שרשור קסום!

1dexter1

New member
שרשור קסום!

שלום לכולם מלאזמן לאהייתי בפורום הזה ואני צריך שמות של כל!!!! הקסמים שאי פעם הופיעו בספרים של הארי פוטר או בסרטים שלו ( אני יודע שכבר עשו את זה המון פעמים אבל אני ממש חייב
) רישמו: א.מהו שם הספר/סרט ממנו לקוח הקסם ב.מיהו המבצע של הקסם ג.מהו שם הקסם ד.מה עושה הקסם תודה רבה! נ.ב. בבקשה אל תחזרו על קסמים שכבר אמרו!!!!! נ.ב.2 סליחה שאני חוזר על זה שוב

הממ.

א. ספר שלישי - הארי פוטר והאסיר מאזקבן ב. פרופסור רמוס לופין, הארי פוטר ג. קסם פטרונוס ד. מייצר דמות (?) כסופה המרחיקה סוהרסנים. הקסם מבוסס על מחשבות או זיכרונות מאושרים.

the ror

New member
זה הולך להיות ארוך מאוד...

רק רשימת הקסמים עצמם תהיה גדולה מאוד... קסמים בספר הרביעי שהארי עושה: אימפדימנטה-עיכוב/תיקול, כוון אותי, גורם לשרביט להתכוון לכיוון צפון, אקספליארמוס-פריקה מנשק, אציו-לחש לזימון של דברים אליך. מודי עושה: אבדה קדברה-קללה הורגת, קללת קרושיטוס(קרושיו)-קללה שגורמת לכאב, אימפריוס(אימפריו)-גורמת להשגת שליטה באדם/יצור. ?אימפרויוס-דחיית מים:הרמיוני עושה בספר השלישי: אלוהמורה-פתיחת מנעולים. ועוד ועוד ועוד....

??? ואולי תיקון

אקספליארמוס מופיע בטוח בספר השלישי כבר - כאשר לופין מגיע לצריף המצווח בעקבות סריוס, רון הארי והרמיוני. אולי גם בשני - במועדון הדו קרב (?) מה זה אימפריוס : דחיית מים?????????????? זה קללה שמשיגה שליטה מוחלטת על אדם אחר. אלוהמורה - לא מופיע כבר בספר הראשון? (אולי אני מושפעת מהסרט)

the ror

New member
אני יודע שחלקם מוזכרים כבר לפני

פשוט היה לי יותר קל לרכז אותם בספר אחד שנעשו בו כולם... ובגלל זה שמתי ? ליד אימפרויוס כי לא הייתי בטוח איך מאייתים את זה... הקללה שמשיגה שליטה מוחלטת על אדם אחר גם מוזכרת- אימפריוס(אימפריו)

ToryMaster

New member
נמ

יש אתר שלם שמתעסק בדברים האלה, זה נקרא הלקסיקון ואם זכרוני אינו מטעני יש לו לינק בקישורי הפורום.

ScOrPiO gIrL1

New member
הנה לך רשימה של כככללל הלחשים

המוזכרים בספרים! http://www.balatot.co.il/hpn/spells.html

1dexter1

New member
תודה רבה!!!../images/Emo24.gif

תודה רבה לכל מי שפרסם פה קסמים!

the ror

New member
זה לא הכל...למשל יש את מה שסנייפ

עושה בספר החמישי "לגימיסט" או משהו כזה שעוזר ל"קריאת" מחשבות... יש עוד מספיק.

כי זה לא נכון.

באתר הזה יש רק את הלחשים עד הספר הרביעי. אין בכלל מהספר החמישי.

למעלה