי מטורף שעשית למען מישהו אחר? לא יודעת מה הדבר הכי מטורף שהיית מוכן\ה לעשות למען מישהו אחר? הרבה כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? דיסקים, פלאפון והשעון שלי(המעורר... הוא יפה.. חח) אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב אם היית יכול ליצור את הבן זוג\בת זוג המושלמ\ת, איך היית יוצר אותה? עם בצק.. חח סתם הייתי עושה אותו כנה, שאפשר לסמוך עליו.. וכל השאר לא משנה מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? כלב מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] : צהריים אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? לזניה של הבית מהו החפץ הכי חשוב לך? אלבום תמונות של המשפחה מי הבנאדם הכי מיוחד שהכרת? ולמה הוא היה מיוחד בעיניך? ידיד שלי, כי אפשר לסמוך עליו בכל דבר, הוא פשוט מושלם.. אין איך עוד לתאר מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שלשום האם חשבת פעם להתאבד? לא מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שלשום.. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישהו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? לחברים ומשפחה אני אומרת תמיד, לזה שאני אוהבת- לא.. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? הלב שלי חצוי לשניים, חצי אצלי וחצי אצלך למעלה בשמיים.. מה אתה יותר אוהב? לאכול או לבשל? לבשל ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם זה שאני אוהבת, לא משנה איפה אם היית מוצא מכתב בבקבוק...מה היית רוצה שיהיה כתוב במכתב? תודה מקרב הגרב על ההקשבה ועל הקריאה של הלא נודע אם היית יכול לחזור אחרוה בזמן לאיזה תקופה היית חוזר ומה היית משנה? לשנות ה-20 לא הייתי משנה כלום אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אנגליה את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שזה יקרה אני אדע היית רוצה לגור על הירח? או מתחת למים? על הירח אם היית זורק בקבוק לים כדי שמישהו מיבשת אחרת ימצא אותו מה היית רושם בו? שמע, בא לי לדבר, אין לי מה לעשות, משעמם בחיים, תצחק- העולם מצחיק, תודה על הקריאה וטיסה נעימה לארץ הבלה בלה אם היית יכול להיות כוכב של סרט מצויר...איזה כוכב ומאיזה סרט היית רוצה להיות? מיקי מאוס על מי חשבת כשענית על השאלות? ואם זה כמה.. אז על מי במיוחד? על..