שרשור קיטש!

strawberrys

New member
"איזו קוטרית אני בלה בלה"...

מה פתאום סטטה תתלונני זה טוב! בן אדם לא יכול להיות קיר אדיש למה שקורה ושום דבר לא מפריע לו בלי להוציא החוצה מה שהוא מרגיש במיוחד במצב שלך זה לא קוטריות זו אנושיות(כן כל המשפט הזה בנשימה אחת). זה היה דבר ראשוןP: דבר שני- רק שתדעי שחוץ מההתנדבות בבית ספר אני מאוד מאוש מעריכה את מה שאת עושה, בהתנדבות ב"מקום של המפגרים" ובעזרה במיוחדת ובעזרה בבית ספר של אחיך.

קורורו

New member
XDDD

כן, כותרת כ"כ לא מתאימה, אבל יש לה סיבה - הדבר הראשון שהרגשתי אחרי שקראתי הכל: גאווה אני יודעת שזה מטומטם (וזה למה צחקתי) ואפילו חצוף, אבל אני מאוד מאוד גאה בך... נו, אני יודעת - מה אני גאה בך, בלה בלה בלה אבל אני לא יכולה לשלוט בזה
אני מקווה שתוכלי לדבר עם הילד ההוא שהביא לך עוגה, ובכל זאת התחצף אלייך - אולי הוא יוכל להסביר? והילד המסית? ממש מפחיד איתו
יש מצב שאולי תוכלי לעבור לצמיתות לז'?

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על הכול,ליסטה!אל תדאגי,הכל יסתדר בסוף.אל תוותרי!

Digi Lista

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אני אנסה לחזור בערב ולעדכן אתכם בהכול(לא,העניינים לא נפתרים,אין לי כיתה קבועה וכנראה שאני מטרידה המון ככה שאני לא בראש סדר העדיפויות אחרי שבועיים...גם כן מנהלת...)...עכשיו בדיוק אני בהפסקה קצרה לפני שאני נוסעת למקום של המפגרים באופן חד פעמי היום(יום שני) שהוא לא אחד מהימים שלי אבל חנוכה והתנדבתי לעזור בפעילויות(תזכירו לי להפסיק עם הרצון הטוב
),המצב רוח שלי יחסית השתפר,לא באופן מלא אבל בהשוואה למה שהיה אפשר להגיד שכן(ביומיים האחרונים הפסיקו הסיוטים וזאת התקדמות...),אני מבטיחה לעדכן ולהיכנס יותר(הבעיה היא שגם כשיש לי טיפה זמן אין לי מחשב ואחי חורש על שלו ככה שזה בעייתי,כרגע...)
על התמיכה התמידית

למעלה