שרשור ציוד

בטא 422

New member
מישהו יודע איפה ניתן להשיג...

מגה בלוקס במחיר טוב? אני מאזור השרון
 
../images/Emo4.gif

אז הייתי בודקת בחנויות הצעצועים - הפיראט האדום וכפר השעשועים...
 

leezi

New member
איפה אתם ממליצים לקנות מיטה לילדה?(מיטת נוער)

באיזור גבעתיים רמת גן? מה מומלץ? תודה רבה
 

kanarit

New member
קנינו בעצמ'לה

אנחנו קנינו בראשון אבל זו רשת כך שבטוח יש באזור שלך. קנינו מיטה נחמדה מאוד, נקראת מיטת יובל עלתה 2,500 ש"ח, בטח אפשר למצוא בפחות אבל היא הייתה סבירה. רק אל תעשי את הטעות שעשינו ותמדדי לפני זה את החדר רוחב ואורך, המיטות מגיעות ב80*190 או 90*190 אבל זה לא המידה האמיתית זה יותר רחב וארוך כי יש מסגרת למזרון ומשענות וכו'.
 

דיינו

New member
בכביש מול קניון איילון, נדמה לי

שזה נקרא ששת הימים (אם את מגיעה מדרך בן-גוריון ופונה בסוף ימינה) יש מלא חנויות, גם עצמלה ורהיטי עין חרוד, ועוד כמה חנויות פחות מוכרות.
 

זהרוני1

New member
מבקש עזרה לבחירה בין עגלות...

אני ואישתי היינו היום במאי בייבי בירכא וראינו כמה עגלות מבקש את עזרתכם...אישתי בחודש ה-9 לידיעה: 1) בוגאבו(קמיליאן) - נראת סבבה, נחשבת לקלה מאוד, איך הטיולון שלה ? איך הסל מצרכים שלה? מה דעתכם? שוקלת 9 ק"ג עם הטיילון.. 2) jools - נראת מרשימה וחזקה....בגב העגלה אין משהו חזק..רק הבד האם זה בעיה ? כל דבר יסייע...הסל קטן, הקיפול נראה יותר בעייתי משאר העגלות בגלל הגלגלים שנכנסים פנימה בקיפול...נראת קצת צרה בטיולון...שוקלת 10.5 עם הטיולון או האמבטיה... 3) brevi - נראת חזקה וטובה...סל גדול...טיולון עם גב יותר חזק מהג'ולס יש משהו חזר בגב קרש או משהו...הקיפול נראה קל יותר מהגולס מזכיר את הבוגאבו רק שפה מתקפלת גם עם הטיולון...שמעתי שמגן השמן קצר מידי משמעותי? הסל קל של העגלה בלעדי לא ניתן לחבר אחרים קריטי? בכלל מה שמעתם כי העגלה לא חברה מפורסמת או שאני טועה? שוקלת לפי הפרסום 9.2 עם הטילון והשלד....זה נכון?..הגלגלים ללא אוויר אבל גדולים... 4) abc - אישתי רוצה את ה- "טרי טק" משהו מכיר? 5) וישנה גם עגלה דומה לבוגאבו בשם בייבי אס...איך?
 
לנו היה את הבוגבו ..

אני מאד אוהבת אותה.. היא קלה ..אחרי פעמיים מתרגלים לקיפול שיש שיגידו שהוא מסורבל... הטיולון כיפי ... שק הקניות יכל להיות יותר נוח אבל הוא בסדר... העגלה שמשה אותנו הרבה זמן וחסכה מאיתנו את הצורך לקנות "טיולון " כמו שהרוב עושים .... אנחונו מרוצים .
 

shani74

New member
אולי תנסה ב"הורים לתינוקות"

הבת הבכורה שלי בת 4 והקטנה בת שנה, ומכל העגלות האלה אני מכירה רק את הבוגבו - בתור העגלה הכי יקרה שהייתה בזמן שקנינו לבכורה עגלה (אנחנו קנינו פג ונציה). מה שאני מנסה להגיד הוא שהדברים משתנים מהר בעולם העגלות, ובהורים לתינוקות יתמצאו יותר.
 

אילתית 2

New member
לא מכירה את העגלות שציינת

אבל אני ממליצה בחום על אינגליזינה בזמנו קניתי אינגליזינה זיפי והיא מעולה! הייתי איתה עם 2 הילדודס משמשת גם כטיולון בהמשך ככה שלא קניתי טיולון ומצרפת לך קישור לסקר העגלות הגדול שעשתה טאקית המקסימה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=747&MessageId=118783862
 
למעלה