שרשור רופאים

מירבי*

New member
שרשור רופאים

לאור בקשת הקהל, שרשרו מתחת להודעה הזאת את שם הרופא המטפל שלכם ואת בית החולים בו אתם עוברים את הטיפול. אפשר להוסיף המלצות, הימנעו בבקשה מלכתוב דברים העלולים להתפרש כהוצאת דיבה.

ד"ר ברקוביץ../images/Emo45.gif

ד"ר ברקוביץ הוא "ההצלחה" שלי ושל מספר לא קטן של חברות שלי. ד"ר ברקוביץ עובד בגבעת שמואל ובבית חולים מדיקל סנטר בראשון לציון ובבית חולים מאיר בכ"ס.

פרפ" רון אל+ דר" רזיאל מאסף הרופא

לפעמים אצל זה ולפעמים אצל השני .איך שיוצא...מבחינת יחס

anat301

New member
מחלקת IVF באסף הרופא......מס' אחת!!

יסודיים,סימפטיים וסבלניים בעיקר בענייני פונדקאות.. מומלץ ביותר.....(מגיעים ב 06:45 בבוקר עד 7:30 מסיימים הכל וישר לעבודה..אין צורך לאחר/להחסיר וכו') היחס אדיב מאוד, וכמובן ממליצה בחום על ד"ר רזיאל ומנהל המח' פרופ' רון אל.

gesta

New member
מחלקת IVF אסף הרופא

במקרה שלנו, נוצרו עוברים פעם שנייה לאחר טיפול הורמונלי. קליטה אצל הפונדקאית פעם ראשונה. להמלצתי, חוץ משם רופא, יש לדעת מס' דברים: * כל הרופאים ביחידה מטפלים . אין רופא אחד רציף. כולם מכירים את התיק של כום ובכל זאת, יש לשים לב שהרופא שם לפרטים הקטנים... 1. לבדוק מהו הטיפול המתאים ביותר לפני תחילתו (איזה שיטות יש? מה מתאים לאם ולפונדקאית וכו' ) 2. להתעקש לבקש הסברים על כל התהליך, כולל "תוכנית מגירה" מה קורה בדרך (לא נקלט, אין הריון, ) - מה עושים? טיפול אחר? שיטה אחרת?

gesta

אני לא ככ" מסכימה איתך כי הרופא שקובע לך את תכנית הטיפול הוא זה שעוקב אחרי התיק , תוצאות בדיקות וכ"...שאר הרופאים לוקחים בדיקות דם,us, שאיבה ,החזרה, אבל החלטות מקבל הרופא שקבע תכנית טיפול וזה בדוק. לצערי יש לי כבר לא מעט נסיון איתם...

need1

New member
פרו' שולמן

מטפל באסותא ובבית-חולים מאיר רופא מקצועי ואנושי

למעלה