שרשור ציונים... ינואר- חודש בחינות החורף.... אז למה אתם ניגשים ומה הציון מגן שלכם?!
G gorck New member 5/1/07 #1 שרשור ציונים... ינואר- חודש בחינות החורף.... אז למה אתם ניגשים ומה הציון מגן שלכם?!
א אנוכי ואני New member 5/1/07 #2 ../images/Emo80.gif ספרות, 93 אנגלית, 98 (אבל אנגלית זה C, זה ממש קל.)
T tttttttttt1 New member 6/1/07 #3 אני אחזור אליך ביום ראשון עם תשובה בקשר לספרות..כי עדיין אין ציוני מגן.אני אחזור אליך עוד בערך שבועיים עם תשובה בקשר למתמטיקה ו.אני אחזור אליך עם תשובה בקשר לביולוגיה שלי - כשאני אדע מה נסגר עם הבגרות
אני אחזור אליך ביום ראשון עם תשובה בקשר לספרות..כי עדיין אין ציוני מגן.אני אחזור אליך עוד בערך שבועיים עם תשובה בקשר למתמטיקה ו.אני אחזור אליך עם תשובה בקשר לביולוגיה שלי - כשאני אדע מה נסגר עם הבגרות
D danina the 1 New member 6/1/07 #4 אצלנו עוד לא הגישו ציונים.... אבל אנחנו נבחנים באנגלית מודל E והיסטוריה ב'..... עוד שבוע וחצי בגרות באנגלית ועוד מעט מתכונת בהיסטוריה ונשאר לנו עוד נושא שלם ללמוד!
אצלנו עוד לא הגישו ציונים.... אבל אנחנו נבחנים באנגלית מודל E והיסטוריה ב'..... עוד שבוע וחצי בגרות באנגלית ועוד מעט מתכונת בהיסטוריה ונשאר לנו עוד נושא שלם ללמוד!
T tttttttttt1 New member 6/1/07 #6 אם כבר בנושא ציונים--> מתי אתם מקבלים תעודות? איך אתם מעריכים שתהיה התעודה שלכם? כמה [בערך] ממוצע?
G gorck New member 6/1/07 #7 בגרויות חורף... מתמטיקה- שאלון 005- יהיה בערך 85, תשובה סופית ב23/1 אנגלית- שאלון E- כרגע 95, מחר מבחן לשיפור.
בגרויות חורף... מתמטיקה- שאלון 005- יהיה בערך 85, תשובה סופית ב23/1 אנגלית- שאלון E- כרגע 95, מחר מבחן לשיפור.
G gorck New member 6/1/07 #13 לא אמרתי שזה רע... אבל מה יש לי להפסיד אם 95 זה הסופי שלי והממוצע שלי היה 80 בערך?!?!
N nemo the great New member 6/1/07 #19 וואי איזה כיף לך.. ../images/Emo19.gif אז השנה סיימת עם אנגלית?