שרשור קיץ טייק#3

חיה קרן

New member
שרשור קיץ טייק#3

טוב, קיץ.
איכס,
בחוץ מרק מאובק, בפנים מזגן מיובש.
שלא כמו בחורף שעוד סוודר עם בקבוק חם וכוס משקה כלשהו מהמבחר שלנו שמקלים-
עכשיו הדבר היחידי שרובנו מסוגלים לעשות זה לא לזוז.
עם מאוורר תקרה, או מזגן על 25 בתכנית הכי חלשה.

אני בטוחה שלכל אחד מהגולשים פה [ואני בטוחה שיש רבים שיש להם כוח רק לקרוא, ואולי להצמיד לנו
-זה כבר משהו..]
יש דרך להתמודד עם החום ועם הקיץ
שתפו אותנו,
ספרו לנו על המשקה המקרר שלכם,
על הדרך שלכם להצטנן
על תפריט הקיץ שלכם,
על כל דרך שבה אתם מקלים על עצמכם את הקיץ,
כדי שנוכל יחד לאסוף עוד ועוד טיפים ורעיונות.

קר וטעים לכולנו!

rainbow3

New member
קיץ ולא רק..

אוףףף כתבתי ולא נשלח משום מה...

רשמית הקיץ הזה התיש אותי ואני מזמינה את החורף להקדים!

מה בכל זאת עוזר.. שיוועתי למשקה מרענן שהוא לא מים/תה , משקאות מוגזים/ממותקים לא ממש חברים טובים שלי
זה לא גילוי אבל משקה שקדים עם כמה קוביות קרח זה אחלה! קל לעיכול לא מתוק עד בחילה בקיצור זה המרענן הרשמי שלי הקיץ.

מותשת ואפילו מאוד והכי מתסכל זה שלמרות כל זה לא מצליחה לישון ....גשם גשם בוא ואם מישהו מוכן גם חיבוק ..
פתאום זה היכה בי השבוע, איזו כברת דרך עשיתי, וכל זה יד ביד עם הפיברו...אז למה אני לא מסוגלת להניח לעצמי? לטפוח על השכם ולהירגע קצת..?!

Sigal H

New member
משקה שקדים?

מעולם לא שמעתי עליו. על בסיס חלב או מים?

rainbow3

New member
משקה שקדים..

זה לא מכיל חלב למרות שקוראים לו חלב שקדים. השבוע ראיתי גם משקדים וגם מאגוזי לוז של אלפרו..
אפשר גם להכין לבד, משרים את השקדים מסננים טוחנים ומערבבים עם מים ואפשר להמתיק עם דבש/תמרים טחונים וכו'...

Sigal H

New member
לא לא, זה בדיוק הפוך

בקיץ, אם חם, לובשים שמלה קלילה קצרה וטיפטיפה מזגן על אוורור ושלום על ישראל. בחורף, כמה שכבות שלא אלבש וכמה שהמזגן יתחרה בכריות חימום בטמפרטורה שלו, עדיין הקור יכאיב נורא ויחליש בטירוף.
הקיץ לא מושלם, אבל בבקשה בבקשה שהחורף יחכה עוד קצת, בסדר?

סיגל,
עדיין עם גרבי צמר

מבסרט

New member
השנה אני דווקא מסכימה איתך.

הקיץ הזה ממש לא נורא, ויחד עם מזגן הוא ממש בסדר,
מי צריך את הקור מקפיא עצמות הזה שכלום לא מפיג אותו.

אז יאללה בוא נהדוף את החורף ביחד!
ואם ממש מוכרחים, נתפשר על סתיו, בסדר?

הסתיו דווקא בדרך

היום ראיתי חצב ראשון.

/www.youtube.com/watch?v=U3NL1pi41OA" target="_blank" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=U3NL1pi41OA" rel="nofollow" target="blank">ערוכים החצבים על אם הדרך

יו ברח לי הלינק

/www.youtube.com/watch?v=U3NL1pi41OA" target="_blank" rel="nofollow">https://www.youtube.com/watch?v=U3NL1pi41OA" rel="nofollow" target="blank">ערוכים החצבים על אם הדרך

robinebony

New member
חם לי.

בבית, אני והמאוורר בלתי נפרדים. גם עשיתי שלגונים קטנים במגש של קוביות קרח בשילוב קסמים (נותנים לקוביות קרח להיות שעה במקפיא ואז מכניסים את הקיסמים, אחר הקיסמים צפים). אני גם אוהבת להקפאי ענבים.
בעבודה אני עם מזגן. וכל פעם שיש לי הזדמנות ללכת למקומות אחרים שבהם יש מזגן דולק, אני אהיה שם.

Sigal H

New member
מדמיינת אותך מטילה כשפים וקסמים על המים

ככה, ילדים, באים קרחונים לעולם.

זמפנו

New member
מישהו קרא לי?

אז:
א. מזגן.
ב. כד עם תה צמחים קר, תוצרת בית.
ג. קוביות קרח גדולות כשבכול שקע יש גם חתיכות לימון קטנות וכמה עלי נענע.
ד. ב+ג.
ה. סרט: "עידן הקרח".

עם העבודה הנוכחית שלי

ועם המנוי החדש (יחסית.. הוא כבר חודשיים) לחדר כושר - אחת הבעיות המרכזיות שלי היא החום.
בעבודה אני לפעמים מגיעה לבתים שמתקמצנים בהם על המזגן, והמאוורר לא באמת משפיע, ובחדר הכושר אני עובדת ממש קשה (יחסית אל עצמי, כן?) ומזיעה ממש המון וחם לי זוועות.

הפתרונות שלי מגוונים:
קודם כל, מקלחות. אני אפילו לא טורחת עם הברז של המים החמים. הברז של המים הקרים לא באמת מוציא מים קרים, אלא מים חמימים שכאלה, לכיוון הקר. אגב, כשממש חם לי אני גם חופפת, כשהראש מקורר אני מתקררת מהר יותר.
אחרי המקלחת הולכת להיעמד מול המאוורר. לפעמים אפילו איזו שערה סומרת כי קריר קצת יותר.
שנית, פירות קרים. ענבים, ליצ'י, עכשיו אכלתי שתי תאנים טריות קרות ועסיסיות. זה גם איזה בוסט קליל של אנרגיה בריאה וגם קריר ומתוק. שילוב מנצח.
שלישית, כל דבר עם קרח. קפה בבוקר עם קרח, תה קר, סודה קרה, מיץ קר.

והמאוורר שלי, שאני צמודה אליו.

Sigal H

New member
אה, טיפ:

אם אתם מרססים משהו בצבע, אל תמהרו להכניס אותו הביתה כי יש לו נטייה לכבות מזגנים באופן פלאי ולפתוח את כל, אבל כ-ל, החלונות, ולהבריח את האנשים הנורמליים, המהוגנים, הנמסים כהוגן.
רק אומרת.

למעלה