שרשור ציוד לשבת

נעליים- חובת הדיווח ../images/Emo13.gif

אחרי שהיינו בגלי (לא מצאתי משהו במסגרת המבצע), ראינו את הנעליים בשילב ולא קנינו, נסענו היום לנגה עינת בקיבוץ גבעת השלושה- קודם כל בניגוד לאליטל (חנות דומה בבצרה למי שמכירה), שם היחס מאוד עדין ואדיב- אם רוצים עזרה, הם עוזרים בשמחה אבל הם לא מתעלקים. אווירה מאוד נעימה ונחמדה ולא כמו בשוק (ככה הרגשנו כל פעם באליטל) ומאוד נעים לקנות. מצאנו ליובל נעלי ספורט של חברת BK- בעיצוב ממש עדין ויפה (יחסית לדגמים אחרים שראיתי של אלפנטן וחברות אחרות), כמו נעליים של "גדולים" (סגנון נייק אייר לנשים) בלבן, אפור בהיר וורוד. אני נפעמת מהשילוב כי הנעליים שאני ראיתי היו בצבעים מזעזעים או בשילובים מוזרים מדי. הן מאוד גמישות ונוחות והיא ממש לא רצתה להוריד אותן מהרגליים והתרגלה אליהן בשניות. המחיר הפתיע גם אותי- 100 ש"ח. היו שם גם נעליים של דורה שבדקנו, נעליים של "הלו קיטי" שהיו גם חמודות, גמישות ולא יקרות אבל העדפנו את ה- BK. למי שעוד לא קנה, ממליצה בהחלט להגיע לשם- המחירים נוחים, יש הרבה מבחר (כולל נמרוד, אלפנטן ופפאיה למי שרוצה דווקא אותם) ולא עמוס מדי. (נשמע כאילו יש לי מניות שם, הלוואי
) חוץ מזה אני התחדשתי באולסטאר נחמדות, סה"כ- 250 שח לזוג נעליים עבורה ועוד אחד בשבילי. שווה!

יש למתן אותן - בדגם ה"גברי"

בלבן עם אפור ובורדו. עלו 60 ש"ח בסופעונה של H&O, והייתה לי עוד הנחה נוספת של המועדון... בדרך כלל עולות 130 ש"ח...

מצוין שהשגת בזול יותר... ממש מחיר מציאה!

אני מאוד אוהבת שהן בעיצוב "עדין", פשוט הנעליים האחרות שראיתי ומיועדות לבנות היו פשוט מזעזעות! בטוחה שיש גם כמה נורמליות, אין לי ספק אפילו, רק שלא נתקלתי בהן וזה כנראה מחייב חריש מעמיק. האמת שעד עכשיו קנינו רק מותגים יקרים יותר (אלפנטן) ויש לנו גם נייק שהן מצוינות (אבל מתפקדות על תקן נעלי שבת), שמחתי לראות שאפשר למצוא נעליים טובות, נוחות, גמישות ויפות במחיר סביר.

קרוב מאוד לפ"ת

אם נוסעים על כביש 40 מכיוון יהוד לכיוון פ"ת זה צומת אחד לפני צומת סגולה. (בטח בנות האזור יידעו להסביר יותר טוב ממני)

ללילילל

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif שמפו + מרכך?

לכבוד הכינים שנחתו בגן, הצטיידתי במסרק כינים משוכלל והכרזתי על סירוק כל שבוע. עד עכשיו לא השתמשתי במרכך שיער למישמיש אבל נראה שזה יקל על הסירוק. מכיוון שהוא בתקופה שקשה לו מאד לחפוף ראש, המחשבה להוסיף עוד משהו שצריך לשים על הראש ולשטוף די מרתיעה... אולי יש לכן המלצה על משהו משולב שמתאים? וסתם לבידור, השיחה ההזויה שהייתה לי הבוקר בנושא הזה בבית מרקחת: - שלום, יש לכם שמפו עם מרכך לילדים? - באיזה גיל? - כמעט שלוש. - בן או בת? -
למה, יש שמפו שונה לבנים ולבנות? - לא, פשוט לבן לא לוקחים מרכך. - אה... אבל אני רוצה עם מרכך. - לא, כי לבנים יש שיער קצוץ. בדרך כלל. - המממ... אבל אם אני מחפשת מרכך, אז כנראה שלבן שלי אין שיער קצוץ... יש משהו כזה? - לא, אין לי.
אז אני ממשיכה לחפש...

