שרשור ציוד

ושוב ושוב שאלת בוסטר

בטח שאלה מאוסה אבל בכל זאת אנחנו זקוקים לבוסטר (אבל כזה עם רצועות) איתי בן 2 ו8 חודש ציפלון רזון קטנטון ... אני רוצה להעביר את גיא בן החצי שנה לכיסא הבטיחות של איתי (מקסי קוזי) טוב אז על איזה בוטר אתן ממליצות ???? ומאיזה רשת ???" ומאיזה חנות (יש לי אופציה לרכוש בנתניה, עמק האלה, ירושלים, באר שבע)

דפנה מי

New member
ראיתי בכמה חנויות

בוסטר NEW FIX של ד"ר בייבי. אני קניתי משהו דומה http://www.mamy.co.il/MamyShops/product.aspx?IDP=1073

אפשר לדעת כמה עלה הבוסטר

זה בדיוק הבוסטר ששמנו עליו עיין. והאם יש אותו רק בחנות של ד"ר בייבי או שאפשר למצוא אותו גם בחנויות רגילות?

דפנה מי

New member
אפשר למצוא אותו גם בחנויות רגילות

קנינו משהו שהוא דגם קודם לזה שבתמונה ועלה 400 ש"ח

noa1977

New member
הכיסא של מקסי קוזי הוא מגיל שנה ומעלה לא?

בעיקר כי הוא עם הפנים לכיוון הנסיעה??

טולילול

New member
שאלת טיולון

הבן שלי התחיל ללכת לגן והמטפלת אמורה להוציא אותו פעמיים בשבוע. מכיוון שהגן די מרוחק מהבית הם נוסעים חזרה באוטובוס יחד והתחנה גם די מרוחקת מהגן. יש לנו בבית עגלת מוצי שאנחנו מאד מרוצים ממנה אבל המטפלת לא רוצה להיסחב איתה באוטובוס וביקשה אם נוכל לקנות טיולון פשוט וקל שיהיה לה נוח להיסחב איתו באוטובוס. יש המלצות? ראיתי את המקלרן שמאד נראה לי אבל מאד לא נראה לי להוציא 1000 ש"ח אחרי שעל העגלה העיקרית בבית הוצאנו 3000... מחפשת משהו זול וטוב (שוב, זה אמור לשמש בעיקר את המטפלת לפעמיים בשבוע אז חבל לי להשקיע סכום גדול).

יש טיולונים פשוטים ומצוינים בפחות מ- 200 ש"ח

עולים בסביבות 150 ש"ח, הם רק מצב אחד (ישיבה) אבל הם מתקפלים בקלות ונוחים מאוד לנשיאה בשל משקלם הזעיר יחסית לאחרים. יש לנו אחד כזה קבוע באוטו, של צ'יקו, והוא מאוד מאוד נוח. נראה לי שלצרכים שלכם זה יכול להתאים מאוד.

מיכלי MP3

New member
את צודקת ממש מיותר לשלם כ"כ הרבה

על טיולון, בעיקר כשהחשוב שהוא יהיה קל ונוח. אנחנו קנינו טיולון ב-400 ש"ח והיום הוא עולה במקומות מסויימים 300 ש"ח, שלנו של "איזי-בייבי" דגם סנטוריני, מתקפל למטריה, עם כמה מצבי שכיבה , ננעל בסגירה , וכולל ידית נשיאה. ובמחיר הזה יש לחברות נוספות טיולונים מצויינים למשל: "לאינפנטי".

טולילול

New member
המון תודה על המידע

אני חושבת שאקנה באמת את אחד הפשוטים ביותר (אני לא צריכה בעצם יותר ממצב אחד כי ממילא הוא לא אמור לישון בטיולון הזה).

../images/Emo41.gif מיטת ילדים ../images/Emo41.gif

-איזה מיטה עדיפה מעץ או מהמתכות? מבחינת נוחות ואחת כזאת שתהיה קלה יחסית. -איפה כדאי לקנות מניסיונכן באיזור ירושלים - איזה מיזרונים מומלצים? אנחנו מחפשים מיטת ילדים ניפתחת + מגרות

ממליצה על סליפין (יש גם בירושלים)

מיטה מעץ, נפתחת עם מגירות. אנחנו מאוד מרוצים מהשירות, המחיר והיחס,וכמובן שגם מהנוחות (יש לנו אותה בערך 7-8 חודשים).

גיימסית

New member
מחפשת המלצה על טיולון ../images/Emo140.gif

אני צריכה את עזרתכן, אני מחפשת טיולון לילד בן שנתיים וחצי, טיולון איכותי ובמחיר סביר (מתחת ל 300 ש"ח אני לא מעוניינת - יש לי ניסיון עם זול ובסוף זה יוצא יקר....) תודה.

לנו יש טיולון מאוד נוח

קל לנשיאה ולקיפול. של איזי בייבי, עלה לנו בערך 700 אם אני לא טועה, כבר שנה אצלינו ומאוד מרוצים ממנו

לגבי הבוסטר- אין לי המלצה כי עוד לא

הגענו לזה, רק לציין- הכסא של מקסי קוזי הוא רק מעל גיל שנה ו9 ק"ג, אז לא נראה לי שכדאי כבר להעביר את גיא. אולי במקום בוסטר תקני כסא שנקשר ל2 הצדדים ותתני אותו לגיא וכך איתי יוכל להשאר בכסא שלו? אפשר לסחוב עם כסא בטיחות עד לגיל 3.5 ואולי יותר, אם הילד קטנטן.

למעלה