שרשור קרי

orly1010

New member
שרשור קרי../images/Emo70.gif

לכבוד "הכתרתו" של האיידול החדש, החלטתי לעשות שרשור לקרי
זה שרשור גם של וידיאו וגם של תמונות של כמה אירועים נבחרים שעברו עליה בשנה האחרונה.. ולפני שאני מתחילה כמה הערות--> *חלק מהקישורים יהיה ל-YouTube, וחלק יהיו קישורים ל-YouSendIt.. *את הקישורים של YouSendIt העלתי כבר לפני כמה ימים.. אני לא זוכרת בדיוק מתי.. אז כשיעבור הזמן שבו אפשר להוריד תודיעו לי ואני אעלה שוב (או שתשלחו מסר
) *בהתחלה רציתי לתת רק קישורים, אבל שניסיתי לשלוח כמה קישורים בהודעה אחת זה עשה בעיות ולא שלח.. אז החלטתי לפצל את זה ולעשות מזה גם שרשור תמונות.. *יש כמה קבצים של YouSendIt שזה לא במדיה פלייר, אלא בתוכנה אחרת ששכחתי איך קוראים לה, אז מי שמוריד את זה ואין לו את התוכנה יכול לשנות את ההגדרות ככה שהוא יוכל לראות את זה במדיה פלייר.. אני לא זוכרת את ההוראות ממש, אז מי שירצה שישאל
התמונה זה כשהיא קיבלה את הפלטינה ה-3

orly1010

New member
מה-ACM

**טקס פרסי מוזיקת הקאנטרי** בגמר של התוצאות ראיין הזכיר שערב קודם התקיים הטקס, ושקרי זכתה ב-2 פרסים (מתוך 4 מועמדיות) - הזמרת החדשה, וסינגל השנה ל-Jesus Take The Wheel הנה כמה קטעים: קרי שרה את JTTW אני ראיתי (באינטרנט) הרבה הופעות שלה עם השיר הזה, אבל זאת ההופעה שהכי אהבתי, מבחינת הכל! (הבמה, התאורה, הצילום, המראה שלה.. קיצור תראו בעצמכם..) זאת גם ההופעה הכי מרגשת שלה, כי ממש הרגישו את האהבה אליה מהקהל, וזה ממש ריגש אותה עד שבסוף היא התחילה לבכות!! ואז הקהל נעמד ומחא לה כפיים איזה חצי דקה! זה כזה חמוד
http://www.youtube.com/watch?v=ZTdiXHG7goY&search=carrie%20underwood

orly1010

New member
זוכה בזמרת החדשה הכי טובה../images/Emo106.gif

בראיונות לפני זה היא אמרה שזה הפרס שהיא הכי רוצה לזכות בו כי "יש רק טווח זמן קצר שבו אפשר לזכות בפרס הזה.." (או משהו כזה
) http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=12B4180A7499793A **סליחה על הקישור.. זה עשה לי בעיות אז שלחתי את זה בתגובה מהירה..
עכשיו התמונות

orly1010

New member
../images/Emo20.gifמהשיר הראשון../images/Emo20.gif

"...never fool me again..."

orly1010

New member
טוב..

אני אמשיך מחר כי כרגע ראיתי שכבר פג תוקפם של שאר הקבצים.. ואלה שיש לי ב-youtube קשורים אליהם.. אז אני אעלה מחר אחרי הצהריים.. מקווה שתהנו ממה שיש בינתיים

למעלה