שרשור רפואי

• פותח הנושא JPKR
  • פורסם בתאריך

JPKR

New member
אטופיק דרמטיטיס

שלום לכולם. הבן שלי בן שנתיים וחודשיים ומזה כחודש סובל מהתקף של אטופיק דרמטיטיס. אשמח לקבל המלצות על מטפלים בדיקור לילדים באיזור אשקלון (יכול להיות גם סוגי טיפולים אחרים). אנחנו מתחילים איתו שינויים תזונתיים, אך רוצים משהו נוסף ומשלים. תודה רבה :) רונית

shlomitit

New member
לא מכירה מדקרים אבל

מניסיון, ואם המצב לא חמור מאוד, ממליצה לך לנסות למרוח עליו קצת שתן (של עצמו). כמובן, אם זה לא מגעיל אותך. זה עוזר. וגם חלב אם. אבל רק אם לא חריף.

(אצלנו היה התקף חריף כל כך שבסוף השתמשתי בכל המשחות הכי קונוונציונליות שיש
אבל בהתחלה השתן והחלב עזרו.)

יש לנו פתרון נהדר וטבעי

לקוחות שלנו שמשתמשים בסבון חלב העיזים שלנו מספרים על הקלה משמעותית באטופיק.
(תוכלי לקרטא בפייסבוק שלנו)
את מוזמנת להתנסות.

nuvnuv1

New member
מה שעזר אצלנו לאטופיק

הי
אצלנו הקטנצ'יק סבל מאטופיק מאוד חריף, שום טיפול חיצוני לא שיפר את המצב וניסינו ממש הכל
מה שעזר אצלנו היה טיפול הומאופתי במקביל להורדה של מוצרי חלב מהתפריט, החלפנו גם את הסבון לסבון טבעי ללא כימיקאלים.
אחרי הטיפול האטופיק נעלם לגמרי.

טיפול בנזלת לאימא מניקה

אני מנוזלת מאוד כבר כמה ימים, וחוץ מתרסיס מי מלחלא מכירה שום דבר שמותר בהנקה .
מישהי מכירה תרופת סבתא או משהו טבעי שיכול לעזור לייבש את הנזלת מבלי לייבש את החלב ?

תודה מראש :)

מרינהג

New member
תרופת סבתא

אם אין חום, אמבטית כפות רגלים במיים מאוד מאוד חמים על גבול בלתי נסבל למשך כמה שיותר זמן...אפשר להוסיף מלח/אבקת חרדל. עדיף ממש לפני שינה. עובד מעולה.

בת 4.5 עם חום מזה 5 ימים

אז שישי בערב פיצית החליטה שיש לה 39.4. בדר"כ בפעמים הנדירות שיש לה חום, היא מתעוררת בבוקר בריאה וזה הסוף. אז בשבת זה קרה, ונסענו לדרום-אדום. בערב עלה לה החום ל40.3. היא מסרבת לקחת אקמולי, גורם לה להקיא, ואני לא מתעקשת. אז מגבת וגרביים עם חומץ הורידו לה חום. ראשון נשארה איתי בבית. בערב עלה החום לסביבות 38 ומשהו. שני בבוקר היתה מסיבת פורים בגן והיא ממש ביקשה ללכת, וזה יום קצר אז איפשרתי. גם התעוררה רק עם 37.5 אז לא חשבתי שזה כזה נורא. החום לא עלה בערב. שלישי הלכה לגן. אתמול בערב, עלה לה שוב החום ל39.5 וגם התחילה להשתעל שיעול יבש אבל ליחתי, אם זה נשמע הגיוני. ז"א, לא יוצאת ליחה, אבל נשמע שמשהו תקוע שם. היא גם לא ממש מנוזלת, רק לעיתים רחוקות יוצאת נזלת לא נוזלית מדי. הבוקר התעוררה עם 38.5 אז כמובן שהיא בבית.
דיברתי עם הרופא שלה אתמול, שאמר שאם 5 ימים יש חום אז להביא אותה לבדיקה, אבל מאחר והוא לא עובד היום, שנבוא ביום חמישי אם יהיה צורך.
אני יוצאת מנקודת הנחה שאם היא עדיין עם חום, שזה חיידקי ולא ויראלי.
איך נפטרים מחיידקים בלי אנטיביוטיקה?

regvuv1

New member
כמה דברים שונים

אם יש לה משהו תקוע שלא יוצא בשיעול - תמרחי לה שמן זית עם חומץ על בית החזה, זה יעזור לה להוציא.
GSE - תמיד עוזר לגוף להתמודד.
מי חמצן לאוזן שלוש פעמים ביום. ד"ר אבני טוען שזה עובד, הניסיון שלי (גם אני וגם הילדים) בימים האחרונים תומך...
שמן קוקוס - לאכול כפית ביום לפחות. שוב ד"ר אבני, הוא טוען ששמן קוקוס מחסל חיידקים ווירוסים.

