שרשור קרנוני

איפה אני הייתי כשקרן היתה בראש העין?!

פתאום אני קולטת את הכתבה הזאת בעיתון "אינדקס"- העיתון של העיר שלנו.
רואים את הכתבה גרוע, כי אין לי סורק, אז אני אכתוב לכם את מה שכתוב בקצרה. "דווקא עכשיו כשכולם נוהרים לצפון, החליטו הסלבס להגיע לראש העין לסטודיו "אנד ג'וי", סטודיו המעסיק אנשים עם מוגבלויות, ביצירת זרים ומתנות מיוחדות. הזרים והמתנות שייצרו הסלבס, לתושבי הדרום כמובן. לסטודיו הגיעו קרן פלס, מירי מסיקה, ריקי בליך, עלמה זק, אורנה בנאי, אניה בוקשטיין, אוהד קנולר, אורי גוטליב, יעל פוליאקוב, עידו רוזנבלום, יובל המבולבל, שירה קצנלבוגן, קרין ארד ועודד קטש. הסלבס הכינו יחד עם עובדי הסטודיו הקבועים ובהדרכתם, סידורי פרחים, חבילות מתוקות ומארזי שי. האירוע עורר התרגשות רבה בקרב עובדי הסטודיו. חלקם חשו כי בפעם הראשונה, הם אלו היכולים לתרום לאחרים. בסטודיו מועסקים עובדים עם צרכים מיוחדים כמו פיגור שכלי, פגיעות נפשיות, אוטיזם ובעלי נכויות. עם סיום הפעילות הועברו המתנות ללהקת בוגרי מיומנה, טררם וצוות S-G שיחלקו אותן לתושבי הדרום, תוך כדי סדנת תיפוף אינטראקטיבית בשילוב הקהל." האמת אין לי מושג מה זה הסטודיו הזה, אבל יוזמה יפה בעיניי

אוריהפ

New member
אוףף

מהחיפוש הקצר שעשיתי כאן ובכלל, הבנתי שלא. אבל אני בכל זאת שואל כי אולי אתם יודעים אחרת... לקרן יש איזה הופעה בשבוע הקרוב???? אני כבר יותר משנה מחכה ללכת להופעה שלה, וממש לא יוצא לי. אני חייל, סגרתי כמה שבועות טובים עכשיו והשבוע אני ברגילה... תודה!

שי קרן20

New member
מהעלוקה של היום:

ממש בקצרה.רשום שבשבועות האחרונות קרן נמצאת בטעימות לקראת החתונה.אז היא אומרת שאין צורך בחתונה בשביל לאכול ארוחות טובות! לא יודע מה איתכם,ברגע שקראתי פצחתי בצחוק.לא יאמן כמה כישרון בבנאדם,גם יוצר ומבצע וגם סטנדאפיסט! מצחיקה בטירוף

I מ י ר ב I

New member
בציפורי לילה ביום ראשון

אורי גוטליב עלה לשידור ובין היתר דיבר גם על זה,לא הזכיר את קרן.הראו גם אייטם על זה בגיא פינס. זו יוזמה מאוד מאוד יפה וכל הכבוד להם!!

אוריהפ

New member
וואלה.

עכשיו אני רואה... קצת רחוק, אבל נראה. איך מזמינים כרטיסים??

veredmp

New member
היה גם אייטם ב"ישראל היום" אבל לא רשמו

אותה שם..... כל הכבוד לכל מי שהשתתף!

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo51.gif

מאוד יפה! שמתי לב עכשיו מה שלא שמתי לב ממש בתמונע שקרן יותר סוחפת בשירים,בטוחה שעפר ישתפשף וזה יבוא לו גם.

למעלה