שרשור קריית חיים

טיפקסית

New member
../images/Emo41.gif שרשור ק. חיים הופעה מחר מי בא?

מצטערת שאני מציקה אבל כל מי שבא שיכתוב לי הולך להיות פגז פגז פגז שלומפי-נתראה שם

טיפקסית

New member
הרגע חזרתי מקריית חיים

ווווווווווווווווווווווווווואו זה מה שיש לי להגיד אבל..חיסרון אחד גדול..ברגע שהתחילה ההופעה של הדג המצלמה שלי החליטה להידפק,הצלחתי לצלם בערך 14 תמונות של פאנסט [שאגב אירחו את שלומי וסלוצקי בכמה סולואים שסחפו את הקהל] ועוד איזה שתיים של אמיר. ההופעה של הדג הייתה וואו,הפלייליסט לעיונכם כלדלהלן: יציב רק פה לזוז מספרים גן התות בראשית לא פראיירים אף אחד אלוהים שלי הכאפה המצלצלת [שבהחלט הייתה מצלצלת] קליפורניה [ענקקקק-שיר מסטול כנהוג אצל הדגים,אין כמו מכונית אמריקאית :)] מה נעשה חליפות ------ [יורדים להדרן] מוסיקה קמתי [כולל סולו תופים של שמונה דקות!!! של משה משו מדהיייים הקהל נכנס לאקסטזה ברייב אחד ענק וכולם קפצו] שירת הסטיקר בנוסף השגתי מפרט מאמיר [אחד יפה יפה משו טוב],ואת הבקבוק מים שלו שהוא בכלל לא שתה ממנו וגם פוסטר של המועדון להופעה עצמה הדגים עשו כבוד גדול לעוזי חיטמן וזה היה מדהים אהה ושלומי ביקש ממני נשיקה [רק שתבינו הוא ביקש ממני לא אני ממנו] הופעה פגז,מי שלא היה-הפסיד ובענק מה נעשה

woodstock24

New member
פרטים על ההופעה

בטוח ענו לי כבר אבל אין לי כוח לפתוח הודעה הודעה... ישלך פרטים לגביי ההופעה כמו שעה ומחיר?... תעני לי בבקשה בהקדם טוף?...יופי טופי :) עידית

../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

בעעעעעעעעע... אוף... למה לא היתי שם??? הא??? שלומי
... את יכולה להעלות את התמונות?????? אני חיבת לשמוע את השיר החדש!!!!!!!!!!!!!

T W I G G Y

New member
לקחת את....

הבקבוק מים שלו???? אוי ואווי כמה נמוך עוד אפשר לרדת....?!

אבל זה לא מגניב אם הוא לא שתה ממנו

כאילו זה מגניב לשתות מהבקבוקים שלהם אחרי שהם שותים ממנו... וזה לא כזה.... גמני שתיתי מהבקבוק של אמיר ושל גיא ושל שאנן... :]

טיפקסית

New member
אהה נזכרתי בעוד משו מההופעה

באמצע אחד השירים הם שרו את שלומית בונה סוכה וחיברו את זה יחד עם "בצאת ישראל ממצריים" ואני היחידה שהבנתי מה זה בצאת ישראל. זה היה מגניב עשינו שירה בציבור לחג סוכות,שאנן גיא ושלומי סחפו את הקהל לשיר שלומית בונה סוכה מוארת וירוקה,על כן היא עסוקה היום,ואין זו סתם סוכה מוארת וירוקה שלומית בונה סוכת שלום. ואח"כ שדיברתי עם שלומי שרתי לו שלומי בונה סוכה מוארת וירוקה

טיפקסית

New member
מחירים ושעה

כרטיס בקנייה מראש-60 ש"ח ביום ההופעה-70 ש"ח [ועדיין זול יחסית] שעה:22:30 מופע חימום:funset מקום: פאב האלפנט ק. חיים,רחוב האיצטדיון 4 ויש הגבלת גיל

טיפקסית

New member
ככה כתוב באתר אינטרנט שלהם

מישהו מטעם המועדון כתב באתר שלהם שיש הגבלת גיל,אבל הוא לא כתב לאיזה גיל לדעתי זה יהיה מגיל 18 אבל אני בהחלט לא סגורה על זה,צריכה לחכות ממנו לתשובה מדויקת אני יכולה אולי לסדר דרך משה,אולי הוא יוכל לעזור לנו או שלומי משה,שלומי,דודוש,גיא,יאיא אם מישהו מכם קורא-עשו טובה ותארגנו כמה כניסות לחבר'ה צעירים

טיפקסית

New member
בקיצור-תגיעו

הדג הולכים להפגיז את הקריות. אגב אחרי ההופעה כנראה שבמקום תהיה מסיבה אלטרנטיבית [שזה שתי מסיבות בכרטיס אחד] ועם ההופעת חימום של funset זה כבר שלוש הופעות בכרטיס אחד ובמחיר טוב שווה שווה שווה וכל מילה נוספת-מיותרת!!!!

טיפקסית

New member
ולא סתם חימום פאנסט יתנו בראש

זה הולך להיות מופע חימום שלא מהעולם הזה ממש כמו בפסטיבל בשקל בעכו קרולינה תיתן לכולם בגרוב

למעלה