איזה יופי...

כל מה שכתבת פה, ניסיתי בעבר או שמעתי על זה בתאוריה, והכל פרח לי מהראש בשנתיים האחרונות שלא היתה בבית שום מחלה.
תודה על התזכורת!

zimka1

New member
כמה המלצות שקיבלתי על שיעול:

1: אוניה דה גאטו (ציפורני החתול) - מחזק את המערכת החיסונית

2: שיקוי צמחי שנקרא טננבלוט - ספציפית לשיעול צמחים מהיער השחור או משהו כזה

3. ביו בליס קיד

4. כמובן אכיניציאה פרופוליס

5: המרכיבים של פרוטק נראים לי דיי טובים...

דליההה9

New member
זימקה1

הסירופ של טננבלוט טוב מאוד. הוא היחיד שהבנים שלי מוכנים לקחת בימים של שיעול. הוא מתאים גם למבוגרים ואפילו אני לוקחת אותו. לכל האחרים יש טעם פשוט זוועתי פלוס.
בעיקרון כל מה שיש בו סמבוק שחור הוא יעיל.

regvuv1

New member
הנחתי שאת רק צריכה תזכורת...

סה"כ די קבועה פה. גם לי קורה שמהלחץ והסימפטיה אליהם אני לא זוכרת מה שתמיד אמרתי לאחרים לעשות.

dreams123

New member
אני חולקת על נקודת ההנחה

זה בהחלט יכול להיות ויראלי גם אם זה נמשך זמן (ככה נראות מחלות חום אצל הגדול שלי).
א-בל, לא הייתי מוותרת על בדיקה אצל הרופא (אצל האמצעי שלי פעם בשנה יש סבב של ימים ארוכים עם חום ובסופו של דבר מתגלה דלקת ריאות שרואים רק בצילום)

עדכון לבוקר חמישי...

ביום שלישי דיברתי עם הרופא שלה והוא אמר שאם ביום החמישי למחלה, שהיה אתמול, עדיין יהיה לה חום, אז להביא אותה לבדיקה. אבל הוא בחופש בימי רביעי אז שנבוא ביום חמישי. בעקרון יש לה תור היום ב4 אחה"צ.
אתמול אחה"צ היתה עם 40 מעלות, בלילה הלכה לישון עם 39.2. ישנה רצוף כל הלילה, התעוררה קרירה ונעימה, ורדרדה וחיונית, רעבה כמו נמר קטן, משחקת ומשתוללת כרגיל. בקיצור, ילדה בריאה.
אני שוקלת אולי בכל זאת לקחת אותה לרופא רק ליתר בטחון, אבל לא החלטתי עדיין אם יש טעם לעשות זאת.

בכל מקרה בנתיים תודה לכולן על העצות, בסוף לא הספקתי להשתמש בכלום.

MAMALIGA123

New member
חום מזה 5 ימים

הי מיני מילי,
אין קשר בין אקמולי לבין הקאה. אגב, כאשר הילדה חוטפת וירוס או שפעת, אז באופן נורמאלי יש חום 5 ימים. לא צריך להיבהל. גם העובדה שהחום הגיע ליותר מ-40 מעלות אינה סיבה לבהלה ואף אין צורך ללכת לרופא. הדבר היחידי זה שהחום מציק לילדה.
הגעה לרופא מומלצת רק אם הילדה אפאטית, ישנונית, משנה צבע עור או מקיאה.
לגבי הקאה כשהיא לוקחת אקמולי, יכול להיות שהטעם לא טוב לה. ממליצהלך לקחת אקמולי בטעם אחר.. אקמולי לא גורם להקאה! מניסיון..

הומיאופתיה

ואני יוצאת מנקודת הנחה שלא צריך "להיפטר" מחידקים, אלא לעזור לגוף להתנקות מהגורם שגרם להם להתרבות מלכתחילה.
ובכך הומיאופתיה יכולה לעזור מאוד.
אני מניחה שגם דיקור ושיטות אחרות, בשנים האחרונות אני מאוד מתחברת לטיפול הומיאופתי בילדים כי ראיתי מסביבי שזה עובד נהדר.

ingreen

New member
המון בריאות ו..

רק משהו קטן שצרם לי מאד, זה ממש לא לעיניין ששלחת אותה לגן עם חום, לא פייר כלפי הילדים האחרים, ההורים שלהם והגננת.
אני לא רוצה לפגוע בך אבל לא שולחים ילד חולה לגן, גם אם הוא ממש רוצה, יש עוד אנשים במשוואה הזו.

מקווה שלא פגעתי בך, המון בריאות.

לא פגעת ובעקרון אני מסכימה איתך מאוד

הסיבה היחידה ששלחתי אותה זה שזו הייתה מסיבת פורים, ושהיא קמה באותו בוקר עם חום נמוך ומרגישה טוב. אם היתה עם חום גבוה או חלושה לא הייתי נותנת לה ללכת.

למעלה