היי אנשים, אני וארוסתי מחפשים צלם לחתונה שלנו. נפגשנו עם אבי בן והוא נראה נחמד, הבעיה שלא ראיתי אותו באירוע. בבקשה תרשמו לי המלצות או אם נתקלתם בבעיות איתו. תודה, ליאור
דבר שבכלל לא חשבתי עליו.. היום התקשרו אלי מהצלם (זו שעושה את האלבומים) ושאלה איזה דפים אני רוצה מאלבום המעוצב (אני רוצה אלבום מעוצב ולא דיגיטלי) שחור או לבן?? שאלתי מה יותר יפה והיא אמרה לבן אז אמרתי סבבה שיהיה לבן. אח"כ שאלתי את החצי הוא אמר תעשי מה שאת רוצה לא משנה לו. ואז עלו לי ספקות כי אני לא מכירה הרבה אלבומים עם נייר לבן לרוב ראיתי נייר שחור. בקיצור משהו שבכלל לא עניין אותי פתאום נהיה כ"כ משנה לי.. אז אני צריכה את העזרה שלכם מי שהיה לה אלבום מעוצב יכולה להגיד לי מה היא בחרה ואולי להראות דוגמא.. תודה...
לנו יש אלבום שהדפים שלו לבנים... אני לא ממש יכולה להראות לך דוגמא אבל אני אוהבת את הצבע הלבן, הוא נקי כזה...לא יודעת איך להסביר את עצמי בלי להשמע מפגרת.
היי אנשים, אני וארוסתי מחפשים צלם לחתונה שלנו. נפגשנו עם אבי בן והוא נראה נחמד, הבעיה שלא ראיתי אותו באירוע. בבקשה תרשמו לי המלצות או אם נתקלתם בבעיות איתו. תודה, ליאור
אנחנו לקחנו את אלוניס מחיפה רצינו בהתחלה את "כתום" אך הם לא היו פנויים והמליצו לי על אלוניס - הוא עשה עלי רושם מקצועי בהחלט (אני גם מצלמת...) . ממליצה בחום ! למרות שעוד לא החתנתי אני שלמה עם בחירה זו . (-: