שרשור צומי!

BlackEyedSpirit

New member
לא ממש צומי, ../images/Emo29.gif

סתם רוצה לשתף~ D: אני מאושרת. ^________^;~~~~ מאודמאוד ^-^

MomijiSan

New member
כואב לי;;;|קרמבולה|

יש לי חתך ענקי ברגל מהמגירה למרות שהוא מחליף וקילפתי אותו מרוב עצבים שזה לא מחלים וזה מדמם וכואב לי ;;;

Sakura Kinomoto

New member
אעההה!!תרגישי טובה><

XD תיזהרי מרהיטים!!!תלמדי ממני...יש לי אצבע שבורה שלא זזה אז אני יכולה לקלל עם האצבע האמצעית של הרגלXXDDD.... לא מגניבXP

Lust chan

New member
אמג >~<;; לא לקלף~!!1../images/Emo135.gif

כמו שליסע אמרה, שימי פלסטר @_@ ו..ו.. תרגישי טוב @_@

MomijiSan

New member
טודע!^-^|קרמבולה|

או ואם כבר צומי אזאז קניתי היום חצאית שחורה עם תחרה וזה יפה *-*

../images/Emo7.gifטוב אז T___________T ../images/Emo41.gif

אז ככה...יש לי בן דוד חדש הוא בן חודש וחצי, ויש לו מלה נדירה בעיניים, הוא עלול להיות עיוור...ואני בוכה עליו המון...רק המחשבה עליו אם יאבד את מאור עיניו...לא בטוח שהוא יהיה עיוור אבל אני מתפללת שהוא יהיה בסדר... אמרו לי שהרפואה מאוד מתקדמת והכל אבל, הרפואה לא יכולה לתקן כל דבר...ומחלות נדירות זה משו שהרפואה לא מתמחה בו... צומי?! T_______________________________________T

../images/Emo201.gif

עלול להיות עיוור? זה לא בטוח? ו..יש לפחות ניתוח אחד או שניים שיכול להחזיר את הראיה לעיניים. מקווה בשבילו לטוב.

Sakura Kinomoto

New member
אוי><../images/Emo24.gif

בינתיים כדאי לחשוב חיובי... אני מקוה שהכל יסתדר!><

Lust chan

New member
../images/Emo201.gif *המוןהמון צומי*../images/Emo135.gif

נסי להיות אופטימית, שום דבר לא בטוח- נכון? מקווה שהוא יהיה בסדר.

NoAmItA ChAn

New member
אין לי ממש כוח עכשיו לפרט מה עובר

עליי... זה יותר מידי ארוך.... בוא נגיד שזה פשוט מסתכם בבן מטומטם, פצעים וכמה אני אחות רעה לאח שלי (לא כולם קשורים באותו נושא). אז בבקשה צומי ;;

Sakura Kinomoto

New member
*צומי*../images/Emo24.gif

בנים זה מעצבן>< אני מקווה שהפצעים יחלימו עם הזמן:) ולכל אח או אחות יש את ההרגשה הזאת עם הזמן..ואני בטוחה שהוא מבין שאת לא רוצה לפגוע בו אומשו>>.. מדברת מישהי שלא גרה עם אחותה ולא מסתדרת איתה...אבלע אני יודעת שהכל יהיה בסדרD:

Lust chan

New member
*המוןהמוןהמוןהמון צומי*../images/Emo135.gif

כמו שקראתי פעם באיזה כפתור חכם לבלוג- Boys are stupid. Throw rocks at them! לגבי הפצעים תרגישי טוב 3> ולכל אחד מותר להיות אח רע לפעמים, העיקר שאת שמה לב לזה [אם זה באמת ככה], וזה אומר שאולי תנסי להיות יותר טובה אליו 3333> אוהבתותך

למעלה