שרשור צומי ><

החלטה שלך.../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

מצטערת שאני מגעילה, אבל אמרות כמו "כולם שונאים אותי! כולם שונאים אותי!" כל הזמן זה לא בדיוק מלבב. היפו יודע שהוא אחד הפעילים בפורום ושאנחנו אוהבים אותו, למה הוא עושה את זה? אני לא יודעת. את עוזבת מתוך מחאה? אני לא קיללתי את היפו, אני לא זוכרת שמישו קילל אותו. אנשים התעצבנו עליו, ולדעתי- זכותם, ובצדק. אגב, את מוזמנת לנצל"ש שרשור אחר בפעם הבאה =__= ... ... ... אל תעזבי!!! ;; היפו, תחזור!!! ותקלוט, תכניס את זה טוב טוב לראש- אתה חשוב כאן לפורום ואנחנו אוהבים אותך. וזהו ><

גאד דאמט ><../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אני עדיין בבאסה שאחרי הופעה X___________________X

MAD TOFI

New member
אני-לא-עזבתיייייי

גל יודעת את זה טוב!!!! -_- אני עזבתי לפני כמה שבועות, אבל עמדתי לחזור עם פיק חדש!!! -_- דיי, זה מעצבן!!!! -_- וכן, את אחת מהאלה שגרמו לי לרצות לעזוב. מקווה שתשני את היחס או משהו ^_^"

Lust chan

New member
נו אתה כן עזבת P:../images/Emo135.gif

אבל חזרת 3: ההודעה הזו נועדה בעיקר בשביל שאנשים ישנו את היחס שלהם 3:

Nittle Grasper

New member
שניכם תהיו פה וזהו #_#

ואני רואה ששניכם כבר פה #_# אז תתעלמו #_# רק תהיו פה כפרות, טוב? #_#

YuviChan

New member
נצל"ש ../images/Emo206.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo214.gif../images/Emo85.gif

אמממ....
אם מישהו גר בצפון וצריך בית להתארח בן במרכז...לפנות אליי
אם יש לכם מספר טלפון שאני יכולה להתקשר אליו ואז משפחה תבוא להתארח אצלי בבית לנות אליי... 054-7996164... אפילו מאוחר בלילה

נמ.../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

למתעניינים שאין: ההופעה הייתה נהדרת- עד שקלטתי שאני לא הולכת לרקוד יותר סטפס. ושאני לא הולכת לראות את המורה המפגר שלנו לסטפס, ואת המורה למודרני. ושאני רוקדת חרא ג'אז. ושהשער שלי דוחה. ושההורים לא צילמו את הריקוד במודרני. |דממה| אז חרא לי.

MAD TOFI

New member
לי קרה דבר דומה

ההורים שלי אילצו אותי להשתתף בשני דברים של סיום בית הספר היסודי שלי השנה ( אני ברמתגן, יסודי זה עד ח'... ) שבכלל לא רציתי להשתתף בהם ועשיתי מהפכה והכל ובסוף השתתפתי, ואז... 1. באחד הם לא ראו אותי בכלל 2. באחד נגמרו להם הבטריות של המצלמה. אז, לפחות אין לי מזכרת מזה. אבל זה כאילו העבודה הקשה לא השתלמה. אבל שלך הוא אקטואלי. אני קיבלתי בתמורה למה שעשיתי ארבעמאות שקל!!! D: אבל את לא ;; ()(צומי)()

Lust chan

New member
הא? מההכוונה??../images/Emo135.gif

ואם ההופעה הייתה נהדרת אז... למה????

מנהלת המתנ"ס...../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

העיפה את המורה לסטפס... בבלוג- http://www.tapuz.co.il/blog/UserBlog.asp?Blogid=68245 ><

Nittle Grasper

New member
עעהעאאע #__# למה?!

למה לא תראי אותם? ולמה ההורים שלך לא צילמו? *צומיצומיצומי* מקווה שיהיה יותר טוב #_# את מוזמנת לדבר איתי אם תרצי ם;

ולן

New member
טוצעשלי|;../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אל תרגישי קקי X3 הרי ההופעה יצא בסדר לא? וזה באמת קקי שהם לא צילמו #_# למרות שאני הייתי משלמת שלא יצלמו אותי רוקדת #_# ~טראומות כיתה ז'~

Nittle Grasper

New member
יאללה, צומי לי =S

אממ כמה סוגים #_# צומי לטובה: קניתי דיסק של מיאבי!! ופגשתי כמה אנשנשותכפרעליהן [בר שני גל שניאחרת ועוד כמה שלא פה] וקראתי 2 מנגות ואני בדרך לעוד כמה *_* והיום היה לי מבחן אמצע במדא, ואת החלק המעשי עשיתי טוב, חוץ מדבר קטן ששכחתי, אבל זה לא קריטי. החלק העיוני [כתיבה, מבחן רגיל].. טוב, זה כבר משהו אחר. לא הלך לי משו.. שזה חלק מהצומי לרעה X__X צומי לרעה~> בא לי לקפוץ מהגג. סתומרת, זה לא ש_בא לי_, מה אני, פסיכית משועממת שאיבדה את הסכינים שלה? ~מתה~ #_# פשוט מחרפנים אותי במידה שאני מרגישה שיהיה יותר נחמד להרגיש את האוויר כל הדרך למטה ואז להימעך על הרצפה [חעחע, אני אלמד בימים הקרובים יותר לעומק על הנזק והטיפול באנשים שעושים דברים כאלה #_#] מאשר להיות כאן #___# אבל זה בטח יעבור עוד מעט, בכלמקרה זה לא שאני הולכת לפגוע בעצמי אומשו @@~ אז אין מה לדאוג יותר מידי, הצלקות הן נפשיות בלבד ם;

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gifצומי לי ;~;

יש לי כאב ראש עצום, אני שומעת את אותו השיר כל היום.. (נימו, נייטוויש, לסקרנים שבייניכם), הוא כבר עשה לי כאב ראש אבל אני עדיין שומעת. צומי? ;~;

למעלה