** שרשור קישורים

מצב
הנושא נעול.

Shmua

Active member

עידמןHD

Active member

סטילהוק1

Well-known member
דרור וימית מרעיפים על גל אינספור מחמאות אחרי הדחתה של רונית

קטע מרגש שעוז העורך הנוכל הכושל הסתיר מצופי רשת 13 ולא שידר בכוונה בפרק והמטוייח של האח הגדול שלו ששודר אמש, ובמקום זה העדיף להראות לצופים שהלב של דרור וימית בכלל עם יהודה, כשהוא ממשיך לנסות להוריד את גל אהובת הצופים ולהעלות את יהודה השחקן בשקל מהאמזונס יקיר ההפקה ואילון הזנב שלו הצנון המיובש הסכסכן והמרושע

ישר איך שחזר השידור החי אחרי פרק ההדחה של רונית מבית האח הגדול, דרור וימית שקודם לכן בעקבות משהו שקרה בבית ולא ראינו בגלל ההפסקה בשידור אחרי הפרק הערוך בערוץ רשת 13, דיברו ביניהם בקודים על "השפיצית" שאין עליה ו"הצמודה לה" הלא אמיתית והלא רגישה כמוה, ואז כשגל הגיעה שניהם לא הפסיקו להלל ולשבח אותה על התנהלותה, לקרוא לה שאקלית ומלכה, ולהרעיף עליה אינספור תשבוחות ומחמאות שגרמו לה ממש להסמיק. היה ממש כיף לראות ולשמוע את זה ולראות את גל המתוקה מחייכת אחרי השבוע הקשה שעבר עליה ועל הבית. וכמובן, שאיך לא, מיד הקלטתי את הקטע המרגש הזה ואני מעלה אותו לפה. :)

נערך לאחרונה ב:

סטילהוק1

Well-known member

קטע ביקורת שנכתב על יהודה הזוכה של המשימה אמזונס אחרי זכייתו במיליון​

רק שתבינו מי זה יהודה, כל מי שלא מכיר את התוכנית המשימה: אמזונס של הזכיינית קשת שניסתה בזמנו להפוך אותה לתחליף של הישרדות של רשת+ערוץ 10 ונחלה כישלון מוחץ ברייטינג הנמוך שקיבלה, ועוד יותר מזה הזעם של הצופים שלא יכלו להשתתף ולהצביע בה, לנוכח הזכייה של יהודה יצחקוב השחקן בשקל המרושע והסאדיסט שהמציא דמות מפוברקת על פי הודאתו השחצנית שלו עצמו ועשה הכל אבל הכל שלא יעמידו אותו להדחה כל העונה וכך גלש מתחת לרדאר עד הגמר שבו לי לוי נפצעה ונאלצה לפרוש ולבחור מי יעלה במקומה לגמר ועשתה את הטעות הכי גדולה שבחרה בו לעלות במקומה לגמר שבו הוא זכה מן ההפקר. מדובר בביקורת אחת שמאפיינת אלפי ביקורות דומות של צופים זועמים בזמנו. וזה עוד לפני שיהודה עצמו הודה והשתחצן שהוא הכין מראש דמות מזוייפת כדי לזכות במיליון ושהכל אצלו היה משחק ושום דבר לא היה אמיתי. וזה גם למה אני לפחות מתעב את השחקן בשקל הזה עוד מתחילת העונה כשהבנתי שהוא נכנס לבית האח הגדול וההצגות שלו מתחילות שוב.

ביקורת על יהודה מתקופתו באמזונס שמתארת איזה טיפוס יהודה.jpg

עידמןHD

Active member
פותחים הכל יהודה לג'וזי " התחלת לזגזג השבוע " ג'וזי ליהודה " היית בטוח שאתה חולה נפש "

עידמןHD

Active member

עידמןHD

Active member
מצב
הנושא נעול.
למעלה