** שרשור קישורים

מצב
הנושא נעול.

סטילהוק1

Well-known member
השיר שמדבר על חייה של גל גברעם שהיתה שותפה לכתיבתו עם חברתה הזמרת שירה מרגלית ששרה את השיר וגם מודה לגל אישית

שירה מרגלית - מגיע לי יותר

בגדול אתה יכול לספר לכולם שניצחת
תראה הלב שלי עוד מדמם ברחובות
ואיך כל המילים שאמרת לי באותו לילה
רצות בראש שלי שורפות לי את היום

ואיך אתה כזה
כזה דפוק כזה
תמיד רוצה בחזרה
רק כשאני כבר לא שלך
תמיד תהיה כזה
אז אם תשמע את זה
תדע שלא השארת לי שום ברירה

מגיע לי יותר במקום שתוותר
קום ותלחם עליי כמו שאני נלחמתי בשבילנו
תשקר תגיד אתה חוזר
אבל בנינו כבר הבנתי
מגיע לי יותר

אתה יכול לארוז את הדברים
ולברוח לאמא
כזה פחדן לא מתמודד עם רגשות
ואני איך נפלתי בפח אתה שחקן בהבימה
תמחאו כפיים נסגרו הוילונות

ואיך אתה כזה
כזה דפוק כזה
תמיד רוצה בחזרה
רק כשאני כבר לא שלך
תמיד תהיה כזה
אז אם תשמע את זה
תדע שלא תקבל אותי יאבן ז#*?$

מגיע לי יותר במקום שתוותר
קום ותלחם עליי כמו שאני נלחמתי בשבילנו
תשקר תגיד אתה חוזר
אבל בנינו כבר הבנתי
מגיע לי יותר

תודה לגל גברעם , היא יודעת על מה ❤️

סטילהוק1

Well-known member
הקטע שעוז הנוכל לא רוצה שתראו: חבורת חזירי הלילה שפעלה גם הלילה כמעט נתפסה על חם ע"י גל, וג'וזי נאבק איתה בזמן שיהודה יקיר ההפקה היורק על אימהות "האומלל" הגניב בחולצתו את השלל שחבורת חזירי הלילה הכינו בשושו בזמן שכל שאר הדיירים ישנו, ורץ להחביא אותו בחדר הארונות בכדי שחבורת משמר החזירים הלילי יחסלו אותו בלילה אחרי שכולם יירדמו. אך הקטע צולם במלואו פריים אחר פריים. כי אולי עוז יכול להסתיר את זה מהצופים אך לא מהרשתות החברתיות ובטח לא ממי שעוקב אחר השידור החי. :mad:

גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה01.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה02.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה03.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה04.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה05.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה06.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה07.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה08.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה09.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה10.jpg

נערך לאחרונה ב:

סטילהוק1

Well-known member
המשך צילומי הקטע שעוז הנוכל לא רוצה שתראו שצולמו הלילה ישירות מהשידור החי :mad:

גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה21.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה22.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה23.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה24.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה25.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה26.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה27.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה28.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה29.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה30.jpg

סטילהוק1

Well-known member
המשך צילומי הקטע שעוז הנוכל לא רוצה שתראו שצולמו הלילה ישירות מהשידור החי :mad:

גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה31.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה32.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה33.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה34.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה35.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה36.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה37.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה38.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה39.jpg גל תופסת על חם את חבורת משמר חזירי הלילה40.jpg

עידמןHD

Active member
רמי מלכלך על ביבי עד שרונית באה וגורמת לו לפחד לדבר כי היא סותרת אותו אז הוא החליט לצחוק על שרה עד שאיילון הוציא אותו דביל

מצב
הנושא נעול.
למעלה