שרשור צומי!

מית צאן

New member
צומי לכל מי שצריך~../images/Emo119.gif

יהיה טוב~ (אני יודעת, אני עצלנית שינלה כוח לעבור שרשור שרשור... נו- תחיו עם זה~XD;)

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gif ישלי חתך בשפה וזה שורף ]:

צומי?~ ;; [יוקי, גלצ'ע, חזרתי DD:]

NoAmItA ChAn

New member
*צומי*

תמרח משחה אומשו. ואל תרדאג זה יתרפה רק אל תיגע בזה ^-^

NoAmItA ChAn

New member
אההההה *בורחת*

גומנה ;; סליחהסליחהסליחהסליחהסליחהסליחה ;;

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif טומוקוווווווווווווווווווווו

למה למה הלכת??? ;;

יאיייייייייייי../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gifDDDDD<

ברוכהשבה *______________________________________* ~מדלגת בכל רחבי הבית~ ~חוזרת למחשב~ יאייייייייייי ^_________________________^

Lust chan

New member
3333333333> טומו כפרע3>../images/Emo135.gif

תרגישיטוב וברוכההשווה סוףסוף~!111111

Nittle Grasper

New member
צומי לכולם #_# ולי~

|עייפה| אר, באמצע הלילה התעוררתי והקאתי אחרי כמה שעות שניסיתי לעשות הכל רק לא להקיא ובכיתי מכאבים @_@; אבל זה עבר ועבר עליי יום הזוי בבצפר X3; אבל עדיין באלי להקיא קצת, למרות שזה ממש לא גרוע כמו אתמול @_@ איכס, יש לי ספר מתמטיקה בעובי של הארי פוטר ה5. @_____________@

Lust chan

New member
צומיצומי ;;../images/Emo135.gif

יש לי 300 ש"ח בקופה ואני לא חושבת שבסוכות\ראש השנה אני ממש אקבל משהו [ויש גם 25 כל שבוע אבל זה עדיין מעט יחסית] ויש יום הולדת בזמן הקרוב לאיזה ארבעה-חמישה אנשים ממש חשובים לי שאני צריכה לקנות להם מנגות XD ואז יילך הכסף שאמור להיות לקוספליי וככה בחיים לא יהיה לי קוספליי!1 לא שאני מתכוונת לוותר על המתנות\קוספליי~ אבלאבל אני צריכה צומי!! T_______________T

Nittle Grasper

New member
#_# *צומי* 33333> ;;~

יותר מידי אנשים נולדו בסביבות אוקטובר, אה? @@~ <ולא רק מהפורום >O<"> תעשי בייביסיטר/תנקי ת'בית בתשלום אומשו XDD :X

Sakura Kinomoto

New member
תכסכי ו..ו..

אממ..אם תסדרי ככה שתשאירי 300 ותשתמשי בכסף האחר אז יהיה לך כסף לקוספליי...אומשו>< בהצלחה!D: דאיסקי!3>

למעלה