8
R randomguy New member 6/6/06 #89 אלו קנדיד אבל אני לא אוהב אותן כי משום מה היא מזכיר לי בתמונות האלו את קאת'י הולמס (אשתו של טום קרוז) שאני ממש שונא.
אלו קנדיד אבל אני לא אוהב אותן כי משום מה היא מזכיר לי בתמונות האלו את קאת'י הולמס (אשתו של טום קרוז) שאני ממש שונא.
R randomguy New member 7/6/06 #95 אז זה רק אני או שגם לכם היא נראית בתמונות האלו כמו קייטי הולמס? (זאת הסיבה שאני שונא את התמונות האלו).
אז זה רק אני או שגם לכם היא נראית בתמונות האלו כמו קייטי הולמס? (זאת הסיבה שאני שונא את התמונות האלו).
H Hieros Gamos New member 7/6/06 #96 לי אישית היא מזכירה את דברה מסינג ככה קוראים לה נכון? גרייס מוויל וגרייס בכמה מהשוטים
R randomguy New member 7/6/06 #98 בהזדמנות אולי אני אעלה כמה תמונות יותר מוצלחות של JM ממה שיש פה. כי רוב התמונות פה הן לא מהטובות שלה.
בהזדמנות אולי אני אעלה כמה תמונות יותר מוצלחות של JM ממה שיש פה. כי רוב התמונות פה הן לא מהטובות שלה.
ל לוויתן ורוד New member 7/6/06 #100 לדעתך! ../images/Emo3.gif אני אוהבת אותן. בזכות חלק מהתמונות פה התחלתי לאהוב אותה כך ש... על טעם ועל ריח אין להתווכח אתה כמובן מוזמן להוסיף תמונות, אבל לדעתי אלה תמונות מוצלחות מאוד!
לדעתך! ../images/Emo3.gif אני אוהבת אותן. בזכות חלק מהתמונות פה התחלתי לאהוב אותה כך ש... על טעם ועל ריח אין להתווכח אתה כמובן מוזמן להוסיף תמונות, אבל לדעתי אלה תמונות מוצלחות מאוד!
R randomguy New member 8/6/06 #101 מסכים איתך מור...לכל אחד יש טעם אחר אבל אני מאוד רוצה שיראו פה רק תמונות מאוד טובות שלה לכן אכפת לי. דרך אגב, איך את מצליחה להדגיש מילים בטקסט?
מסכים איתך מור...לכל אחד יש טעם אחר אבל אני מאוד רוצה שיראו פה רק תמונות מאוד טובות שלה לכן אכפת לי. דרך אגב, איך את מצליחה להדגיש מילים בטקסט?