שרשור רולינג סטון

SmellySmiley

New member
היי:)אני פה קוראת מדי פעם את הפורום

ולמרות שאני אף פעם לא כותבת וכאלה,
ראיתי כתבה ברולינג סטון (
) !!!!!!!!!!!) על הדג נחש וחשבתי שתשמחו לראות. אני מריה אגב נעים

idomohar

New member
כתבה ברולינגסטונס

שמעתי שיש כזה דבר.... קישור מישהו???? בלי?

FunkyGiraffe

New member
אהלן - ותודה שהסבת את תשומת ליבנו

מה המצב? בת כמה? מאיפה? תבואי לכתוב, אנחנו לא נושכים -> רק רוצחים סתם

טיפקסית

New member
נ.ב ברוך הבא לפורומינו

ונ.ב 2 אני בשמת בטח עידו סיפר לך עליי האמת שאפילו דיברנו בשיחת ועידה פעם אחת במסנג'ר יחד עם עידו אבל הלכת די מהר בכל מקרה ברוך הבא לפורומינו הקט יאללה תתחיל לכתוב

idomohar

New member
תודה תודה

עליתם עלי... הכל נישאר במשפחה פה הא? כולם מספרים לכולם הכל... ידעתי שזו טעות להיכנס בשמי האמיתי... כולם פה מסתתרים מאחורי איזה כינוי... בכל אופן אני לא כותב הרבה בפורומים... צבא... אבל אני עדיין אוהב לשמוע מוסיקה. במיוחד של הדגים... תודה על הקישור. ממש רציתי לדעת איך הולך להם שם בחו"ל. וסחטיין על הנוכחות בפורום...

טיפקסית

New member
עידו ראה עצמך כבן בית פה בפורום

יש לי ת'מייל שלך אתה מרשה לי להוסיף אותך למסנג'ר שלי? פליז? אני מבטיחה שאני לא אתן לאף אחד שאין לו. אממ בקשר לנוכחות הכל באמת מרצון אגב גם יאיא וגיא פה מדי פעם לפעם לאחרונה צפיתי באחיך בוידאו שלי מההופעה של טיפקס והדג במועדון התיאטרון ב-99 אגב כולם פה בשמות אמיתיים בכרטיסים האישיים. טוב אני אדבר איתך כבר בהמשך אין סודות בפורום הזה כמעט, רוב מה שקורה עובר מפה לאוזן. שמחה שהצטרפת ראה עצמך כבן בית לכל דבר

SmellySmiley

New member
לשאלתך../images/Emo60.gif

אני בת 17 מסתם איזה חור בצפון ו.. מה עוד אמרת... אה כן לכתוב- אם יהיה לי מה+יהיה לי זמן- מבטיחה!
עוד משהו, קצת לא קשור אבל ידיד שלי שלח לי כמה תמונות מההופעה של הדגים באיזה קיבוץ בצפון שהייתה לפני כמה שבועות. רוצים? הם לא משהו אבל....(התמונות)

SmellySmiley

New member
יאפ :) קיבוץ דן../images/Emo62.gif

אז אני אעלה אותן עוד מעט לגלריה של ההופעות.

FunkyGiraffe

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אגב, את מוזמנת להוסיף את השם של הצלם שיקבל עדיין סוג של קרדיט..

SmellySmiley

New member
../images/Emo9.gifאני לא כ"כ בטוחה...

וואי אם הוא יקרא את הנ"ל אני מקבלת כאפה :)

parnar

New member
שלום שלום

קראתי בחפיפות אני אקרא מחר את זה לדיוק

טיפקסית

New member
ואם כבר ברולינג סטון עסקינן

מצאתי המווון כתבות על הדג מכל מיני אתרי אינטרנט יהודים ולא יהודים מרחבי ארה"ב וגם מעוד מדינות מי שרוצה שיפנה אליי או שעידו תגיע למסנ ואני אתן לך עוד כאלה שמצאתי

למעלה