שרשור קישורים וכתבות

randomguy

New member
שוב פעם את רומזת לי שיש פה ספוילר?

גל, כשאני מדבר איתך על משהו בהאוס שאת יודעת שאני לא רוצה לדעת, אז או שתעשי כל מאמץ לא להסגיר שום מידע ולדבר כאילו גם את לא יודעת, או שלא תגידי כלום, או תגידי אין תגובה / צנזורה או משהו כזה

Hieros Gamos

New member
בדיוק בגלל זה אני לא אומרת שומדבר

אני רק יודעת שהמקל של האוס זה אחד מהדברים שמרכיבים את הדמות וחוצמזה שאם אין מקל זה לא נכון רפואית (ראו! נס! השריר גדל חזרה!!)

Hieros Gamos

New member
בויקודין יש אופיום../images/Emo3.gif

אה בעצם אופיוד שזה קשור לאופיום..הממ אני צריכה לקרוא שוב את העבודה שלי אני מתחילה להתבלבל

Benjamin Turner

New member
צודקת, ויקודין הוא נגזרת של אופיום

אבל אני מתקנת את עצמי, שרלוק הולמס היה דווקא איש של קוקאין.

randomguy

New member
../images/Emo6.gif האוס הסניף פעם אנטיהיסטמין

כשהוא היה מצונן (בפרק "נתיחה שלאחר המוות") אולי זה המקבילה לקוק של שרלוק!
יש הרבה קווים מקבילים בין השניים, אבל אני לא מומחה לשרלוק הולמס לצערי.

Hieros Gamos

New member
לא...המקביל לקוקאין של הולמס זה

דפנטלי הויקודין. עוד קווים זה המס' בית (B-221), חבר אחד (ווטסון-ווילסון), העזרה-תעלומות וכאלה (ידה ידה ידה), אה ואנשים מזכירים גם שהולמס זה דומה לhomes מול האוס שזה מין כזה, ני ני ני!! ויש עוד אני חושבת אבל אנ'לא זוכרת אותם כרגע

Benjamin Turner

New member
הולמס פשוט מצלצל קצת כמו האוס,

ווילסון כמו ווטסון (הכוונה לאות ראשונה ואחרונה, או ליתר דיוק לצליל ראשון ואחרון בשמות), הקוק והויקודין (ואני חושבת שווטסון פעם חשב שהולמס התמכר לאופיום! נדמה לי שזה היה בסיפור עם האיש ההגון שהתחפש לקבצן כדי לא להשפיל את המשפחה שלו) ואתמול חברה שלי סיפרה לי על ה221B, אז בכלל... שלא לדבר על כך שזה מוזכר כל הזמן בקאנון.

Hieros Gamos

New member
ראיון עם דייויד שור

הוא לא מדבר המון על האוס למרות שרוב הפסקאות קשורות לסידרה בדרכים כאלו ואחרות. זה בעיקרון שיחה על הכתיבה בשבילו ומה זה אומר וקישורים של זה להאוס. קצת על יו לורי וכמה ספוילרים לפרקים 23-24 של עונה שנייה אז אם אתם מפחדים, אל תקראו... http://blogcritics.org/archives/2006/06/26/213934.php

למעלה