Jחחח כמה פעמים הוא אומר "יו נו" XDDD
L LadySilkworm New member 8/3/08 #21 פעם היה ראיון של טים אצל ג'יי לנו והוא היה ממש מוצלח, אבל אני לא מוצאת \:
W wolfyy New member 11/3/08 #31 חיפשתי - אבל הוא הורד מטעם זכויות יוצרים איך שNBC או אחד מאלה פנו לאתר.
T tali44 New member 8/3/08 #23 חברה שלי הביאה לי לפני כמה ימים כתבה על סוויני טוד, וכשקראתי גיליתי שזה בעצם ראיון ראיון עם טים ברטון. (מפנאי פלוס) סרקתי לכם אותה, ואם אסור להעלות לכאן סריקות אז אני מתנצלת מראש ותמחקו את זה. דף1.
חברה שלי הביאה לי לפני כמה ימים כתבה על סוויני טוד, וכשקראתי גיליתי שזה בעצם ראיון ראיון עם טים ברטון. (מפנאי פלוס) סרקתי לכם אותה, ואם אסור להעלות לכאן סריקות אז אני מתנצלת מראש ותמחקו את זה. דף1.
W wolfyy New member 10/3/08 #25 ../images/Emo18.gif נאלצתי למחוק את הכתבה מטעמי זכויות יוצרים. אפשר להעלות כתבות סרוקות רק באישור העיתון שבו התפרסמה הכתבה. בכל מקרה תודה לטלי על הסריקה, מצטערת!
../images/Emo18.gif נאלצתי למחוק את הכתבה מטעמי זכויות יוצרים. אפשר להעלות כתבות סרוקות רק באישור העיתון שבו התפרסמה הכתבה. בכל מקרה תודה לטלי על הסריקה, מצטערת!
A adi dion New member 10/3/08 #26 באמת? ../images/Emo12.gif במלא פורומים מעלים... לא ידעתי שצריך אישור של העיתון. נו טוב תמיד מגלים משהו חדש
באמת? ../images/Emo12.gif במלא פורומים מעלים... לא ידעתי שצריך אישור של העיתון. נו טוב תמיד מגלים משהו חדש
A adi dion New member 10/3/08 #27 תודה בכלמקרה על הסריקה ../images/Emo24.gif ראיתי את זה בעיתון, זה היה נחמד לקרוא את זה בדרך לבסיס
O OnlyLeigh New member 10/3/08 #30 מאיזה תאריך העיתון? :O קניתי כבר כמה פעמים פנאי פלוס בתקווה לכתבה על סוויני אבל לא מצאתי!