שרשור שאדו

ביג דיל

New member
שרשור שאדו

השעה שלוש בלילה, ואני לא במיטבי. תודה למומין, קסנדו ולייזר על הריקודים. תודה לעודד א. שהיה שם. אבל התודה הגדולה מכולם היא למאי, שדאגה ועזרה. בקיצור - מאי, תודה שהיית שם. אין לך מושג כמה אני מעריך את זה. אם ההודעה הזאת נראית לכם ביזארית, זה בסדר. גם לי היא תראה ביזארית בבוקר. רק תדעו, שאני מתכוון לכל מילה, ואתן לטובים ממני לחלק ציונים על כל המאורעות. היה קיילי. קיילי וחצי אפילו. חי - תודה שצבטת אותי בתחת כל הערב.

שאדווו

אז מה היה? היה אני, היה מאי, היה ספיין, היה ביג דיל, היה אלי, היה יוסי, אבל מי לא? משנה. מסתבר שלמרות שמשנה הומו (ככה לפחות אמרו לי פעם), הוא הצליח לקבל שלילת רישיון ל30 יום. לא בסדר! בכל מקרה, אחרי מסדר הנוכחות הנחמד, מה היה? אז בסביבות אחת-עשרה ספיין מתקשר "בוא, מומין, עוד רבע שעה אני אצלך." ספיין, אגב, הוא הנותן-טרמפ הרישמי לשאדו וחזרה (שלי, זאת אומרת). "מה עוד רבע שעה?! עוד לא התחלתי להתארגן! צריך להתקלח, להתלבש, לבקש כסף מההורים ולעבור את ההרצאה הקבועה של כסף-לא-גדל-על-עצים (נכון, הוא גדל בחשבון הבנק שלכם. תביא אותו)!" "טוב, עוד עשרים דקות." אמר ספיין וניתק. אז אצתי רצתי והתארגנתי במהירות יתרה, והספקתי לצאת לרחוב, ללא נעליים/גרביים או חגורה, בתקווה שאוכל להתארגן במכוניותו של ספיין. אבל כמובן - ספיין איחר. אז אחרי שגרם לי התקף פאניקה ולחץ, יצנו לשאדו. בדרך אף אספנו את מאי, והצלחתי להתעצבן על המעסיק התורן שלא נותן לי חופש יום שישי. ואיך היה בשאדו עצמו? בהתחלה הרגשתי רע. ממש ממש רע. לא היה לי כוח, חשק או כלום. המוסיקה העיקה עלי, הקהל לא קסם, והרגשתי רצון עז להיות בבית בפיג´מה. אולם, לאחר טיפול מסור מידיה המקסימות של מאי, הכרחתי עצמי לרקוד ולהנות, וכך רקדתי ואכן נהנתי. המוסיקה, אגב, הייתה חלשה בתחילה, אולם השתפרה פלאים והפכה לממש טובה (עוד מדונה! עוד קיילי! עוד! עוד! עוד!). הדראג-קויין הייתה מזעזעת לחלוטין, וזה אפילו לא במובן האוחצ´י-החמוד. סתם זבל, שצעקה לנו באוזן והפריע בקטעים הכי טובים של השירים. בעודנו מנסים ללכת לדרכנו, יוסי האינדיאני הודיע לנו שאנו מחוייבים להישאר עוד. מה לעשות, הוא עוזב את ארצנו הקטנטונת לטובת אמסטרדם (ומשם ללונדון) עוד ימים מועטים, וזוהי חובתנו להיות נוכחים בפעם האחרונה בשאדו עד הסוף. אז נשארנו עוד מספר דקות, ולאחר מכן יצאנו. ואלוהים, אני ממש גרוע בסיכומי השאדו האלה. בנימה אופטימית זו, אני ישאיר את הבמה פתוחה לסיכומים יותר טובים ומבדרים (מאי, אהם אהם). מומין

