שרשור צחוק

שרשור צחוק ../images/Emo6.gif

יש לכם בדיחה לספר או משהו מצחיק אחר? אתם מוזמנים לעשות את זה כאן
אין כמו צחוק בריא מהלב להרגשה טובה

אני אתחיל.

SEVEN TYPES OF WOMAN ORGASMS Optimist - Oh Yes, Oh Yes, Oh Yes Pessimist - Oh No, Oh No, Oh No Confused - Oh Yes, Oh No, Oh Yes, Oh No Traveler - Ahh, I´m coming, I´m coming Religious - Oh God, Oh God Greedy - Ahh, More, More, More Murderer - Ahh, if you take it out, I´ll kill you​

ומשהו לשיפור מצב הרוח

הגיע אליי במייל בדיחה גסה אישה זקנה נכנסת לבנק עם שקית מלאה בכסף ומבקשת לבצע הפקדה. הפקיד מבקש לעזור לה אבל היא אומרת שהיא מוכנה לדבר רק עם המנהל של הבנק. בשל הכבוד שרוכשים לה, מפגישים אותה עם המנהל של הבנק. אומרת לו שהיא מעוניינת לבצע הפקדה של מה שיש בשקית. כמה כסף יש לך בשקית?" שואל המנהל? 165אלף דולר", היא עונה. המנהל: "אפשר לשאול מניין יש לך כל כך הרבה כסף להפקיד בבת אחת?" האישה: "אני מתערבת עם אנשים, זוכה וככה יש לי כסף. אם אתה רוצה אני יכולה להתערב גם איתך". מנהל: "על מה את רוצתה להתערב?" האישה: "אני מתערבת איתך שיש לך ביצים מרובעות". המנהל: "אין לי בעיה להתערב איתך גברתי, אבל אין שום סיכוי שבעולם שתזכי כי בוודאות אין לי ביצים מרובעות". האישה: "אני מוכנה להתערב איתך על 50 אלף דולר שיש לך ביצים מרובעות". מחר אבוא עם עורך הדין שלי ונראה עם צדקתי". מנהל באותו הערב עומד מול הראי, מסתכל בביצים שלו והוא רואה שאין שום סיכוי שהאישה הזקנה אכן תזכה בהתערבות. למחרת מגיעה האישה עם עורך הדין שלה אל הלשכה של המנהל, המנהל מתפשט והאישה הזקנה בודקת לו את הביצים. פתאום המנהל רואה שעורך הדין של האישה דופק את הראש שלו בקיר. הוא שואל אותו למה הוא דופק את הראש שלו בקיר? עורך הדין עונה: "היא התערבה איתי על 100 אלף דולר שהיום היא תשחק עם הביצים של מנהל הבנק".

../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif../images/Emo98.gifבדיחחחחחחחה..

אנגלי,צרפתי,טורקי,אמריקני, שוודי,צ'רקסי,פרסי ,אפגני, סקוטי,כורדי,בולגרי, אירי וקזחסטני טסים במטוס. קם היהודי ואומר: "סליחה, אתם לא חושבים שאנחנו יותר מידי בשביל בדיחה אחת

יש לי יש לי יש לי........

אותי זה תמיד מצחיק!!! ו הוראות להוצאת כסף מהכספומט: גברים 1. סע לבנק, החנה רכבך וגש לכספומט. 2. הכנס את הכרטיס. 3. הקש את הקוד הסודי ואת הסכום הרצוי לך. 4. הוצא את הכסף, הכרטיס והפתקית. 5. סע לדרכך. נשים 1. סעי לבנק. 2. החני את מכוניתך. 3. נסי שוב. 4. נסי עוד פעם… יופי. 5. בדקי את האיפור במראה. 6. שימי בושם 7. בדקי עם היד את התסרוקת. 8. חפשי את הכרטיס בתיק. 9. גשי לכספומט והכניסי את הכרטיס. 10 נדחה? החזירי את הטלכרד לכיס. 11. חפשי את כרטיס הכספומט. 12. הכניסי את הכרטיס. 31. חפשי בתיק את קופסת הטמפונים (שם רשום הקוד הסודי). 14. הקישי את הקוד. 15. למדי את הוראות השימוש של הכספומט במשך 2 דקות. 16. נפלט הכרטיס? לא נורא, הכניסי אותו שנית. 17. הקישי שוב את הקוד. 18. שגוי? לא נורא, נסי עוד פעם. 19. הקישי את הסכום הרצוי. 20. לחצי "בטל". 21. הקישי סכום גבוה יותר. 22. לחצי "בטל". 23. הקישי את הסכום המקסימלי. 24. החזיקי אצבעות. 25. הוציאו את הכסף. 26. חזרי למכונית. 27. חפשי את המפתחות בתיק. 28. בדקי את האיפור במראה. 29. התניעי את המכונית. 30. סעי 50 מטר. 31. עצרי. 32. סעי חזרה לבנק. 33. החני את המכונית. 34. נסי שוב. 35. נסי עוד פעם. 36. גשי חזרה לכספומט. 37. הוציאי את כרטיס האשראי והפתקית שנשארו במכשיר. 38. חזרי למכונית. 39. זרקי את הכרטיס והפתקית על המושב שלידך. 40. בדקי עם היד את התסרוקת. 41. התניעי את המכונית. 42. נסי להשתלב בתנועה. 43. לא נורא, נסי שנית. 44. המשיכי בנסיעה. 45. ברמזור הראשון שחררי "הנדברקס". 46. המשיכי בנסיעה.

IC4

New member
האהאהאאאהאהא

אייסי צוחק על עצמו, נוהג כמו צ'יקה

בדיחה שקבלתי באימייל ../images/Emo68.gif../images/Emo66.gif

בבית המרקחת ! אשה נכנסת לבית מרקחת ומבקשת מהרוקח ארס נחש. הרוקח שואל: "גבירתי, למה את צריכה ארס נחש?". "כדי להרעיל את בעלי", עונה האשה. "אני מצטער, גבירתי, אבל אסור לי למכור לך למטרה זו". האשה מוציאה מארנקה צילום ומראה אותו לרוקח ואומרת: "זה בעלי". בצילום נראים גבר ואשה העוסקים במלאכת פרו ורבו. האשה, מסתבר, היא אשתו של הרוקח. הרוקח מביט בצילום ואומר: "למה לא אמרת שיש לך מרשם?".

IC4

New member
anotha one

ניסוי ומסקנה בניסוי שנעשה במעבדה, הושמו 4 תולעים בארבע מבחנות נפרדות: תולעת אחת הושמה במבחנה מלאת אלכוהול השנייה הונחה בתוך מבחנה מלאת עשן סיגריות השלישית שחתה בתוך מבחנה מלאת תאי זרע והרביעית הוכנסה לתוך מבחנה מלאת עפר כעבור יום - התקבלו התוצאות הבאות: התולעת הראשונה שהושמה באלכוהול - מתה התולעת השנייה שהונחה בתוך עשן הסיגריות - מתה התולעת השלישית ששחתה בין תאי הזרע - מתה התולעת הרביעית שהוכנסה לתוך העפר - חיה מסקנת הניסוי: כל עוד אנו שותים אלכוהול, מעשנים סיגריות ועושים סקס לא יהיו לנו אף פעם תולעים.

למעלה