שרשור רוני...

רוני מגיעה לפורום?

או שאני רק מדמיין כי רשום תפוז מארח את רוני ויש להכנס לפורום MTV אבל לא כתוב מתי אז.. כנסו פה

HILA245

New member
היי, כמה פעמים מחליפה רוני בגדים

בקליף שלה סופרסטאר? למישהו יש מושג? פשוט לא ראיתי את הקליף. תודה הילה

edent

New member
רוני !!!!!

אז ככה, כל מי שחושב שרוני (או בשמה האמיתי לירון) "גנבה" לגמליה את השיר סופרסטאר טועה ובגדול. השיר הופק על ידי חברת הפקות שמפיקה להיטי פופ קליטים ומוכרת אותם לכל מי שמעוניין... ולכן השיר סופרסטאר יצא במספר שפות ! ואכן הוא מצליח :) דבר נוסף הוא, שרוני לא התגלתה על ידי אף אחד.. לרוני שלנו יש אבא עשיר ואחות מפורסמת.. ואת כל השאר תבינו לבד.

אני שונאת את רוני

הסיבה היחידה שאנחנו חושבים שהיא להיט היא: שכולם אומרים לנו כמה שהיא להיט ותוקעים את השיר בכל מקום!!! אין לה שירים מקוריים, הא? את הכל אבל'ה קנה לה? כנראה שכן. חוץ מזה רואים שזה צבע והיא בלונדינית מקורית. שמעתם על איפור? כנראה רוניל'ה שמעה. שמעתם על מחשב וזמרי רקע, רוניל'ה שמעה. אם תקשיבו טוב-טוב לשיר תשמעו הרבה הרבה מיחשוב... אני בטוחה שבמציאות היא נשמעת נורא. היא סתם ילדה סנובית, שוויצרית, מטומטמת, עובר-מתלהבת, עם חרא אופי (אם יש לה בכלל אופי)- שאבל'ה קנה לה פירסום ותהילה. בקיצור ביץ' קטנה וחביבה. יום נעים לכולם.

והיא בכלל לא קשורה ל MTV!!!!

אז למה בכתבה עליה שמו קישור לפורום MTV? היא הרי מפורסמת רק בישראל הקטנטונת!

../images/Emo5.gifאייייייכס מי שומע אותה ../images/Emo182.gif

היא לא יודעת לשיר. ולא לרקוד. עוד בלונדה שחושבת ש"שיש לה את זה" הקליפ שלה חרוש ומפגר ופופי בקיצור: שיא הגועל. עוד ליזי מגווייר קטנה

היא לא יודעת כלום מהחיים שלה האבלה

אני רוני, עכשיו כולם יגידו לכם שאני להיט ויכתבו עליי בכל מקום ויפרסמו את השיר הדפקט שלי שאבל'ה קנה לי בכל מקום... ואז אני אבכה לאבל'ה "למה כולם שונאים אותי??" כמו אבלה קטנה.. ויגידו לי "הם סתם מקנאים", אוי, נו.. באמת. מי מקנא בכונפה כמוך? אולי כדי שתפרשי מהקטע של הפירסום, לא? ככה ישכחו ממך ותוכלי לחיות חיים נורמליים, כי אחרת פשוט כולם ישנאו אותך. "אבל מה עשיתי?" אז מזויפת זה מה שעשית... ביץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ'!

14מתן

New member
זה נראה כאילו...

זה נראה כאילו אתה מכיר אותה והיא עשתה לך משו או לא יודע מה מאיפה הבאת את כל השינאה הזאת אמאלללההה
הגזמת קצת, לא חושב ?

קצת מידע- את סתומה(אך כל אחד וטעמו)

את מגזימה בשנאתך רוני שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששוווווווווווווווווההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rnb princes

New member
היא באמת כזאת...

אח של חברה שלי בשכבה איתה והוא אמר לנו שאף אחד לא אוהב אותה והיא תופסת מעצמה אבל יכול להיות ששנואים אותה מקנאה...

christinbal

New member
גם את כריסטינה אגילרה שנאו

בתיכון (לא שאני משוואה ת'יכולות של השניים חס וחלילה כי הן לא באותו מקום) ולא כי היא היתה סנובית אלא כי לא משנה מה היא היתה עושה היו מוציאים ממנה סנובית... אבל טוב לא יודעת אם החברה שלך מדברת על אחרי הפירסום או לפני אז לא משנה..

dor307

New member
חה חה חה חה חה

ציחקוק נעים אחרי הצוהרים (יותר ערב אפילו לילה ) אני גם מכיר אותה והיא נורא חמודה ויש לה מלא חברות , אבל זה לא ממש משנה!! לא צריך לאוהב אותה, צריך ת'שיר ואני אישית חושב שהוא נורא חמוד! ולא להיכנס לויכוחים מיותרים! לכל אחד יש טעם שונה, וכל אחד אוהב משהו אחר! ודי אם השירוש הזה!!!! ושלא תחשבו עלי איזה מעריץ ברטני ספירס וחברות!!! פשוט השיר הזה או פופ טיפשי למתי שלא רוצים לחשוב יותר מידי (במסיבות שעיפים ודברים) והוא מעלה חיוך על פני וזה מה שחשוב לא צריך תמיד לשמוע בוב דילן וחברים!!!

למעלה