שרשור ציורים חדש |:]

CibiHeart92

New member
מה?!

נארוטו!? אבל זה השם של הילד מרפסת שלי! (רק שהקיצור שלו זה נארו...) אוקי זה קריפי @_@

CibiHeart92

New member
אה אופס שחכתי

ציור מהמם XD *ותנת לעצמי כמה סטירות* אני מתחילה להנות מזה ><;

הצביעה והציור ממש יפים *.*

WoLfN

New member
איזה נחמדה היא...

היא אפעם לא אומרת משו רע, וזה כ"כ חמוד!^.^ אורנית, את חמודה!

moon flower

New member
../images/Emo29.gif ניא ._.;;;;;;

ועכשיו ברצינות.. זה דיי דיוקן עצמי- T.T; אני יודעת שלא יצא דומה לי כ"כ.. P: בכל מקרה, אם הייתי יכולה הייתי רורקס עוד משו אבל זה על דף גדול-מדיי T.T

הוא כזה מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כזה דומה הוא פשוט מדהים!!!!!! אני ליגנוב לך כישרון וביכלל כל הציורים מדהימים

אין לי מושג אם זה דומה לך...

אבל זה יצא נורא יפה ** הציור כזה עדין ויפה ומדוייק *_* נורא אוהבת את סגנון הציור שלך

WoLfN

New member
XD

הפקצה=הקפצה. למרות שזה יכול להתאים... *שוקע בהרהורים
*

gill142

New member
למה, אתה רוצה שפקאצות יגיבו לזה?

אבל אנחנו מסננים פקאצות, אל תשכח.

למעלה