שרשור קניות!

1Unicorn1

New member
שרשור קניות! ../images/Emo9.gif

היום הייתי בעזריאלי וערכתי בזיזה קטנה .. אבל הכי חשוב שאת הבזיזה ערכתי עם הבחורה המקסימה צונית!!!! שהפכה את החוויה להרבה יותר מהנה וכיפית
בזכות הפורום הזה אני כל פעם מכירה עוד ועוד בחורות מקסימות
ומה גם שעל הדרך פגשנו את סקרלט מון עם המודליסטית הקבועה שלה ואת פאי אנד קקטוס והיה כיף לראות פרצופים יפים ומוכרים
במאק עזרה לי מוכרת חדשה ומקסימה העונה לשם שמרית, שתעבור לסניף אלינו בחיפה כשהוא יפתח, אז תנצלו את העובדה שהיא עדיין בעזריאלי
אז השלל היחסית קטן שלי: פיגמנט TEAL צללית BEAUTY MARKED סומק בקרם CHERCHE ואת הסומק המוגבל החדש של מאדינה שהוא מדהיםםםםםם ולא יכלתי לעמוד בפיתוי ... אה, והרסתי לחבר שלי את ההפתעה, הוא תכנן לקנות לי גיפט קארד ואז כשהוא רצה לברוח למאק בלי שאראה אותו תפסתי אותו.. אבל לא נורא העיקר שיהיה לי גיפט קארד שמנמן

SimplyMe1

New member
חצופה אחת

שימי תמונות. ותתחדשי בא-רור
ומה זה משנה אם הוא נותן לך מאק-שי,או משלם לך על זה שתהיי סמוקה?

1Unicorn1

New member
מחר אני אצלם ../images/Emo13.gif

וההבדל הוא שלא באמת תהיה לו סבלנות להיות איתי במאק לחכות עד שאבחר מה שאני רוצה ושרק אז אשלם
וחוץ מיזה שלא נעים לי לקנות ככה מה שבא לי, ככה הוא נותן לי מן "תקציב" וזהו

SimplyMe1

New member
אבל ממילא הוא איתך בקניון

והעיקר יצאת עם שלל.זה החשוב

SimplyMe1

New member
ככה צריך!חינוך ע"ב מאק כבר

בשלב של תחילת היחסים. מה עשית בת"א?הגעת במיוחד למרכז כדי לגרום לו לבזבז עליך?

1Unicorn1

New member
חחחחחח

זה לא ממש תחילה, אנחנו כבר שנה ו3 חודשים ביחד
באתי להיפגש עם צונית, והחבר חזר מההורים שלו אז עבר דרך עזריאלי במקום לנסוע ישר לחיפה

SimplyMe1

New member
אז זה חינוך מתמשך..

זה כמו שאמא עדיין מנסה לחנך את הילדים שלה כשהם כבר בני 18..זה אפעם לא נגמר בילדות:) הבנתוש..מתי הקניון נפתח היום?חשבתי לנסוע אתמול בערב וגם לקפוץ למאק ככה על הדרך לקנות איזה פיקס פלואיד שנגמר לי,אבל חברה שלי דפקה לי ברז ולא נסעתי לשם בסוף..

foggy night

New member
יאללה, קניות

קודם כל תתחדשי. נשמע טעים. גם לי יש BEAUTY MARKED - אני מאוד אוהבת אותה. אני הסתובבתי היום בשכונת הדר בחיפה, פרפומריות של פעם כאלו... עשיתי קניות זולות ביותר (אחרי השופינג המטורף בא"מ ומאדינה מגיע לי קצת פינוקים בגרושים...) 2 צלליות אבקה טופ ליידי - אחת זהב והשנייה היא משהו בין כחול לירוק לטורקיז - עוד לא החלטתי. צבע יפיפה שעוד לא ראיתי כמותו... מחיר: 1 ב- 10, 2 ב- 15... הגעתי הביתה וגיליתי שיש לי צללית זהב מאוד דומה שלהם. לא נורא. לכל היותר אני אחליף או אתן אותה. או אשמור - לא החלטתי... סומק של טופ ליידי. 10 ש"ח. התאהבתי בגוון. משהו ורוד חצילי כזה. עוד לא ניסיתי אז קשה לי להעיד על האיכות. במקרה הכי גרוע זה יילך לאחיינית שלי לאפר את בובת הבארץ שלה... עפרון שפתיים של דנה ביוטי (רגיל, מעץ) - 10 ש"ח. יש לי ניסיון עם העפרונות שלהם. בגלל זה קניתי שוב... ואיך לא? רעבתי בדרך אז כיבדתי את עצמי בלחמניה כשרה לפסח. לא היה משהו, אבל השביע. את הלחמניה אני לא אצלם גם אם תבקשו יפה.

lady mika

New member
בבית הקרנות

רחוב הרצל. אקח אותך לסיבוב שם אם תהיי נחמדה

1Unicorn1

New member
כןןןןןןןן

מגיע לי פיצוי על תקרית הסכין והסושי + הבלוף המרושע של ב1 באפריל על גיבנשי
מתי הולכים?

tokit

New member
תתחדשי, בייב!!

אחלה מוצרים.. אני פה בהתלבטות עם עצמי אם ללכת למאק או לא. הגיע הפרפ אנד פריים עם מקדם 50 וגם מברשת 185 (כחלק מקולקציית הברונזרים במוס). אם אני אלך, ברור שזה לא ייגמר בזה. מצד שני, אני רק דוחה את הקץ למחר..

למעלה