שרשור ציוד

איט ליה

New member
כסא הגבהה לרכב..מה ההבדל??

אז יש ברכב שלי שני כיסאות בטיחות (שניהם מהטובים - מקסי קוזי) אבל הבעיה היא שבבוקר בעלי לוקח את הגדולה לגן (נסיעה של 5 דקות) ואני מוציאה אותה. בעלי מוצא את עצמו כל יום מעביר את הכסאות מרכב לרכב והוא מתחיל להתעייף מזה. חשבתי לקנות רק את המושב הגבהה ולחגור את הילדה עם חגורת בטיחות. ליה בת 3 ושלושה חודשים שוקלת 15 קג. מישהי בגיל הזה כבר משתמשת במושב הגבהה. יש הרבה דגמים, מה ההבדל בינהם??? תודה לכן מראש על התגובות

a g 2 7

New member
קניתי תחפוסת לפורים אני הראשונה../images/Emo151.gif

טוב אז אני צריכה בע"ה ללדת שבוע לפני פורים 3.3 תאריך משוער. (נראה לי שהרבה קודם...) ולא רוצה להיות בלחץ מהתחפוסות ....אז נכנסתי לחנות עם הבנים והגדול שלי רצה שוטר
,ולולי (הקטן שלי)רצה ליצן
שלא היה ליצן אז קניתי שוטר ועשיתי לפשוש שלי את היום... זהו ,שראיתי את התחפוסות פתאום קלטתי שהלידה ממש מתקרבת...
... וצריך להתחיל לארגן ענינים

fame06

New member
../images/Emo73.gifסקר כיסאות בטיחות../images/Emo73.gif

נשמע קצת ארוך ומסובך. אבל, בכל זאת: יש לי כיסא של אא"ע לבן הגדול ( 2.3 שנים). ולקטנה יש סלקל עד 9 קילו (4.5 חודשים). מתישהו, כשיגדלו והיא תגיע לגיל שנה והוא כמעט, יהיה בן 3. אצטרך למצוא פיתרון. ועכשיו ההתלבטות:
לקנות בוסטר שמתאים מ9 קילו ועד 36 קילו, לבן הגדול. (ולהעבירו קרוב לגיל 3 )? ואז, את הקטנה לשים בכיסא אא"ע של הגדול?
לקנות כיסא ביניים, שמתאים מ9 קילו ועד 18 קילו, לבת הקטנה (ולהעבירה כשתהיה בת שנה)? ואז, את הגדול, להשאיר באא"ע? ואז... כשהיא תהיה גדולה לכיסא הנ"ל... לשים אותה באא"ע ואת הגדול בבוסטר הגבהה פשוט?
לקנות עוד כיסא כמו שיש לי (או משהו מקביל) מ0 ועד 36 קילו? ואז, כל אחד בכיסא שלו עד 36 קילו?
או שיש אופציות אחרות, שטרם חשבתי עליהן... המלצות ותובנות נוספות, שטרם חשבתי עליהן, ייתקבלו בברכה. מה הכי כדאי, מבחינה בטיחותית ופרקטית? תודה. ד"א. לגבי האופציה הראשונה, של בוסטר לגדול. חשבתי על בוסטר בי ליין- סיגמא. עם משענת ראש הניתנת להתאמה ויש בו הגנה מפני פגיעות צד. וגם המחיר, שפוי. במבצע בשילב: 400 ש"ח.

את יכולה לקנות לה בוסטר,זה מספיק

ולפי גילה ומשקלה בהחלט בוסטר עם משענת גב ולחגור עם חגורת הרכב. אני אוהבת תבוסטר של מקסי קוזי מרווח ונוח ובטיחותי ומתאים עד גיל 8... אבל לא זול בכלל...

buba300

New member
תתחדשו על התחפושות.

איזה כיף שקניתם. נראה לי שאחפש את רומי לבראטס. יש רעיונות לתחפושת הזאת?

עדי25182

New member
איבולביה / סיגמא - בוסטר - משהו מכיר?

