שרשור קיטורים חח

מחזור מ****ן

כל הלילה התהפכתי והתיישרתי והתקפלתי לתנוחה עוברית ובכיתי וצעקתי ובלעתי 4 נורופן וכל חצי שעה התעוררתי מכאבים. מי צריך את זה, לעזאזל? חוץ מזה הכל טוב, אין על מה להתלונן

ציקהלה

New member
יש את התפילה הזאת שהולכת

ברוך אתה ה' שלא השתאני אישה? או משהו כזה?

faland

New member
אוקיי

נימאס לי כבר מהבצפםר ונישארו לי עוד חודשיים של עבודה רצח עד הקייץ ואז עוד שנה!!! איך אני אשרוד לעזאזל??? חוץ מזה החברים שלי כלואים באיזוט אופרת סבון משלהם וזה מתחיל להימאס ורון עסוקה עם הSAT הדפוק הזה כדיי ללמוד בארה"ב <למה שמישו ירצה לעשות משהו בארה"ב? שלא לדבר על ללמוד שם...> ולא יכולה להיכנס לMSN חוץ מזה ביטלו לי 4.5 שעות משעות ההתנדבוץת כי עשיתי אותם ביום טוב <למי איכפת לעזאזל?> ויש לי עוד טופםס חתום של עודג 6 שעו איפשהוא אבךל אני לא מצליח למצוא... מספיק?

eynav16

New member
אני לחוצה כמו לא יודעת מה..........

זה התלונה שלי......... אני לחוצה לחוצה לחוצהההההההה..... והכל קשור בדברים פה...כאילו בי"ס, חברות, שפה=\

Emc2

New member
נשים

איזה עם מוזר! למה שאתן אומרות לא אתן מתכוונות לכן? למה אני תמיד צריך לנסות להבין מה אתן רוצות? למה תמיד אתן רוצות בדיוק ההפך ממה שאת מראות?

טוב אני גם צריכה קצת לקטר

היה לי שבוע ממש מעפן הייתי חולה ולא הלכתי לבית ספר. השתגעתי בבית,עם כמה שאני שונאת בית ספר,היה לי ממש משעמם והעדפתי ללכת לבית ספר. הזמן עובר ואני ממש עוד קצת עוברת לגרמניה..אוף וזה ממש מדכא. השבוע יום העצמאות.. ורציתי ללכת לרוק עצמאות..אבל אף אחת לא רוצה,איזה כיףnot

הממ

יש לי הפרעות שינה. לוקח לי מלא זמן להרדם,אם אני בכלל נרדמת וזה מעצבן. והשבוע הזה הולך להיות שבוע של חרישה אינטנסיבית לשני מבחנים חשובים.

Hielo

New member
../images/Emo46.gif

יש מצב שאחרי הקיץ אני חוזרת לעוד שנה.
ביום שלישי אני צריכה לעמוד על במה ולהציג משהו בפני 50-60 ילדים בגיל שלי :S.
אני רוצה לחזור לארץ כבר!

eynav16

New member
אני מקווה שגם כשתהיה בגרמניה

תגידי שיהיה טוב...

למעלה