שרשור ציוד

א ג מ י ם

New member
../images/Emo8.gifאצלנו הולכים לים מתוקתקים

ז"א חיתול ים ויש הבדל משמעותי בין חיתול רגיל לחיתול ים {מניסיון} על החיתול בגד ים רק מסנן קרינה אוברול או חולצה ומכנס
אבל לפני זה אני מורחת להם קרם הגנה 50 לפנים וקרם הגנה 50 לגוף {השנה אנחנו משתמשים בד"ר פישר } כובע
ואנחנו בים מהשעה 12
עד 19 שונאת ילדים ערומים בים נכנס להם לכל מיני מקומות
ממש לא היגייני וכמובן הפדוילים

want a baby

New member
אני היתי בשילב ובגדי הים הגיעו!

הם אבל ממש יקרנים יש את האוברולים, ביקיני ויש גם חולצות ומכנסיים - נמכרים בנפרד מה שמאפשר לערבב מידות.... לא זוכרת בדיוק את החירים אבל אם אני לא טועה - מכנס כ-40 ש"ח וחולצה 80-90 שלם (אוברול) עלה כ-120

ראיתי ממש ממש יפים

בגולף קידס. יש בקניון גבעתיים ושבעת הכוכבים...לא יודעת אם את מהמרכז או לא. בכל מקרה יש שם בגדי ים שני חלקים כמו שאת מחפשת ממש חמודים. קניתיל בן שלי אבל באמת שלא זוכרת מחיר, סורי. :)

כתבתי הודעה אבל משום מה היא

נכנסה איפה שהוא באמצע-אז ראיתי כאלו בגולף קידס, ממש חמודים. לא זוכרת מחיר אבל בהחלט סביר. (קניון גבעתיים ושבעת הכוכבים באיזור המרכז...)

פושוק

New member
קנית טיולון בגיל שנה ושמונה?!?!

בתנו בת שנה ושמונה. מהרגע שהתחילה ללכת די הפסקנו להשתמש בעגלה (מוצי). עכשיו לקראת הקיץ וחופשות וכאלה תוהים אם לא יהיה נוח להסתובב עם איזה טיולון קל במשקלו ובקיפולו, כך שברגעים שהיא עייפה תוכל לנוח בו. מצד שני האם באמת אפשר לישון בטיולונים האלה? לא בא לנו לבזבז עוד כסף, כי כאמור המוצי עלתה די בפני עצמה, אבל השאלה אם יש לזה שימוש בגיל הזה ועד איזה גיל ואם יש המלצות על דגמים ספיצפים

הילדים שלי ישנים חופשי בטיולון של פג..

אוהבים ללכת הרבה ברגל ולא עם האוטו לכל מקום והטיולון מאוד נוח. נוח גם לפעמים כשמגיעים לחברים או משפחה שאין ילדים קטנים והקטנה רוצה לישון, עושים סיבוב עם הטיולון והיא נרדמת..

shani74

New member
גם שלי הייתה ישנה בטיולון פג אריה

השתמשנו בו מגיל שנה עד שנתיים וחצי בערך.

Honey Annie

New member
זקוקה להמלצה על טיולון

יש לי עגלה טובה אחת. אני זקוקה להמלצה על טיולון במימדים קטנים שישמש לנסיעות עם סבא וסבתא שלהם אין מקום בבגז' כמעט. הסתכלתי היום על טיולונים בשילב וברב קט ונראו לי מדי פשוטים, חסרי חן ובאופן כללי כמו משהו שלא הייתי רוצה שיקחו אותי בו. הדרישות: קיפול מטריה קטן, רצוי עם שכיבה, מחיר סביר (עד 700 בערך), רחב מספיק לתינוק, ישיבה זקופה ונוחה, רצוי סל נוח. יש למישהי רעיון? יש בשילב טיולון של פיליפ סטארק ב-2000 ש"ח, יש מקלרן ב-1900, יש אינגליזינה מצוינת ב-2000, אז לא על אלה בבקשה. למישהי יש טיולון איזומה של ד"ר בייבי?

Honey Annie

New member
רק עכשו גיליתי שיש שרשור כזה

אשמח אם המנהלות ישרשרו גם אותי. מה גם שגיליתי את אותה השאלה בדיוק! לא להאמין. גם אני עם מוצי וגם אני תוהה אם לקנות טיולון.

פושוק

New member
נו אז היות שאנחנו 2 עם אותה שאלה, נשמח לעזרה

כאמור החיפוש טיולון קל ממדים לגיל מתקדם

פושוק

New member
אבל זה 6 ק"ג?!

גם המוצי שוקלת כך אין טיולונים נורמליים במשקל קליל יותר?

הבעייה היא שכל הדברים היותר קלים גם נראים ככה

ואני לא בטוחה כמה זמן הם מחזיקים מעמד... זה גם שיקול בעיני. טיולון שאחרי כמה פעמים שאתה פותח / סוגר אותו מתחיל להתפרק - זו בעיה.

תלוי לאיזה ייעוד

קנינו טיולון של אינפניטי עם 4 מצבים אאל"ט, והילדונת לא אוהבת אותו במיוחד. בהתחלה כן, אח"כ הרבה פחות. אבא שלי שלף מאיפשהו טיולון של צ'יקו, עם גלגלים גדולים ואיכותיים, מצב ישיבה בלבד ומאז היא רק רוצה עגלה אם הולכים לטיולים ארוכים- מאוד מאוד אוהבת אותו, הוא עמיד (זו כבר הילדה השניה שעושה שימוש בטיולון) ומתקפל נהדר ללא שום סימני שחיקה. לא יודעת איזה דגם זה, ומעריכה שעלותו זולה מאוד (בטח בסביבות 150 שח לכל היותר) כיוון שהוא מיועד לישיבה בלבד.

Honey Annie

New member
נלך לחפש צ'יקו או שנקנה בדיוטי

יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי - מישהי קנתה מקלרן ויכולה להגיד לי איפה זה נמצא וכמה עלה בדיוק?

mafin

New member
תלת אופן לבייבי..

ראשית, אני ממש נהנית לעיין בפורום, ופתאום כל שאלה שצצה לי אני יודעת שיש את מי לשאול אז ככה: אנחנו רוצים לקנות לנסיך שבן 10 חודשים תלת אופן שרואים בכל הגינות הציבוריות. ראינו בשילב את התלת עם תומך בטיחות מרופד ורצועות בטחון שמתלבשות גם על החזה ולא רק על המותניים. אני מניחה שיש כל כך הרבה סוגים מינים. השאלה אם יש המלצות. המחיר לא זול (470 שקלים) אבל נראה הכי נוח לילד. תודה ויום נעים

למעלה