שרשור קניות!

muesli

New member
ברור שכן!

אבל גם מחר זה טוב
אני דורשת ביקורת על הפרפ & פריים החדש. למרות שאחרי שניסיתי את הרגיל, נראה לי שה 50 הוא יותר גימיק, כי בשכבה כזו דקה של חומר זה לא באמת חוסך שימוש בקרם הגנה פה, נכון?

muesli

New member
אם זה במקום כלום, אז כן

אני קיוויתי שזה יוכל לחסוך את השיכבה של הקרם הגנה (הקיץ תיכף מתחיל פה שוב הרי, וחלקנו פשוט לא נועדו לשמש הישראלית)

קרם הגנה זה סרט...

בקרוב אתחיל להשתמש בקרם הגנה בסטיק שיש לי של קליניק, כי הוא מיועד גם לעיניים ולשפתיים. עד עכשיו [בחורף] לא יצא לי להשתמש בו, סתם כי התעצלתי. אבל בקיץ אין תירוצים.

אגב

לחברת אוון יש קרמי הגנה גבוהים [אני ראיתי spf50], וגם רשום שהם מיועדים לעור רגיש. את מוזמנת לנסות

muesli

New member
האמת, קצת נשבר לי

מניסויים בתחום הזה. בקיץ שעבר ניסיתי כל מיני, ואל תשאלי מה זה עשה לעור לי...

tokit

New member
אין לי מושג

בכל מקרה, בטלפון אמרו לי שהמרקם לא השתנה.

SimplyMe1

New member
לא הבנתי..אז זה במקום או כתוספת?

בקיץ זה לא קצת כבד על העור לשים עם הלחות הזו(לפחות בישראל),גם פרמייר,מקדם הגנה,מייקאפ,פודרה ושלל משחות? בצבא הייתי כול הזמן עם כובע ומ.שמש ואולי בגלל זה לא נשרפתי,אבל ככה לא שמתי אף פעם קרם הגנה אם זה לא היה בים.

SimplyMe1

New member
אני לבנה..תאמיני לי:)

בקיץ אומנם משתזפת ולא נשרפת,אבל בכול מקרה פנים וגוף זה משהו אחר. הקיץ הראשון בצבא היה רווי שמש בשטח(כולל תוספת לכלוך,אבל לפחות עם כובע ומשקפי שמש),והקיץ האחרון בצבא היה מרבית היום במשרד,ובאופן כללי בבוקר לא הייתי חושבת לשים משהו על הפנים חוץ מאולי מייקאפ בימים מסוימים.. רק איפור עיניים בבוקר וזהו..

muesli

New member
נו, לפחות את לא נשרפת. גם זה משהו.

תראי, כל אחד עושה מה שמתאים לו. בין אם זה לצאת בלי כלום, או שלא יתפסו אותך בלי מייקאפ. וכנ"ל גם לגבי הגנה. בכמות שמשתמשים בפריימר, ההגנה שלו היא ממש לא מה שכתוב עליו. אם תשמי את זה במקום לא לשים כלום, אז כן, עשית משהו. אבל אם זה או זה או שיכבה רצינית של קרם הגנה אז פשוט לא.

SimplyMe1

New member
ברור שכול אחת לפי העדפותיה

בקיץ זה נראה לי מטורף פשוט לשים כ"כ שכבות..למי שבאמת רגישה זה כדאי,אבל אם כבר מקדם בשבילי אז של שכבה אחת. אם הפרמייר יכול לספק את זה במינימום-אדרבא:)

muesli

New member
כל אחת והעדפותיה

אני למשל עד היום שמתי פריימר בדיוק שלוש פעמים. לפני זה, זה לא היה חסר לי. אני לא בטוחה אם זה בכלל עזר לעמידות האיפור או לא. מה שכן, אחרי המריחה העור הרגיש כל כך נעים, שבו במקום ידעתי שזו תחילתה של ידידות נפלאה...

tokit

New member
הפריימר מאוד עדין ולא מעיק

והמקדם בפריימר אמור להיות במקום מקדם הגנה. מי שרוצה ממש להיזהר, צריכה בכל זאת להשתמש במקדם הגנה בנפרד.

SimplyMe1

New member
אני אקנה אותו אם יגיע בכלל לישראל

הוא באותו מרקם כמו הפרמייר הנוכחי שלהם? כמה הוא עולה וכמה גרם במוצר?

tokit

New member
אין סיבה שהוא לא יגיע לישראל

טרם ניסיתי אותו, אבל המוכרת אמרה לי בטלפון שהמרקם זהה לקודם. נדמה לי שגם המחיר והכמות דומים לקודם - 118 ש"ח ל-30 מ"ל.

למעלה