שרשור קירות!

שרשור קירות!

זהו, פלוס-מינוס הכל נגמר, אפשר עכשיו להתחיל להסתכל על הכל בגאווה! אז יאללה! שרשרו את הקירות היפים שלכם!

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifיאללה קירות...

טוב, הקיר הכי נסגד בסניף, זה הקיר של השירותי בנות צבענו את הכל בירוק כזה בהיר וציירנו עליו (בריאליסטיות משהו...) כיור ומראה ומגבת ונייר טואלט... (בקיצור, כל הדברים שאין לנו בסניף..) זה יצא ממש טוב. את כל הקיר של המקלט צבענו באדום וכתבנו על זה- צבע אדום.. (וואו.. מפתיע..
) יש לנו בסניף עמודים יצוריים כאלה שמחלקים בין הקירות בחדר הגדול ציינרו על כולם מותגים (קסטרו, תמנון, פוקס וכו'...) על האחרון כתבנו "אופנת בתחן"(היא הקומונרית :) ) וציירנו חולצתנועה... מעל ללוח מודעות כתבנו את הלוגו של "ידיעות אחרונות" מעל לקולר כתבנו את הלוגו של "מי עדן" בכניסה לסניף ציירנו 2 סלקטורים וכתוב "ברוכים הבאים לקניון" על קיר אחד ציירנו משהו על קלפים.. לא זוכרת את הקטע בדיוק... על הקיר של בי"כ ציירנו מדורה כזאת וכתוב "גם כי אלך וכו'.." יותר מזה אני לא זוכרת... :/

אוה!

בקיר עם ה"צבע אדום" ציירנו קסאם, כמובן
והקטע עם הקלפים הוא אם אני לא טועה משהו כמו: "חוכמת החיים היא לא להשיג את הקלפים החזקים ביותר, אלא להשתמש היטב בקלפים המצויים בידך" - משהו כזה... והציור שם יפה חבלעלהזמן. הקיר שלנו (שבות) הוא בצבע ירוק, כתוב למעלה בכחול בענק - שבוּת (-מפתיע, לא
) - כי שריטה זו לא מילה גסה, ומצוייר דיסק שבור ושרוט. והמילה שרוטה כתובה בצורה מיוחדת ובלתי-ניתנת לתיאור מילולי.
למטה הכתובת של האתר שלנו. יצא נחמד. יש שתי דלתות שנפתחות לבית-כנסת, הן בצבע אפור-כסוף, עם כפתורים, ולמעלה ציירנו צג אלקטרוני כזה... בקיצור, זה נראה כמו שתי מעליות, וזה מדהים.

שומו

New member
אנחנו עושים שעת שיא (המשחק עם המכוניות)

וכותבים "לקח לנו נצח..."

לנו היה רעיון שנגנז מפאת קוצר הזמן

להתחיל לרשום את הפאי (מספר) הארוך, לא המקוצר. להמשיך כמה שאפשר, ואז לכתוב "אם נמשיך - כנראה שנישאר כאן לנצח".

../images/Emo15.gif../images/Emo210.gif

אנחנו רשמנו-"השביתה עשתה לנו טוב" ואז למטה מצויר הסניף מפוצץ בחניכים ורשום ממשיכים לשבות.

../images/Emo205.gif

אנחנו [שבות] ציירנו אבולוציה שקוף הופך לבנאדם ומעל קוף שנהיה קצת יותר בנאדם שמנו ת'שבטים: אלעד, אחיה, נצח ומעל האדם כתבנו שבות.. ואז למעלה כתבנו "שבות מלבס-" ומתחת לכל האבולוציה כתבנו "כי כל השאר סתם קופים" אני אעביר ת'תמונות למחשב ותראו:)

~ציור של אדם עם משאף~

"לא משנה כמה תשאפו - בחיים לא תגיעו אלינו". וה-קיר של הסניף שלנו: הקיר של מעלות!
שכולם היו בהלם. הם ציירו את בית המקדש, ומהמזבח עולה אש ענקית לשמיים והם כתבו: "שיר למעלות בשוב ה' את ציון, היינו כחולמים."

שירה 94

New member
אני מוכרחה לציין בגאווה קטנה

שעל הקיר שלנו כתבנו קטע שאני כתבתי.. והמורה שלי לספרות שבמקרה גרה ביישוב שלי אמרה לי שהקטע מכניס לכיס הרבה קטעים אחרים וגדולים..אז יצאתי מוחמאת!!! היה לנו קיר בגווני כחול..עם הקטע שלי.. עוד קיר שסתם יצא יפה ולא רצינו להרוס אז לא כתבנו עליו כלום.. ועוד קיר שלנו עם הבנים שכתבנו עליו שמות וכתבנו באמצע נו ניים.. יענו המתג.. הוא לא יצא כ"כ יפה אבל לא נורא...

שירה 94

New member
בכיף....

כוחה של אחדות הינה ככוחו של מעגל הכוח להעניק והכוח לקבל הכוח לשבור חומות והכוח לבנותם מחדש הכוח לבנות ולהיבנות הכוח לדעת ולהבין הכוח ליצור, הכוח לנטוע, הכוח להעניק... אך כמו מעגל כך גם האחדות במשיכת יד יכולה להתפרק ואם לא נשמור ואם לא נרגיש ואם לא ניתן תתפרק היא ולא תשוב אלה בכוחות חדשים ובדרך ארוכה וקשה יחד נשמור, יחד נרגיש, יחד ניתן – יחד, זהו כוחו של מעגל זוהי כוחה של אחדות @ כל הזכויות שמורות, כן?

קירות גרעין:

שלושה קירות: 1.נשאר מגרעין אחיה-לביא שעשו איזה קטע מ"באג לייף",משו עם גרעין[אבל לא ניכסנו אותנו לעצמנו,הוא כלל גרעיני
] 2.הלוגו של הפורום שלנו זה גרעינחשון נצח גב"ש מובלים שינוי-אז ציירנו משאית כזאת עם 2 אנשים סוחבם ארגזים שכתוב עליהם שינוי...ועל המשאית רשמנות את השמות משפחה של הרכזים שלנו 3.קיר שעליו הקטע נחשון ראה רק ים[קישור] אבל הם די במקום מעפן,ברחבה שמובילה למחסן ולשירותים...

למעלה