../images/Emo110.gifאני חייבת תודה לאבישי...מממ
אתם לא מכירים אותו (חבל) אבל הוא עודד אותי מאוד אחרי שראיתי את הזוועה הזו שקוראים לה התעודה. כן, גרוע. מאוד. תנ"ך - 70 - נוכחותך בכיתה נעימה נ"ך - 100 - אודליה, את חרוצה, אכפתית לזולת. תודות לשקדנותה מגיעה להישגים גבוהים. יישר כוח! גמרא - (אין ציון) - אודליה, אשמח לשמוע אותך יותר. נראה לי כי את מבינה יותר ממה שאני מראה, עליך להקפיד בהכנת ש"ב. מדרש - 85 - את בעלת חשיבה מקורית ויצירתית (WTF?!) היסטוריה - 60 - ניכר שקשה לך עם מקצוע ההיסטוריה (ביץ'!!) אקטואליה - 90 - מגלה עניין וידע במתרחש בארץ ובעולם, קשובה ומשתתפת המשיכי כך! ספרות - 95 - בעבודה הוכחות יכולת ניתוח מרשימה - כל הכבוד. (המורה, לשון - למדת ביסודי?) תקשורת - 70 - (ללא הערה) מדעים - 70 - את לומדת יפה ומשתדלת הגשת עבודה יפה מ"מ - 60 - העדרותיך הרבות פגעו ביכולתך הלימודית (לכי לעזאזל) אנגלית - 85 - את מגלה הבנה בחומר הנלמד. (הולד איט!! לא אמרת שתביא לי לפי היכולת שלי?!?!?!!!!?? איפה ה100?!) ערבית - 75 - המשיכי להשתדל (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!! LOL!) חנ"ג - 40 - חבל שאת נעדרת משיעורים חנ"ג - 60 - אינך עובדת (ואת עובדת?!), לרוב את מגיעה ללא תלבושת ספורט (פוסטמה) כן. זו ה"תעודה המרשימה" שלי. ולמה יש פעמיים ספורט? כי יש 2 מורות. כל אחת יותר ביצ'ית מהשניה. ולמה אין ציון בתקשורת? כי בתחילת השנה היתה למורה הפלה. מסכנה. אבל היא לא מכירה אותנו, בשיעור הראשון שהיא לא באה היה אמור להיות מבחן. כל הזמן השתחררנו, ופתאום באה מורה ודוחפת לנו מבחן. קיבלתי 70. למה פחות 30 נקודות? כי כתבתי על הדף של המבחן(!). וכולן כתבו על המבחן ולא אמרו לנו כלום שזה לא פסיידר!!!!! אז המורה המחליפה הזו נתנה לפי מה שקיבלנו במבחנים האלה, אין הערה כי היא בכלל לא מכירה אותי....ממש לא פסיידר קצת התעצבנתי, פתחתי את הג'ורה שלי ושלפתי כמה קללות באנגלית שאני לא (!) מתכוונת לכתוב כאן, כי זה לא יאה[?!]. ממממ. אמא שלי קיבלה את זה יותר טוב ממני, אני מקווה שאני לא אהפוך לאיזו חרשנית משוגעת ולא אראה את המחשב חודשים....נמנמ...