אילתית 2

New member
היי אצלנו

שמפו ומרכך (לא תכשיר של שניהם יחד אלא כל אחד בנפרד) שמפו ומרכך של ד"ר פישר סרקל פורטה - עם הרוזמרין ובנוסף משתמשת גם (כל פעם קונה משהו אחר) שמפו ומרכך כינקייר של מורז גם עם הרוזמרין בנוסף בכל בוקר לפני שהולכים לגן שמים שמן רוזמרין על השיער (טיפה מאחוריי כל אוזן וטיפה בעורף) - יש גם תכשיר של כינקייר ספריי (של השמן יותר עדין) מאחורי האוזניים ובעורף טיפה קטנה וזהו

jojo04

New member
אפרופרו כינים...

האם יש שמפו למניעה? עקבות חזרה לגן, חשבתי לי פעם בשבוע לעשות לה חפיפה למניעת כינים. יש המלצה?

ללילילל

New member
רוזמרין

נראה לי שלהשתמש בחומר שממש משמיד כינים פעם בשבוע זה עלול להיות מזיק. רוזמרין אמור לדחות כינים וראיתי היום כשקניתי את המסרק שיש הרבה תכשירים שמכילים אותו - שמפו, קרמים ותרסיסים. אני הכנתי אתמול תרכיז רוזמרין לפי מתכון פשוט שמצאתי בפורומים: הרתחתי ענפי רוזמרין בסיר מים במשך הרבה זמן, עד שהמים קיבלו צבע אדום כהה, וסיננתי. ההמלצה היא לשים כל יום כמה טיפות, מאחורי האוזניים ועל העורף. מקווה שאוכל לדווח שזה באמת עזר...

אני חופפת כל יום עם שמפו KINCARE

בגלל שיש לנו שיער קצר אז המחיר היקר פחות בעייתי כי משתמשים בטיפה שמפו בכל פעם. אבל גם שמפו שיש בו רוזמרין יכול להיות טוב בנוסף שמה ספריי של כי-מט של פיור אויל על השיער מאחורי האוזניים. איתן אומר שזה הבושם שלו

אנחנו משתמשים בשמפו +מרכך

בכל פעם של חב' אחרת. אני מקפידה שיהיה בתוספת רוזמרין,בעיקר למניעה. כרגע יש לנו של חב' שאני לא זוכרת את שמה אבל הוא בריח תות+מלון עם ציור של אריה עליו. לגבי השיחה בבית המרקחת,יש הרבה ילדים ששמפו ממותג עושה להם את זה. יש של ספיידרמן של ברטץ' של דורה ועוד.

../images/Emo35.gif שאלת השאלות לכל המשתמשות ברוזמרין למניעה

כמה זמן אתן כבר משתמשות ברוזמרין למניעת כינים, והאם זה עוזר
וסליחה על ההתפרצות

משתמשת כבר כמעט שנה

עושה רושם שזה עוזר כי שנה שעברה עברנו את כל השנה ללא כינים (והיה לנו שיער ארוך ארוך). דאגנו לשים לו את הרוזמרין כל יום ובוואות היו כינים בגן. דווקא בחופש הגדול אחרי שכבר עשינו קצוץ והפסקנו להשתמש בספריי אז נדבקנו אבל סירקנו 10 ימים (יום כן-יום לא) וחזרנו להשתמש בספריי ומאז לא חזר....

eli205i

New member
../images/Emo41.gifלמכירה../images/Emo41.gif

שלום לכולם יש לנו תאומות בנות שנתיים וחצי שנגמלו ממטרנה.אנחנו את המטרנה היינו קונים דרך מטרנה בקרטון ועכשיו נשאר לנו 7 יח של מטרנה סגורות. אז למי שמעוניין מטרנה שלב 3 תאריך תפוגה 2.2010 7 יח' סגורות אריזה חסכונית 700 גר' במחיר של 40 שח לחידה{ אין לנו רווח מזה }אנחנו גרים באזור תל אביב שיפנה במסר. תודה ויום נעים לכולם.

למעלה