מתלבטת אם לקנות ואיזה... האיבולביב קצת יקר אבל יש לי זיכוי לשילב אז לפחות ככה ננצל אותו למשהו שיחודי רק להם ולא על משחקים שבחנויות אחרות עולים חצי מחיר אני רוצה לדעת אם ניתן להשאר עם הרצועות בטיחות עד 36 קילו ( יש בכלל ילד שמגיע למשק הזה בגיל שצריך בוסטר????? ) או שחיבים להוציא אותם כשהילד שוקל 18 קילו לגבי הסיגמא - לא ממש הבנתי איך הוא במבחני ריסוק - משהי יודעת איזה ציון הוא קיבל??? וכנל לגבי הרצועות - האם חיבים להוריד אותם ב18 קילו או שאפשר להשאר איתםפ עד 36 קילו תודה

buba300

New member
תתחדשו על התחפושות.

איזה כיף שקניתם. נראה לי שאחפש את רומי לבראטס. יש רעיונות לתחפושת הזאת?

איט ליה

New member
זהו שלא ציינתי קודם

שיש לי כבר בוסטר עם משענת גב (של מקסי קוזי) ולא בא לי לקנות עוד אחד לאוטו של בעלי שגם לא יכול להשאר שם באופן קבוע (אוטו של העבודה). אז חשבתי על המושב הגבהה...

אה..

אה מושב הגבהה קטן בלי משענת מתאים רק לילדים מגיל חמש לדעתי,למרות החוק שמתיר עוד קודם. תקני משהו פשוט יותר אבל עם משענת גב.. מה אם פרוטק?

fame06

New member
היי. מה קורה? איך הסיגמא- בוסטר בי ליין?

חשבתי לקנות ליואב, שיהיה לו מגיל 3. כשאעביר את שחר לכיסא שלו, מהסלקל הנוכחי. כי אין לי כח לעוד כיסא מגושם שמתאים מגיל 0 עד 36 קילו. וכיסא של 9-18 קילו, גם נראה לי חבל לקנות. כי מתישהו אצטרך גם בוסטר לאחד מהם... מה את אומרת? או שיש לך משהו אחר להמליץ?

חחח ראיתי שכבתבת בתינוקות..

ממממממ הבוסטר סיגמא סביר. הכסאות שלהם לא משהו(התקן לא מי יודע מה,ועזבי מה יגידו לך בשילב) אבל הבוסטר בסדר.. אבל עדיף מקסיקוזי..משילב,או בולרו של איוונפלו יותר זול ממקסי קוזי,ובטיחותי ונוח ואת יכולה להעביר את יואב כבר מעכשיו,הוא עם רצועות פנימיות ומתאים מ-9 קילו

לא יודעת לגבי הכסאות

אבל כמה שנים לא ראיתי אותך בפורומים, איך נעלמת, לאן? זוכרת עוד כשהגדולה שלך נולדה, היינו ביחד בפורום הורים לתינוקות, וגם כשילדת את הקטנה.

איט ליה

New member
../images/Emo13.gif נחמד לדעת שעוד זוכרים אותי פה..

מה שלומכם?? התרחבתם אה?! האמת היא שאני לא פה מחוסר זמן. מידי פעם נכנסת מתעדכנת לראות מה קורה איתכן?! ומה מתחדש אני נורא עסוקה עם הבנות, אין לי מספיק שעות ביום. חשבתי שכשהגדולה תיהיי בגן יהיה לי יותר זמן אבל ממש לא! בכל אופן מזל טוב גם לך...

עד כמה שהבנתי כל הבטיחות

בבוסטר הוא רק ההגבהה והגב הוא רק לנוחות. אצלינו לסבתות היה רק בוסטר פשוט ב-30 שקל מאז שהילדים התחילו לשבת עם בוסטרים אצלינו. מדובר בנסיעות קצרות במהירויות נמוכות.

tiger mom

New member
זה לא מדוייק

חשוב איפה החגורה עוברת. אסור שהיא תעבור על הצוואר בבוסטר עם גב יש גם מתאם חגורה שעוזר לדאוג שהיא תעבור מהכתף ומתחת לצוואר בבוסטר בלי גב אין את המתאם ויכול להיות שבמקרה של תאונה (גם בתוך העיר) הילד יחטוף את עיקר המכה בצוואר. (מנסיעה קצרה בעיר במהירות לא גבוהה האוטו של בעלי טוטאללוס, האצבע שלו שבורה בצורה קשה ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לילד שהיה חגור לא טוב)

למעלה