../images/Emo41.gif שאדו ../images/Emo41.gif
הבוקר שלי נפתח בצורה נפלאה במיוחד. אני יודעת שאתה קורא את זה – אתה מדהים. היה לי כיף. תודה
. בערב המהממת שוב דפקה ברז! (2-), ולכן משנה תורן לא בא (1-).
ספיינבאר ומומין אספו אותי בדרך (2+ לספיינ´ ומומין, ועוד 1+ על הטרמפ). הגענו. נכנסנו (1+ כי אין אפליה!). בפנים כבר חיכו לנו קסאנדו והד"ר (2+), י´ האינדיאני (1+) שעוזב את ארצנו לטובת אמסטרדם/לונדון (גמני רוצה!
), וגם שמופי שלי, המהממם (1+). היתה מוזיקה טובה (1+). היו תמונות מצעד הגאווה (1+). המנשק שלי הסתפר (2-. נראה לי שבזאת תמו יחסינו... תודה. שלום.
, ולירוי – אני מאשימה אותך. רק שיהיה ברור!). ביג דיל ועודד א. הגיעו (2+). פגשתי עוד כמה הומואים מוכרים (3+). לייזר הגיע (1+. אבל איפה המשקפים הסגולות???
). רקדנו. היה לי חם (1-). היה דראג של בריטני ספירס (1+). היה מצחיק (1+). המשכנו לרקוד, וביג דיל ואני אפילו הצלחנו לסחוב את ספיינבאר לריקוד סנדביץ
. יפה לנו ביגי (1+). ירון מנענע הגיע.(1+. וסתם שתדעו שקיבלתי ממנו 3 נשיקות במהלך הערב אז 3+. אבל למה רק בלחי?
1-), איתו דווקא לא יצא לי לרקוד (חכה, חכה בפעם הבאה...). מומין עבר כל מיני פאזות במהלך הערב, אבל עושה רושם שבסוף הוא נהנה (1+). הישבן של ביג דיל בטח מלא סימנים סגולים...
ספיינבאר ואני כמעט התעלפנו כשלפתע פתאום צץ לו מישהו שנראה כמו מ. תורן, מתלבש כמו מ. תורן, ואפילו (לפרקים) רוקד כמו מ. תורן... אבל לא, זה לא היה מ. תורן
. עודד א. נעלם. קסנאדו והד"ר הלכו. ערסים ניסו ללא הצלחה (ותודה לביג דיל) לבודד את ספיינבאר ("לא, התכוונו להכנס לכם באמצע, תשמעי, פשוט פה יש מאוורר". כן. בסדר.), שבכלל לא הבין מה קורה...
היה מצחיק. מאוד. (1+, או כמו שאמר ביגי "עכשיו אנחנו יודעים שאתה טעם של ערסים..."). ה-dagay היה אחלה
(רק, אם אפשר לצמצם את הקשקשת ברשת, בבקשה...) - היה ריינינג מן (1+), היה day by day (+). סייפנבאר היה מוכן ללכת, אבל מומין שרצה להשאר עוד קצת, גייס את י´ האינדיאני להפעלת ריגשי. זה עזר, לעוד 15 דקות. ב- 2:15 ספיינ´ הודיע חד משמעית על פרישה... אני וביגי השלמנו פערים. עודד א. חזר. זמן ללכת... חזרתי לומר שלום, אבל י´ האינדיאני לא נראה בשום מקום... וכך תם לו עוד ערב בשאדו. נתראה בשבוע הבא. סיכום: 20
mai ומשהו לביג דיל – בשביל זה יש חברים, לא?