שיו אמר בכמה ראיונות. זה בעיקרון מתחיל מזה ששואלים אותו על אבא שלו שהיה רופא והוא אומר שכן הוא היה רופא אבל לא רופא כמו האוס אלא הרבה יותר רחום ומתחשב ולמרות זאת גם לו היה את הקטעים שלו כשהוא היה חסר סבלנות למשל כשהבן שלו(יו למי שלא הבין) החליט ליצור בקבוק תבערה (מולוטוב קוקטייל או petrol bomb שזה השם שיו נותן לזה) ונכווה די קשה וכשהוא טיפל בו הוא היה מאוד לא אמפתי (סימפטטי. אפשר להגיד את זה?) ויו אמר לו (אני אכתוב באנגלית)- it hurts!! ואבא שלו ענה לו- yes well it will!!!!! יו טוען שהוא היה מאוד "פוליטי" באותם ימים... לך תבין
תראה את הראיון הכי חדש שלו אצל ג'יי לנו הוא מספר את זה ועוד כמה דברים ממש מצחיקים. בכלל כל הראיונות של יו מומלצים. אני צוחקת מהם יותר מאשר מפרקים של האוס לפעמים
הזה זה היה דוגמה ליחסי אב-בן ולא יחסי רופא-מטופל, למרות שאבא של יו טיפל בו בתור הרופא שלו. כשיו היה קטן הוא היה שובב גדול...ושהוא גדל - שובב עוד יותר גדול!
זה כנראה כשמשמיעים את ההמנון של אנגליה. אבא של יו הוא השמאלי בתמונה. האולימפיאדה הייתה בשנת 48 אגב, לא 47... התמונה מראיון של יו אצל דייויד לטרמן ב24.2.06 הקרדיט הולך...אה אלי, עזבו
הביא כבוד לאנגליה! זה דווקא מאוד משנה עם זה 47 או 48. אם זה ב 47 אז זה עדיין מנדט בריטי בארץ שמתחנף לערבים ואז אני נגד אנגליה. אם זה בקייץ 48, המנדט כבר נגמר, ואז אני בעד. אבל אולימפידות נראה לי תמיד היו בשנים זוגיות אז כנראה 48, ולכן כל הכבוד ללאורי סניור!
אני חושבת שזה רק בנים ככה.. יכול להיות שאני נורא שונאת את גרמניה בגלל 30 סיבות שונות (אני לא, זו סתם דוגמה) והעובדה שאני שונאת אותם לא משנה שומדבר מהעובדה שהם זכו ב4 גביעי עולם (נדמה לי