שרשור קישורים וכתבות

Hieros Gamos

New member
אני לא ממש יודעת את הסיפור, רק מה

שיו אמר בכמה ראיונות. זה בעיקרון מתחיל מזה ששואלים אותו על אבא שלו שהיה רופא והוא אומר שכן הוא היה רופא אבל לא רופא כמו האוס אלא הרבה יותר רחום ומתחשב ולמרות זאת גם לו היה את הקטעים שלו כשהוא היה חסר סבלנות למשל כשהבן שלו(יו למי שלא הבין) החליט ליצור בקבוק תבערה (מולוטוב קוקטייל או petrol bomb שזה השם שיו נותן לזה) ונכווה די קשה וכשהוא טיפל בו הוא היה מאוד לא אמפתי (סימפטטי. אפשר להגיד את זה?) ויו אמר לו (אני אכתוב באנגלית)- it hurts!! ואבא שלו ענה לו- yes well it will!!!!! יו טוען שהוא היה מאוד "פוליטי" באותם ימים... לך תבין
תראה את הראיון הכי חדש שלו אצל ג'יי לנו הוא מספר את זה ועוד כמה דברים ממש מצחיקים. בכלל כל הראיונות של יו מומלצים. אני צוחקת מהם יותר מאשר מפרקים של האוס לפעמים

randomguy

New member
סיפור מעניין. אבל אני חושב שבהקשר

הזה זה היה דוגמה ליחסי אב-בן ולא יחסי רופא-מטופל, למרות שאבא של יו טיפל בו בתור הרופא שלו. כשיו היה קטן הוא היה שובב גדול...ושהוא גדל - שובב עוד יותר גדול!

Hieros Gamos

New member
זה לא ניתן כדוגמה ליחסי אב-בן אלא

כדוגמה לאבא שלו בתור רופא, בלי וויכוחים פה כל עוד לא ראית את הראיון ואני ראיתי אותו כנראה הרבה יותר מדי פעמים

Hieros Gamos

New member
להמחשה

זה כנראה כשמשמיעים את ההמנון של אנגליה. אבא של יו הוא השמאלי בתמונה. האולימפיאדה הייתה בשנת 48 אגב, לא 47... התמונה מראיון של יו אצל דייויד לטרמן ב24.2.06 הקרדיט הולך...אה אלי, עזבו

randomguy

New member
god shave the queen ../images/Emo6.gif

הביא כבוד לאנגליה! זה דווקא מאוד משנה עם זה 47 או 48. אם זה ב 47 אז זה עדיין מנדט בריטי בארץ שמתחנף לערבים ואז אני נגד אנגליה. אם זה בקייץ 48, המנדט כבר נגמר, ואז אני בעד. אבל אולימפידות נראה לי תמיד היו בשנים זוגיות אז כנראה 48, ולכן כל הכבוד ללאורי סניור!

Hieros Gamos

New member
זה בטוח ב48 כי יו אמר שזה ב48../images/Emo3.gif

וכאילו שלאהדה שלך לאנגליה יש כיום השפעה על מה שקרה לפני אממ 58 שנים

randomguy

New member
לא מדובר באהדה שלי לאנגליה היום

מדובר באהדה שלי לאנגליה כשאבא של יו יצג את אנגליה וזכה במדליית זהב אולימפית והושמע הימנון אנגליה, וצולמה התמונה.

randomguy

New member
רואים שאת לא חובבת ספורט...

לחובבי ספורט מספיקה כל סיבה בעולם כדי להיות בעד או נגד מישהו (או קבוצה) בזמן ובמקום מסויים.

Hieros Gamos

New member
אל תקבע עובדות בשטח

אני חושבת שזה רק בנים ככה.. יכול להיות שאני נורא שונאת את גרמניה בגלל 30 סיבות שונות (אני לא, זו סתם דוגמה) והעובדה שאני שונאת אותם לא משנה שומדבר מהעובדה שהם זכו ב4 גביעי עולם (נדמה לי
).

Hieros Gamos

New member
אה וזוכה פרס גלובוס הזהב../images/Emo3.gif

(ואחד מהאנשים ברשימת הסקסייסט מן אלייב
)

Hieros Gamos

New member
אני די בטוחה שהוא כבר הפיק כל מיני

דברים. אבל מפיק של האוס זה בהחלט נחמד

randomguy

New member
זאת לא בעיה לתת לו תואר מפיק כולל

סמכויות מסוימות, יותר קל מלתת לו כל כך הרבה כסף.

Hieros Gamos

New member
כסף כבר נתנו לו ותאמין לי מקל-צליעה

מבטא, ג'אגלינג, הופעה בכל סצינה אפשרית, תוכנית שפחות או יותר בנויה עליו, הוא לא צריך עוד סמכויות...

randomguy

New member
אני רק אומר באופן כללי שקורה שכוכב

של סדרה מקבל תואר מפיק, כדי שתהיה לו יותר השפעה על הסדרה. הם בדרך כלל סוחטים את זה כמו שהם סוחטים יותר כסף.

Hieros Gamos

New member
הדבר היחיד שיו יכול לסחוט זה שיעיפו

לו את המקל ואני ארצח מישהו אם זה יקרה...

randomguy

New member
זה אף פעם לא יקרה! המקל בשביל האוס

זה כמו <מטאפורה לא ראויה להדפסה>

למעלה