.m

New member
../images/Emo41.gif שאדו ../images/Emo41.gif

הבוקר שלי נפתח בצורה נפלאה במיוחד. אני יודעת שאתה קורא את זה – אתה מדהים. היה לי כיף. תודה
. בערב המהממת שוב דפקה ברז! (2-), ולכן משנה תורן לא בא (1-).
ספיינבאר ומומין אספו אותי בדרך (2+ לספיינ´ ומומין, ועוד 1+ על הטרמפ). הגענו. נכנסנו (1+ כי אין אפליה!). בפנים כבר חיכו לנו קסאנדו והד"ר (2+), י´ האינדיאני (1+) שעוזב את ארצנו לטובת אמסטרדם/לונדון (גמני רוצה!
), וגם שמופי שלי, המהממם (1+). היתה מוזיקה טובה (1+). היו תמונות מצעד הגאווה (1+). המנשק שלי הסתפר (2-. נראה לי שבזאת תמו יחסינו... תודה. שלום.
, ולירוי – אני מאשימה אותך. רק שיהיה ברור!). ביג דיל ועודד א. הגיעו (2+). פגשתי עוד כמה הומואים מוכרים (3+). לייזר הגיע (1+. אבל איפה המשקפים הסגולות???
). רקדנו. היה לי חם (1-). היה דראג של בריטני ספירס (1+). היה מצחיק (1+). המשכנו לרקוד, וביג דיל ואני אפילו הצלחנו לסחוב את ספיינבאר לריקוד סנדביץ
. יפה לנו ביגי (1+). ירון מנענע הגיע.(1+. וסתם שתדעו שקיבלתי ממנו 3 נשיקות במהלך הערב אז 3+. אבל למה רק בלחי?
1-), איתו דווקא לא יצא לי לרקוד (חכה, חכה בפעם הבאה...). מומין עבר כל מיני פאזות במהלך הערב, אבל עושה רושם שבסוף הוא נהנה (1+). הישבן של ביג דיל בטח מלא סימנים סגולים...
ספיינבאר ואני כמעט התעלפנו כשלפתע פתאום צץ לו מישהו שנראה כמו מ. תורן, מתלבש כמו מ. תורן, ואפילו (לפרקים) רוקד כמו מ. תורן... אבל לא, זה לא היה מ. תורן
. עודד א. נעלם. קסנאדו והד"ר הלכו. ערסים ניסו ללא הצלחה (ותודה לביג דיל) לבודד את ספיינבאר ("לא, התכוונו להכנס לכם באמצע, תשמעי, פשוט פה יש מאוורר". כן. בסדר.), שבכלל לא הבין מה קורה...
היה מצחיק. מאוד. (1+, או כמו שאמר ביגי "עכשיו אנחנו יודעים שאתה טעם של ערסים..."). ה-dagay היה אחלה
(רק, אם אפשר לצמצם את הקשקשת ברשת, בבקשה...) - היה ריינינג מן (1+), היה day by day (+). סייפנבאר היה מוכן ללכת, אבל מומין שרצה להשאר עוד קצת, גייס את י´ האינדיאני להפעלת ריגשי. זה עזר, לעוד 15 דקות. ב- 2:15 ספיינ´ הודיע חד משמעית על פרישה... אני וביגי השלמנו פערים. עודד א. חזר. זמן ללכת... חזרתי לומר שלום, אבל י´ האינדיאני לא נראה בשום מקום... וכך תם לו עוד ערב בשאדו. נתראה בשבוע הבא. סיכום: 20
mai ומשהו לביג דיל – בשביל זה יש חברים, לא?

