../images/Emo42.gif בגד ים 2 חלקים לבת שנתיים ../images/Emo42.gif
כן, גם לי קר קצת אבל בכל זאת חושבת כבר על הקיץ - חנכנו את הים לפני שבועיים בפעם הראשונה אבל המים היו קפואים, כנראה שצריך לחכות עוד קצת... מחפשת לקנות בגד ים 2 חלקים (מונע קרינה, כמו האוברולים) לבת שנתיים - האם כבר יש בשילב? מישהי יודעת כמה עולה? אשמח לשמוע המלצות! בשנה שעברה קנינו אוברול שלם והיינו מרוצים אבל כיוון שהיא גמולה אני מעדיפה 2 חלקים
ובעברית: נוסעים לפולג. חונים בחניון של מתחם ביג. הולכים עד לרמזור שאחרי המתחם (מאוד קרוב) חוצים את הכביש החנות נמצאת אחרי המאפיה (הנביאים?) ולפני בורגוס. בקומה השניה של החנות יש עודפים. אני קניתי שם אז זה עלה 60 ש"ח. בקומה הראשונה יש דברים חדשים.
יכול למנוע? או שמא אלה שני חלקים כמו שלם שמכסה הכל? וכמה זה עולה כעת? אגב, לאיזה גיל קנית ואיזו מידה? אני רוצה לקנות לבתי אבל כל שנה אוכלת אותה בגלל שהמידות קטנות.
הכוונה שלי לבגד ים מגן מפני קרינה, רק לא בצורת אוברול אלא חולצה ומכנסיים... קניתי בשנה שעברה לבת שנה וקצת, עלה נדמה לי 80 שח בשילב אבל מיתר גדולה יותר אז לא יודעת כמה זה רלבנטי.
ולכן התפלאתי. בשילב זה עולה המון, אבל לא היה במידה למיתר ולכן לא קניתי לה. השנה אני מאמינה שיש ובאמת אקנה לה כי ככה לא צריך כל פיפי/קקי להוריד את כל הבגד ים. תודה.