עזרה לכלה במצוקה
אז עכשיו, 10 ימים לפני החתונה מסתבר שכל הנסיונות שלי לסגור הכל כמה שיותר מוקדם לא צלחו.... סגרנו על צילום לפני כמה חודשים עם חברת צילום ידועה. אהבנו את האלבומים, את הוידאו ואת המחיר. ידענו מראש אנחנו מקבלים את הצוות השני וגם הקפדנו לראות את עבודות הצילום שלהם. לפני יומיים, אחרי התעקשות מאוד מסיבית שלי לפגוש את הצלם לפני האירוע, התברר כי הצלם החליט להבריז לבעלים של החברה ולא עונה לו לטלפון כבר למעלה משבועיים!!! הבעלים לוקח אחריות לנושא והציע לי 2 אופציות: 1. הוא כבר דאג לצלם חלופי לאותו היום - שגיב מארומה (לשעבר - אוסקר צלמים מחיפה). אם אני בוחרת באופציה הזו, הוא יצרף לי צלם סטילס נוסף ליום האירוע. 2. להחזיר לי את המקדמה במלואה. מה אתן אומרות? האופציה הראשונה היא הנוחה יותר אך גם המדאיגה יותר מבחינתי - שגיב הוא צלם חתונות מנוסה (יותר מהצלם המקורי שלנו) והתמונות שבאתר שלו לא רעות, אם כי לא נפלתי מהן. בנוסף, אני אשאר עם צלם הוידאו שאהבתי את העבודה שלו ואקבל תמונות נוספות ואת האלבום המעוצב שאהבתי מההתחלה. עם זאת, שגיב לא יספיק לפגוש אותנו לפני יום האירוע ובעצם אין לו שום מחויבות כלפי. הוא יקבל את המשכורת על היום הזה מהחברה מולה אני חתומה ולא יצטרך להתחשבן איתי על כלום. אני אפילו לא יודעת אם יהיה לי נחמד להיות איתו והוא יהיה איתי המון שעות!!! האופציה השניה היא לחפש צלם מחדש - אין לי זמן לזה ואני לא בטוחה שיש מישהו טוב שיהיה פנוי ביום חמישי, אחד מהמעטים שיש בספטמבר הקרוב. מצד שני, זה יאפשר לי למצוא מישהו שאני אוהבת מלכתחילה... אוף, אני כל כך מתוסכלת! הרי התחלתי לחפש צלם כל כך מוקדם כדי שתהיה לי האפשרות לבחור ועכשיו אני תקועה יומיים לפני האירוע במצב ההתחלתי ובלי זמן לנשום.... מה דעתכן? אם למישהי יש מידע לגבי שגיב מארומה צלמים - אשמח לשמוע...