שאדו + קופי שופ

בשבע פטפטתי עם מאי בטלפון ועברנו על השיחה הרגילה של לבוא/לא לבוא. חליתי לי בימים האחרונים, קצת חום, קצת שיעול. לא משנה - באתי. זה הזמן לפלוסים: מאי(+1. תרגעי, בשביל מה קניתי כמה זוגות?), ספיינ(+1), מומין(+1), ביגי(+1), עודד(+1. לאיפה נעלמת פתאום?), פגשתי שוב את המדריך שלי מנוער מרצ (אני עדיין בשוק. +1. +2 אפילו). ירון מנענע והכי חשוב - הפרידה המרגשת מהאינדיאני המפזז... בשעה הראשונה המוזיקה הייתה זוועתית בכל קנה מידה. השירים הופסקו בברוטליות והקפיצות לא ממש נעמו לאוזן. בהמשך זה השתפר... אגרוף שקיבלתי מערסון שניסה לרקוד (או שמא לבצע טקס סגידה פאגני קדום) עיקם לי את המשקפיים (-1). הדראג: אהבתי את בריטני. נגעלתי מהראשונה. ציון כולל: 0. החום שוב העיק... מישהו צריך להסביר להם שמועדון וסאונה הם לא אותו הדבר... (-1) היו תמונות והיה אינדיאני שצווח "לא לגעת במרכז התמונה" (+1). יצאתי בשתיים וחצי בערך, הסתובבתי לי ופגשתי כמה אנשים ואז חזרתי. כולם הלכו חוץ מ-י. ועוד איזשהו ליאור. אוחצ´ה קטנה ומזעזעת, זונה נאצית למופת. חמוד בצורה מזעזעת או מזעזע בצורה חמודה. לאור העבודה שכמעט סגרו עלינו את השאדו, התגלגלנו שלושתינו (י´, ל´ ואנוכי) בצירוף אולג (דראג קווין, עלם חמודות למופת <השפתייםםם, יאמי>) למיי קופי שופ. היה נחמד, הצטרפה אלינו לסבית קטנה עם שאלות מטומטמות, עלתה השמש, נהיה אור - הלכנו לישון... ולסיום, איך לא: -1 גדול למשנה.

היי היי - זה בגלל שנעדרת...

הרחבה חיכתה לך. מאות גברברים ציפו לך בכליון עיניים ואתה?... בפעם הבאה שתגיע תקבל +2.

Liroy25

New member
את מסתובבת במקומות של הומואים

ועוד מתפלאת למה מנשקים אותך רק על הלחי?? חוץ מזה התספורת שלו זאת ברכה!!

אבא גאה

New member
הנה עונש על כל שאני ממהר להקליד

תגובה לפני שאני קורא את כל השירשור...

../images/Emo2.gif אני בשוק, אני בהלם, אני המום!

(וגם מוחמא מאד:) יש לי מתחזה?!
יאאאאאאא.... ומה רע בערסים?! אני חושב שכדאי לשאול את ס´ מה *הוא* חושב על זה

DROR22

New member
פשוט ידעתי.......

מגיע לך שלילה..... אתה לא נוסע
- אתה טס
... אני מתגעגע מאוד... חכה חכה אני מגיע לתל אביב.... עוד 5 ימים הדרור בארץ

דרורינ´קה...אתה חושב שאתה מפחיד

אותי? כאילו שבאמת *תגיע* לת"א.
כן, בטח. מ-ת-ג-ע-ג-ע-י-ם!... תבוא כבר!!!

אבא גאה

New member
למה רק בלחי? כי הוא המממממ......

הומו. ואח"כ היא מתפלאה למה כל חצי שעה איזה הומו רוצה להתחתן איתה

.m

New member
אני מבקשת מכם

להפסיק להתערב בפלירטוטים שלי עם ירון
אם כבר (עוד) חתן הומו, לפחות שיהיה איכותי...
mai

ביג דיל

New member
התכוונתי לספיינבר, בחיי!!! ../images/Emo9.gif

למה אף אחד לא מתקן אותי? לא רקדתי עם קסנדו (כי אני לא מכיר אותו), אלא עם ספיינבר. אמרתי לכם שאני לא במיטבי. אוףףףף. ספיינבר - אני מתנצל מעומק ליבי. התרעתי שאני לא במיטבי. נתראה ביום חמישי, 11.07.02 במועדון התיאטרון או יום קודם, בשאדו. מה שיבוא קודם. (האם אני עדיין לא במיטבי? כנראה...)

למעלה