שרשור צילום

qwerqqww

New member
בעיות/המלצות על צלם אבי בן

היי אנשים, אני וארוסתי מחפשים צלם לחתונה שלנו. נפגשנו עם אבי בן והוא נראה נחמד, הבעיה שלא ראיתי אותו באירוע. בבקשה תרשמו לי המלצות או אם נתקלתם בבעיות איתו. תודה, ליאור

goldioli

New member
:סטודנט לצילום../images/Emo53.gif../images/Emo91.gif

אני מחפשת מישהו לצלום חתונה, שרק מתחיל את דרכו כצלם,ולא יגבה מחיר מטורף....(זוג סטודנטים ללא עזרה כספית של הורים)

shlolit20

New member
מצטערת לא מצאתי לאן לשרשר...יש לי שאלה

דבר שבכלל לא חשבתי עליו.. היום התקשרו אלי מהצלם (זו שעושה את האלבומים) ושאלה איזה דפים אני רוצה מאלבום המעוצב (אני רוצה אלבום מעוצב ולא דיגיטלי) שחור או לבן?? שאלתי מה יותר יפה והיא אמרה לבן אז אמרתי סבבה שיהיה לבן. אח"כ שאלתי את החצי הוא אמר תעשי מה שאת רוצה לא משנה לו. ואז עלו לי ספקות כי אני לא מכירה הרבה אלבומים עם נייר לבן לרוב ראיתי נייר שחור. בקיצור משהו שבכלל לא עניין אותי פתאום נהיה כ"כ משנה לי.. אז אני צריכה את העזרה שלכם מי שהיה לה אלבום מעוצב יכולה להגיד לי מה היא בחרה ואולי להראות דוגמא.. תודה...

לא ממש מעוצב אבל

לנו יש אלבום שהדפים שלו לבנים... אני לא ממש יכולה להראות לך דוגמא אבל אני אוהבת את הצבע הלבן, הוא נקי כזה...לא יודעת איך להסביר את עצמי בלי להשמע מפגרת.

shlolit20

New member
מבינה למה את חושבת שלבן יפה

אבל שדברתי עם אחותי היא אמרה לי שחור בכזה בטחון שזה עירער את ההחלטה שלי..

שיר 2 3

New member
זה מאוד עניין של טעם

מה שכן הרבה יותר קשה לעצב אלבום עם דפים בצבע קרם כי השחור מוציא את הצבעים החוצה (של התמונה) והלבן פחות , אז המעצבת צריכה לעבוד קצת יותר קשה

שרשור צילום ../images/Emo202.gif

צלמים אלבומים איזורים להצטלם שעת יציאה לצילומים וכו'...

meiben

New member
ענבל בצר

הי ראיתי תמונות שלה במתחתנים והן נראות ממש מיוחדות מישהי שמעה עליה או מכירה במקרה? תודה

qwerqqww

New member
המלצות/בעיות עם הצלם אבי בן

היי אנשים, אני וארוסתי מחפשים צלם לחתונה שלנו. נפגשנו עם אבי בן והוא נראה נחמד, הבעיה שלא ראיתי אותו באירוע. בבקשה תרשמו לי המלצות או אם נתקלתם בבעיות איתו. תודה, ליאור

זקוקה להמלצה על צלם סטילס+וידיאו אזור חיפה

בטווח מחירים עד 6000 ש"ח (עם אלבום מעוצב) מישהו מכיר??

-------------------------->

אנחנו לקחנו את אלוניס מחיפה רצינו בהתחלה את "כתום" אך הם לא היו פנויים והמליצו לי על אלוניס - הוא עשה עלי רושם מקצועי בהחלט (אני גם מצלמת...) . ממליצה בחום ! למרות שעוד לא החתנתי אני שלמה עם בחירה זו . (-:

--------------------->

6500 ש"ח אבל זה תלוי כמה מוזמנים ומה את רוצה .... אנחנו הוספנו צלם (-: סה"כ 3 צלמים .

למעלה