שרשור: קלף חביב

uri_raz

New member
הקלף החביב עלי - הנזיר

מצורף קלף הנזיר מחבילת Jean Dodal (חבילת מרסיי ישנה). הוואריאציה החביבה עלי ביותר היא הנזיר מחבילת הריידר, אבל גם הנזיר של קראולי והנזיר מחבילת שחר הזהב של Cicero מוצאים חן בעיני מאוד. הנזיר בחבילת שחר הזהב של Wang, שעומד במישור ואינו מרים את הפנס שלו, לא מוצא חן בעיני.

sharon30s

New member
הקלפים החביבים עלי:

קשה לי לבחור בינהם: השמש והקיסרית. (בריידר) השמש כל כך אופטימית והדמות של הילד הקטן על הסוס פשוט משגע לדעתי! הקלף נותן לי הרגשה כ"כ נעימה, הרגשה כאילו הכל יכול לקרות, אופטימיות עד אין גבול. הקיסרית פשוט יפיהפיה. האווירה בקלף מעידה על ארציות, על הנאות החיים הטובים, על שלימות, אל אימהות. אולי 2 קלפים אלה מתחברים אלי בגלל דמות האמא ודמות התינוק? אף פעם לא חשבתי על זה, רק עכשיו כשאני כותבת שורות אלו....

הכי מזדהה כרגע עם

הכהנת, כמדריכה ודמות רוחנית שאני רוצה ללכת בעקבותיה. אני מרגישה עליה באנרגיות כל פעם שאני נתקלת בקלף. לאורך כל חיי הולך איתי המגדל, שהוא גם מספר הגורל המורחב שלי. למדתי ממנו המון וכיום אני כבר לא נרתעת שהוא יוצא לי בפריסות. קלף שאני בכלל לא מזדהה איתו הוא הכהן הגדול. לא מתחברת אליו, אולי בשל המרובעות של הכהן וגישתו השמרנית משהו....

uri_raz

New member
מה היחס שלך למלכות ?

ספציפית מלכת המטות ומלכת הגביעים ?

ובתשובה לשאלתך

למרות שמלכת הגביעים מתארת את המזל האסטרולוגי שלי, אני מזדהה יותר עם מלכת החרבות. אני רואה בכהנת שילוב של כל המלכות בכל מקרה, והיא מאפשרת לי להשמתש בכל תכונותיהן בעת ובעונה אחת.

ישנם שני קלפים...

שאני מתחברת אליהם יותר מאשר לשאר... קלף הכוהנת, אני מרגישה שיש בי סודות שמחכים שאגלה אותם, אני מקווה להיות מדריכה רוחנית כמו הכוהנת... הקלף השני הוא קלף הנזיר שהוא גם הקלף שנשלט ע"י המזל שלי (בתולה) אני מרגישה את הצורך בלבדות והכניסה עמוק פנימה לגלות את האמיתות שלי...

romharel

New member
הקלף החביב עלי

זה הקלף השחור בסט של קראולי [והקלף הלבן שהוא הצל שלו] שאר הקלפים אני מתהלך בהם ודרכם במידה שווה

אני מתחברת מאוד חזק לקלף "הכח".

אוהבת את המסר של הקלף ועוד יותר אוהבת את הרעיון שזו בעצם אני... :) אני גם נוהגת כמו האישה בקלף הכח. קלפים נוספים שאני אוהבת: השוטה, הקוסם והאסים.

scorpia

New member
אני מתחברת לקלף המוות...

כי למרות שהוא נשמע שלילי, אני רואה בו כמשהו חיובי... אם כי תלוי באיזה מצב הוא יוצא. אם יש תקופה טובה והוא מופיע... זה לא חיובי, אם הוא יוצא בתקופה רעה... הוא חיובי ומשמח!!!!!!!!!!!! כלומר שיש לו שתי משמעויות ולכן הוא מעניין.... אני מתחברת גם אס הגביעים!

למעלה