גל, כשאני מדבר איתך על משהו בהאוס שאת יודעת שאני לא רוצה לדעת, אז או שתעשי כל מאמץ לא להסגיר שום מידע ולדבר כאילו גם את לא יודעת, או שלא תגידי כלום, או תגידי אין תגובה / צנזורה או משהו כזה
דפנטלי הויקודין. עוד קווים זה המס' בית (B-221), חבר אחד (ווטסון-ווילסון), העזרה-תעלומות וכאלה (ידה ידה ידה), אה ואנשים מזכירים גם שהולמס זה דומה לhomes מול האוס שזה מין כזה, ני ני ני!! ויש עוד אני חושבת אבל אנ'לא זוכרת אותם כרגע
ווילסון כמו ווטסון (הכוונה לאות ראשונה ואחרונה, או ליתר דיוק לצליל ראשון ואחרון בשמות), הקוק והויקודין (ואני חושבת שווטסון פעם חשב שהולמס התמכר לאופיום! נדמה לי שזה היה בסיפור עם האיש ההגון שהתחפש לקבצן כדי לא להשפיל את המשפחה שלו) ואתמול חברה שלי סיפרה לי על ה221B, אז בכלל... שלא לדבר על כך שזה מוזכר כל הזמן בקאנון.
הוא לא מדבר המון על האוס למרות שרוב הפסקאות קשורות לסידרה בדרכים כאלו ואחרות. זה בעיקרון שיחה על הכתיבה בשבילו ומה זה אומר וקישורים של זה להאוס. קצת על יו לורי וכמה ספוילרים לפרקים 23-24 של עונה שנייה אז אם אתם מפחדים, אל תקראו... http://blogcritics.org/archives/2006/06/26/213934.php