ככה את בוגדת :X מי זאת אנבי אני ארביץ לה T_T
C coral chan New member 9/12/05 #15 שלי D: שם: קורל גיל: 14 ווחצי ;; מסן: [email protected] אימייל: [email protected] שבת שלום! ^-^
C coral chan New member 9/12/05 #16 מיאו! D: שם: קורל גיל: 14 אייסי: << מסן: [email protected] אימייל: [email protected] שבת שלום ^-^
Y yuval chan New member 9/12/05 #18 שלי ^^ שם:יובלע גיל:12 וחודש בדיוק היום ^^ אייסי:אני לא מישתמשת בו הרבה מסן:[email protected]
J JeeChan New member 9/12/05 #19 משקיענית שכמותך @_@ DDDD: שם: אור גיל: עוד חודשיים 19 ;-; אייסי: לא משתמש, זה תוכנת השטן S: מסן: [email protected] אימייל: [email protected]
משקיענית שכמותך @_@ DDDD: שם: אור גיל: עוד חודשיים 19 ;-; אייסי: לא משתמש, זה תוכנת השטן S: מסן: [email protected] אימייל: [email protected]
V Vivi Sparrow New member 9/12/05 #21 אני :] שם: אביה גיל: 15 עוד שלושה חודשים P: אייסי: תוכנת השטן P: מסן: במסרים למי שירצה :] אימייל: חסוי :]
אני :] שם: אביה גיל: 15 עוד שלושה חודשים P: אייסי: תוכנת השטן P: מסן: במסרים למי שירצה :] אימייל: חסוי :]
V Violettecat New member 9/12/05 #25 אתי צ'אן ^^ שם: אתי גיל: 18.5 אייסי: אין ,זה השטן מסן: [email protected] אימייל: [email protected] שבת שלום!
אתי צ'אן ^^ שם: אתי גיל: 18.5 אייסי: אין ,זה השטן מסן: [email protected] אימייל: [email protected] שבת שלום!
כ כן זה אני New member 9/12/05 #27 שלי שם: אסף גיל: 18.5 אייסי: who cares?, בכל מקרה הוא סגור רוב הזמן מסן: [email protected] אימייל: [email protected]
שלי שם: אסף גיל: 18.5 אייסי: who cares?, בכל מקרה הוא סגור רוב הזמן מסן: [email protected] אימייל: [email protected]
T Tiki Torch New member 9/12/05 #28 נמ שם:יוני משהו שכחתי כרגע מה השם משפחה אולי מישהו כאן מוכן להזכיר לי גיל:16 אייסי:--- מסן:[email protected] אימייל:להלן מסן
נמ שם:יוני משהו שכחתי כרגע מה השם משפחה אולי מישהו כאן מוכן להזכיר לי גיל:16 אייסי:--- מסן:[email protected] אימייל:להלן מסן
J Jifannit New member 9/12/05 #29 חוחו.~אני שם:נעמה/נהמע/הבטטה המשוגעת גיל:12 בנטייה קלה ביותר ל13 אייסי: היה לי ורצחתי אותו מסן: [email protected] אימייל: ראו מסן P: הוסיפו בהמוניכם! D:
חוחו.~אני שם:נעמה/נהמע/הבטטה המשוגעת גיל:12 בנטייה קלה ביותר ל13 אייסי: היה לי ורצחתי אותו מסן: [email protected] אימייל: ראו מסן P: הוסיפו בהמוניכם! D:
M MichelleLev New member 9/12/05 #30 אניאני שם: מישל/הדס גיל: 14 ושבוע ו.. כמה ימים X_X MSN: [email protected]' שונאת אייסיקיו ^_^
O Onigiri Chan New member 9/12/05 #32 3: שם:אלינה/איאמה גיל:14 אייסי:לא משתמשת בו אז אין טעם לתת את המספר מסן:[email protected] אימייל:המסן
3: שם:אלינה/איאמה גיל:14 אייסי:לא משתמשת בו אז אין טעם לתת את המספר מסן:[email protected] אימייל:המסן
מ מלפפון ים New member 9/12/05 #33 ^_^ שם: ענבר גיל: 12 אייסי: אין מסן: [email protected] אימייל: אין לי ממש
C Crow4U New member 9/12/05 #34 אני ^_^ שם: רן / העורב / The Crow גיל: 17 אייסי: 165784393 מסן: [email protected] אימייל: [email protected] אתר: www.Bleach.org.il
אני ^_^ שם: רן / העורב / The Crow גיל: 17 אייסי: 165784393 מסן: [email protected] אימייל: [email protected] אתר: www.Bleach.org.il
S shui chan New member 10/12/05 #40 ../images/Emo45.gif באמת שתקו. לא מתאים לכן להתנהג ככה בנות P< זה ממש לא יפה. אני רצינית. פשוט לא יפה. וסורי אם זה שנמע כאילו אני תוקפת אתכן או משו אבל אני באמת חושבת שזה ממש לא נחמד מצידכן.
../images/Emo45.gif באמת שתקו. לא מתאים לכן להתנהג ככה בנות P< זה ממש לא יפה. אני רצינית. פשוט לא יפה. וסורי אם זה שנמע כאילו אני תוקפת אתכן או משו אבל אני באמת חושבת שזה ממש לא נחמד מצידכן.