שרשור רצונות

שרשור רצונות ../images/Emo2.gif

מה הכי הכי הכי בא לכם עכשיו? רק משהו אחד, חומרי או לא, ברגע זה אגב, שמתם לב שזה החופש הראשון שאנחנו לא חוזרים אחריו לבצפר? (יולי אוגוסט לא נחשב
)

MsUnderstood

New member
חופש

אני זקוקה לזה עכשיו!! יש יומיים חופש מהעבודה וגם את זה הורסים לי עם תורנויות

omer87

New member
חוזרים לצבא../images/Emo3.gif

ויש משהו שאני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד רוצה..... אבל בצורת ההשגה שלו נכון לרגע זה אני רק אפגום בו!!!!! כן כן!!! זה כמו חידה
או רמז דקיק
(ואני לא מגלה את התשובה חחח)

shiran4u

New member
מחר ש"ל

בא לי לעשות גשר ליום כיפור, בעצם לסוכות יותר עדיף

yavin

New member
בעבע לעבור דירה../images/Emo70.gif

אבל זה לא יצא, כי אני צריך את הכסף של העבודה ללימודים ולאורגן והכינור שאני רוצה לקנות.

shiran4u

New member
שמתם לב

ש 3 התגובות הראשונות הם בהפרש של 10 דקות בדיוק? יבין קצת הרסת

nettus

New member
אירוע של נוער לנוער

יש לי כול כך געגועים עכשיו לתקופה הזאת

yaeli87

New member
הממ

אני מתלבטת בין כסף לאהבה... אני חושבת שאני אלך על אהבה

אני כן חוזרת לבצפר...

בבוקר אנחנו עוזרים לילדים בבית ספר. לחשוב שלאחותי יש פחות שעות ממני לרמות שאני כבר סיימתי בצפר... הרצון שלי הוא להגיע כבר לאמצע שנה, לדעת שהכל באמת הולך כמו שצריך כי יש עדיין כמה דברים בעלטה.

purple rain2

New member
דברי בשם עצמך ../images/Emo3.gif

והכי בא לי עכשיו...
אממממ... לטוס ללונדון עם סיוון-תעשי-לי-ילד ולעשות שופינג [shop 'til you drop] באוקספורד סטריט

shira245

New member
אגוזים אדירים../images/Emo70.gif

זה בדיוק מה שאני התכוונתי לכתוב
טוב נתפשר-קחי את העבודה אני את הרישיון ובעיסוק נתחלק?

The Peanut

New member
../images/Emo12.gif אק!

(אל תשתמשי בזה יותר מדי. זה ביטוי קדוש.
) וסבבה. במה אנחנו עוסקות? שידול אנשים להתאבדות? אני מציעה שנקים קו חירום מיוחד לאנשים שרוצים למות, עם טיפים, עצות למכתבים, דרכים מהירות, איך שלא יגלו אותם וכו'.
מה דעתך?

shira245

New member
נשמע טוב../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

זה יכול להשתלב עם עסק הזרימות שאני ויואב פתחנו. לא זורמים איתך? תתקשר 1-800-666-666(שיחת חינם) וקבל את כל העזרה שתצטרך! ועשה פרסומת- להתרסק לתוך הקיר זה לא כל כך נעים, אז אל נועם ושיר תתקשר, ואותך נשלח בטיל אל אלוהים. <המים על חשבוננו>

shira245

New member
*נעשה ו*שירה

זה בגלל ההתרגשות. אני מציעה לפתוח את הסניף הראשון בפינלנד וכאלה,אחוז המתאבדים שם גבוה במיוחד*-8

למעלה