שרשור ציוד

תלת אופן מול אופניים

מתלבטת, ואשמח לשמוע את דעתכן- התלת אופן של אופרת התפרק לנו ובאופן כללי, אחרי שנתיים שאני לא ממש מרוצה ממנו, נראה שהגיע הזמן לאפסן שלא לומר להעיף לפח
חשבתי לקראת הקיץ לקנות ליובל (בת שלוש וחודשיים) אופנים "של גדולים", BMX, אבל אני לא ממש בטוחה שהיא תגיע לפדלים (היא לא מאוד גבוהה), ושהיא תצליח לפדל. אני זוכרת שראיתי שיש בחנויות תלת אופן ממתכת, נראה בסגנון רטרו, ואני תוהה אם כדאי לקנות כאלה כשלב מעבר לקראת אופניים. כעת אין לנו בעצם אופניים, כי נשבר לנו המוט של התלת אופן מפלסטיק של אופרת, אופניים אמיתיות נראה לי קצת מוקדם מדי. אשמח לשמוע תובנות

רק אופניים!

יש כאלה מידה 12 שהן נמוכות ויתאימו לה. לכו לחנות אופניים ותנסו. אנחנו רוצים לקחת את איתן בשבוע הבא לקנות (מתנה מההורים שלי ליומולדת שלו) - חיכינו עד עכשיו כי לא היה טעם לקנות בחורף ורציתי לחכות לאחרי הלידה. יובל לא יותר נמוכה מאיתן

מממ... לא בטוחה לגבי הגובה ../images/Emo8.gif

היא בין הילדים הנמוכים בגן ונראה לי שאיתן גבוה ממנה... בכל אופן, אני יודעת שברגע שנלך לחנות איתה כדי למדוד, לא יהיה מנוס מקניה גם אם הן לא יתאימו לה, קצת בעייתי בקטע הזה. אולי באמת כדאי לנסות... לא הספקתי להגיב בשרשור של נועה (לא הרבה פה בזמן האחרון, לא מספיקה לנשום), אבל היא מתוקונת אמיתית וכל הכבוד לאחיה הבוגר והמקסים!

memko

New member
אופניים, היא כבר ממש בגיל

תלכו לחנות ותקנו לה BMX יש לכוון את הגובה, לעומר יש להוא נוסע חופשי חופשי.

מה אני אגיד לך . קנינו לליאן ליום הולדת

ובנתיים הן יושבות פה מיותמות לחלוטין. והיא דווקא ביקשה ורצתה אבל אין לה סבלנות להשקיע אנרגיות בללמוד לדווש. באסה. אני מקווה שאולי עוד כמה חודשים היא כן תהיה בשלה לזה.

מזה בדיוק אני חוששת

קראתי את התיאור שלך ואמרתי לעצמי שזה בהחלט מה שיכול לקרות אצלנו. כבר קרה לא פעם שהיא התלהבה מכל מיני דברים ואחכ הם שכבו בצד בלי שהיא שיחקה בהם/לבשה אותם, אם מדובר בבגדים. מצד שני, כבר קרו מקרים שהיא קיבלה מתנה וישר הבנו שהיא לא רוצה אותה כי לא מתחברת לזה. אני פשוט חוששת שבגלל עצם המעמד בחנות, מדידת האופניים וכו', היא תגיד שהיא רוצה ואחכ לא יהיה לה כוח לנסוע ולהתאמץ בשביל זה.

תודה רבה, אני אבדוק

איזה גודל לקחתם? 12 אינץ'? למרות שליאן לדעתי יותר גבוהה מיובל אשמח לשמוע

כן 12. לא ראיתי מזמן את יובל. גם לא בתמונה כך

שקשה לי להגיד מי יותר גבוהה . ליאן ממוצעת בגובה לדעתי.

מטעמי מידור ../images/Emo8.gif

סתם, לא, האמת שאני בקושי נמצאת כאן, ואם כן אז בד"כ מרפרפת.... מהתמונות האחרונות של ליאן היא נראתה לי די גבוהה

מה הגובה שלה?

אולי שווה להתקשר לחנות אופניים ולשאול אותם אגב, ממליצה לקנות רק בחנויות האופניים כדי שיתאימו לה בדיוק את מה שמתאים ולא רק מה שיש. אני מתכוונת לקנות ברוזן מינץ

ברור שאפניים רגילות.

מה פתאום תלת לאחר גיל שנה? מה הגובה שלך? תומר שלי 88 ס"מ(כן הוא פיצי..) והוא עוד לא בן שלוש,מגיל לפדלים ומצליח לפדל בכיף,על אופניים נמוכות שמותאמות לגיל הזה..

לאחר גיל שנה=לאחר גיל שלוש../images/Emo9.gif

מה הגובה שלך=מה הגובה של הילדה.. מגיל=מגיע נשבעת לכן זאת השעה!

tiger mom

New member
תלכי לחנות אופניים מקצועית

לא חנות צעצועים שיש בה אופניים שם, לא רק שיתאימו לה את הגובה שהיא צריכה, אלא גם יכולים לשחרר לה קצת את השרשרת בשביל להקל על הדיווש. זה מה שעשו בשביל הבת שלי שמאד התקשתה בדיווש (לעומת זאת בגובה לא הייתה לנו בעיה) נראה לי מיותר בגיל הזה לקנות תלת אופן

אילתית 2

New member
בגיל הזה בטח שכבר אופניים

ממש לא תלת אופן לנו יש אופני BMX קנינו לגדולה בגיל 3 והקטנציק שלי מגיל שנתיים וחצי..עזב את התלת אופן שלו ורוכב על האופניים של אחותו.. לדעתי האישית תלת אופן בגיל הזה מיותר יש אופני BMX קטנות הולכים לחנות אופניים ביחד עם הילדה ומתאימים לה אופניים יש מידות לאופניים ויש קטנטנות שהיא תגיע לפדלים

אופניים! ממש לא מוקדם!

הכי נמוכות (אפשר להתאים). לנו בכלל לא היו תלת אופן, עברנו מהביבמות ישר לאופנים רגילות. אמנם לקח זמן עד שהיא למדה לפדל, אבל היום היא דוהרת בפארקים בהנאה רבה! ומסכימה שעדיף בחנות אופניים ולא בחנות צעצועים

jojo04

New member
שלום לילדונת שלי!!!!

קניתי לסתיו לפני שבועיים אופנעיים (למרות שאבא שלה לא כ"כ התלהב מהסיבה שאת הזכרת). קנינו אופנעיים יפפיות מהפיראט האדום. הסבירו לנו שם איך מתאימים גודל (צריך שרק קצה האצבעות יגעו ברצפה). התאמנו שבוע ואתמול כבר יצאנו לטיול אחה"צ בפארק איתו. ממליצה לך לקנות אופענים ולא תלת אופן בהצלחה!

למעלה