שרשור צילום

E4455

New member
מישהי מכירה את סטודיו מבטים במפרץ חיפה?

אני צריכה המלצות על מבטים במפרץ חיפה. הבנתי שיש מס' צלמים בסטודיו, מי מומלץ?

אני!

אני הצטלמתי איתם, יש קרדיטים שלי פה דף שנים אחורה, צילמו אותי, לוי ואייל שהיו מעולים. לוי תותח על:)

omeerr

New member
שידור החתונה באינטרנט

שלום לכולם, האם מישהו מכיר פיתרון לשידור החתונה בזמן אמת באינטרנט לבני משפחה שלא יכולים לבוא לארץ ? (לא icq וכו'. פתרון יותר מקצועי )

בוני 66

New member
היתה מישהי, נראה לי שירה הזקנה

ששידרו את החופה שלהם לחו"ל. לא יודעת אם בטכנולוגיה מתקדמת או פשוטה, כדאי אולי לבדוק את הקרדיטים שלה ולברר איתה. אני לא בטוחה במאה אחוז שאכן מדובר בה....

ב ו ל י 6

New member
קיבלתי עליהם המלצה

מזוג שסגר איתם אבל עוד לא התחתן, עוד לא יצא לי לדבר איתם

candyme

New member
צילום חופה לחו"ל

דברי עם רונן- שמעתי שהוא עושה את זה.. 0526991723

cachorra

New member
מעוניינת לשמוע חוות דעת על פורטרט

היי! אנחנו מתחתנים בחורף הקרוב ורציתי לדעת מה דעתכם.. אולי תוכלו לעזור לי???

somethin

New member
פורטרט באשדוד?

הם עשו צילום בחתונה של חברה שלי. עשו לה המווווון תמונות, אבל האמת- לא נפלתי. מה שכן, עשו לה אלבום מעוצב מדהים!

ortalsg

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo220.gif מישהי שמעה על בן ניקסון ?

צלם מלידר הפקות ?

עזרה לכלה במצוקה

אז עכשיו, 10 ימים לפני החתונה מסתבר שכל הנסיונות שלי לסגור הכל כמה שיותר מוקדם לא צלחו.... סגרנו על צילום לפני כמה חודשים עם חברת צילום ידועה. אהבנו את האלבומים, את הוידאו ואת המחיר. ידענו מראש אנחנו מקבלים את הצוות השני וגם הקפדנו לראות את עבודות הצילום שלהם. לפני יומיים, אחרי התעקשות מאוד מסיבית שלי לפגוש את הצלם לפני האירוע, התברר כי הצלם החליט להבריז לבעלים של החברה ולא עונה לו לטלפון כבר למעלה משבועיים!!! הבעלים לוקח אחריות לנושא והציע לי 2 אופציות: 1. הוא כבר דאג לצלם חלופי לאותו היום - שגיב מארומה (לשעבר - אוסקר צלמים מחיפה). אם אני בוחרת באופציה הזו, הוא יצרף לי צלם סטילס נוסף ליום האירוע. 2. להחזיר לי את המקדמה במלואה. מה אתן אומרות? האופציה הראשונה היא הנוחה יותר אך גם המדאיגה יותר מבחינתי - שגיב הוא צלם חתונות מנוסה (יותר מהצלם המקורי שלנו) והתמונות שבאתר שלו לא רעות, אם כי לא נפלתי מהן. בנוסף, אני אשאר עם צלם הוידאו שאהבתי את העבודה שלו ואקבל תמונות נוספות ואת האלבום המעוצב שאהבתי מההתחלה. עם זאת, שגיב לא יספיק לפגוש אותנו לפני יום האירוע ובעצם אין לו שום מחויבות כלפי. הוא יקבל את המשכורת על היום הזה מהחברה מולה אני חתומה ולא יצטרך להתחשבן איתי על כלום. אני אפילו לא יודעת אם יהיה לי נחמד להיות איתו והוא יהיה איתי המון שעות!!! האופציה השניה היא לחפש צלם מחדש - אין לי זמן לזה ואני לא בטוחה שיש מישהו טוב שיהיה פנוי ביום חמישי, אחד מהמעטים שיש בספטמבר הקרוב. מצד שני, זה יאפשר לי למצוא מישהו שאני אוהבת מלכתחילה... אוף, אני כל כך מתוסכלת! הרי התחלתי לחפש צלם כל כך מוקדם כדי שתהיה לי האפשרות לבחור ועכשיו אני תקועה יומיים לפני האירוע במצב ההתחלתי ובלי זמן לנשום.... מה דעתכן? אם למישהי יש מידע לגבי שגיב מארומה צלמים - אשמח לשמוע...

אנהב

New member
האמת אתמול נפגשנו עם ארומה

והצלם סיפר לנו את הסיפור שלך. דווקא עלינו הוא עשה רושם ממש טוב. ואם אפשר במסר את הפרטים של הצלם המבריז. תודה, ובכל מקרה במזל טוב!

remember1

New member
את יומיים לפני הארוע ?

את יומיים לפני הארוע או שלא הבנתי נכון ? אם החתונה עוד יומיים - נראה לי שתשארי עם הצלם שיש לך (ואני מבינה שאת מקבלת צלם נוסף) . אלא אם כן את ממש לא רוצה אותו ולא מרוצה ממנו ואז אולי שווה לעשות סבב טלפוני קצר לצלמים שאהבת את העבודה שלהם לפי התמונות באתרים שלהם, ולבדוק אם הם פנויים. בהצלחה ומזל טוב

למעלה