שרשור ריענון..

shahar615

New member
אני

סנייפ הוא איש שפועל ע"פ אינטרס (ככה כותבים את זה לא?) בדיוק כמו זנב תולע בזמנו כשבגד בחבריו והצטרף למישהו גדול שיוכל לשמור עליו, רק שסנייפ עושה זאת למטרותיו שלו שרק רולינג יודעת מה הן. הארי יחיה, זה יהיה פשוט בלתי נסבל לגמור את הספר בכל דרך אחרת.

../images/Emo127.gif

את האמת-לדעתי הוא סוכן כפול
,אחד שעובד בשביל עצמו..אבל אני נחוש לשנוא אותו..בידיוק כמו הארי. בעניין הארי..הייתי רוצה שהוא ימות..אבל מצד שני..זה הספר האחרון

Shiri from the block

Active member
../images/Emo127.gif../images/Emo113.gif סנייפ טוב ושולט../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif ולדעתי הארי ימות.. למרות שאני נוטה לכיוון שאני לא רוצה שהוא ימות אבל רק בגלל רחמים, אני לא אוהבת אותו..

מחשבות שלי

הכול תוכנית של דמבלדור וסנייפ בכלל לא רע כי זה פשוט לא הגיוני והארי בהחלט לא מת ואני מקווה שגם רון והרמיוני לא ימותו שיהיו מאושרים וזהו

../images/Emo45.gif - חייב להיות מיוחד.

סנייפ רע. [זה יהיה מפתיע!] והארי... לא חי ולא מת, אני מקווה. כמו סיריוס כזה. שלעולם לא ידעו אם הוא מת או סתם נעדר.

מההההההההההההההה

מה זאת אומרת סיריוס לא מת למה אתה אומר את זה הוא הרי מת בספר החמישי לא??.??

Gummy Bears

New member
זה טיפה יותר מורכב מזה.

יש כאלה שאומרים שכן, הוא מת ואין מה לעשות נגד זה, ומולם יש את אלה שאומרים שרולינג לא תארה ממש שראו את הגופה שלו כי היא מתכוונת "להחיות" אותו.

A Radcliffe

New member
כן../images/Emo129.gif

אבל ניק כמעט בלי ראש גם אמר שסיריוס הוא לא מישהו שיבחר בדרך הזאת.

Gummy Bears

New member
והוא גם אמר שסיריוס

כבר עבר את הסף שבו עוד אפשר לחזור ולהיות רוח (שזה משהו טיפ-טיפה קיים) והוא הגיע כבר לשלב שבו מתים, ולכן אין סיכוי שסיריוס יחזור בתור רוח.

../images/Emo127.gif

סנייפ טוב. הארי.. לא יודעת. אפילו לא החלטתי מה אני אעדיף. אני חדשה כאן, אגב^^

yulishit

New member
לדעתי....

נוכחות
אני לא יודעת לגבי סנייפ אני נוטה לחשוב שהוא רע... והארי יחייה ----->היא לא יכולה להרוג אותו.....!

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif../images/Emo127.gif

סנייפ משרת את עצמו, אני מקווה שהארי לא ימות, אבל אם רולינג תבחר אחרת בצורה שתתאים לעלילה אני אשלים עם זה..בסוף

גמאני חושבת ככה../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif

לאחרונה ממש השתכנעתי שסנייפ עובד בשביל עצמו. כלומר, עושה דברים בשביל דמבי שקשה לו לתרץ אותם בפני בלטריקס (ההסברים שלו בתחילת השישי), מצד שני וולדי יודע על זה שסנייפ בהוגי ועובד עם דמבי והכל.. אז הגיוני שהוא בצד של וולדי.. בקיצור- נשאר תחת חסותו של דמבי, נהנה מהכוח ומזה שוולדי לא רוצה לפגוע בו, וכך בעצם משרת את עצמי

למעלה