שרשור קשר

Slow Cheetah

New member
שרשור קשר../images/Emo195.gif

אני לא מכירה פה את רוב האנשים, ואין לי איך לשמור איתכם על קשר מחוץ לפורום, אז חשבתי שיהיה נחמד אם נכיר אחד את השני קצת יותר טוב ונוכל לשמור על קשר
אגב, תענו על מה שבא לכם, זה שכתבתי משהו לא אומר שאתם באמת חייבים לכתוב את זה... גם אם זה יהיה יותר נחמד לכל השאר
שם: גיל: איזור מגורים: תאריך לידה: מסנג'ר/אייסיקיו/סקייפ/אימייל/כל דבר דומה: פייסבוק: תמונה: עיסוק בחיים: מסר לאומה: סוף שבוע נעים!

Slow Cheetah

New member
אני.

שם:לילך. גיל: 16 וקצת. איזור מגורים: צור הדסה=ישוב ליד ירושלים (למקרה שתהיתם). תאריך לידה: 30.7.93 מסנג'ר ואימייל: [email protected] פייסבוק: Lilach Zamir תמונה: אח"כ, נראלי. עיסוק בחיים: תלמידה, צופת אש מתי שיש זמן. מסר לאומה: חברים לא נותנים לחברים לשתות חברים. לא מקורי, ידוע

AlexOnFire

New member
אניאניאניאניאניאניאני ../images/Emo9.gif שם: אלכס גיל: 17 איזור מגורים: בארשבע תאריך לידה: 07/05/1992 מסנג'ר/אייסיקיו/סקייפ/אימייל/כל דבר דומה: [email protected] (מסן ומייל) פייסבוק: Alex Seriachenko תמונה: ../images/Emo26.gif נשים את מה שיש לי בראשית של הפייס ../images/Emo9.gif עיסוק בחיים: תלמידת י"ב (הגיע הזמן באמת ../images/Emo3.gif ) מסר לאומה: כשאין מה לקרוא, יש יותר מדי זמן חופשי. אז תתחילו לקרוא!!!

ייסאן

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo107.gif../images/Emo48.gif

שם: אליס גיל:23 איזור מגורים:כפ"ס תאריך לידה:18.6 מסנג'ר/אייסיקיו/סקייפ/אימייל/כל דבר דומה:[email protected] פייסבוק:מי שרוצה שיבקש עיסוק בחיים: מעצבת שמלות בסגנון אלטרנטיבי(לוליטה
) מסר לאומה: אל תעצמו עיניים. אם יש בע"ח שזקוק לעזרה- רק אתם תוכלו להציל אותו.

Bartal j

New member
עונה

שם: ברטל ואפשרי גם לקרוא לי בר. גיל: 22 איזור מגורים: צפון כרגע בטבריה אצל ההורים (בגלל הלימודים) תאריך לידה: 22.8.1987 מסנג'ר/אייסיקיו/סקייפ/אימייל/כל דבר דומה: מסנג'ר: [email protected] (זה גם האימייל שלי אגב אבל עדיף במסרים) פייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=1437292893&ref=name תמונה: מצורפת. עיסוק בחיים: סטודנטית לתואר ראשון בסוציולוגיה ומשאבי אנוש. מסר לאומה: חיה את חייך ותן לחיות.

../images/Emo216.gifmoi../images/Emo48.gif

מאחר שאני מגיבה פה יותר ממה שהגבתי אי פעם..אז זה לא יהיה נורא למלא את זה:) שם:מיכל גיל:19-בינואר 20
איזור מגורים:ירושלים תאריך לידה:18.01.90 מסנג'ר/אייסיקיו/סקייפ/אימייל/כל דבר דומה: מסנג'ר: [email protected] פייסבוק:http://www.facebook.com/michal.itzhak ויש אפילו טוויטר..אבל זה מעפן
תמונה:בפייסבוק:) עיסוק בחיים:חיילת. מסר לאומה:אין

OOתמי OO4

New member
הוהו אני 3:

שם: תמי. גיל: 13-14 איזור מגורים: חור כלשהו.. תאריך לידה: 8.3.96 מסנג'ר/אייסיקיו/סקייפ/אימייל/כל דבר דומה: מסן: [email protected] פייסבוק: Tamar Sandrov תמונה: בפייס.. עיסוק בחיים: תלמידה... -.-" מסר לאומה: חפשו בעצמכם (B

למעלה