נעליים- חובת הדיווח ../images/Emo13.gif
אחרי שהיינו בגלי (לא מצאתי משהו במסגרת המבצע), ראינו את הנעליים בשילב ולא קנינו, נסענו היום לנגה עינת בקיבוץ גבעת השלושה- קודם כל בניגוד לאליטל (חנות דומה בבצרה למי שמכירה), שם היחס מאוד עדין ואדיב- אם רוצים עזרה, הם עוזרים בשמחה אבל הם לא מתעלקים. אווירה מאוד נעימה ונחמדה ולא כמו בשוק (ככה הרגשנו כל פעם באליטל) ומאוד נעים לקנות. מצאנו ליובל נעלי ספורט של חברת BK- בעיצוב ממש עדין ויפה (יחסית לדגמים אחרים שראיתי של אלפנטן וחברות אחרות), כמו נעליים של "גדולים" (סגנון נייק אייר לנשים) בלבן, אפור בהיר וורוד. אני נפעמת מהשילוב כי הנעליים שאני ראיתי היו בצבעים מזעזעים או בשילובים מוזרים מדי. הן מאוד גמישות ונוחות והיא ממש לא רצתה להוריד אותן מהרגליים והתרגלה אליהן בשניות. המחיר הפתיע גם אותי- 100 ש"ח. היו שם גם נעליים של דורה שבדקנו, נעליים של "הלו קיטי" שהיו גם חמודות, גמישות ולא יקרות אבל העדפנו את ה- BK. למי שעוד לא קנה, ממליצה בהחלט להגיע לשם- המחירים נוחים, יש הרבה מבחר (כולל נמרוד, אלפנטן ופפאיה למי שרוצה דווקא אותם) ולא עמוס מדי. (נשמע כאילו יש לי מניות שם, הלוואי
) חוץ מזה אני התחדשתי באולסטאר נחמדות, סה"כ- 250 שח לזוג נעליים עבורה ועוד אחד בשבילי. שווה!