שרשור צומי

Sakura Kinomoto

New member
שרשור צומי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אעה...כל מה שעל הלב לפה ולקבל חיבוק.. אני אלך על זה....מאז שהמסע לפולין נגמר לא הולך לי משו בבצפר...גם לפני לא היה משו...אבלע השבוע או השבועות האחרונים ממש גרועים...אני לא אוהבת את המקבץ תקשורת שלי ואני לא יודעת לאיזה מקבץ כע ללכת. אבא שלי טס מחר לארה"ב שוב...ואני מוקפת באנשים מקסימים שאני אוהבת מאוד...אבלע אני פשוט לט מצליחה להיות שמחה באמת...מאושרת...אעעההה....ממש נמאס לי...אני רוצה שייגמר כבר השבוע...אבלע גם ככה..אני לא יודעת מה לעשות בסופ"ש...אעה..אני רוצה לצאת מהתקופה המעצבנת הזאת..אאררגג...צומי?;;

מית צאן

New member
|צומיצומי|../images/Emo119.gif

נראהלי שאם תרצי תוכלי לבוא אליי ונעשה שמייחOO: ו...בבקשה אל תהיי עצובה;; את ילדה מקסימה, היפרית, ועושה תמיד שמח. שבוע או אפילו כמה שבועות לא טובים לא יכולים להרוס אותך>< אני לא אתן לזה לקרות>< אוהפתותך3333333> והכל יהיה בסדר. |פה בשבילך בכל מצב|

NoAmItA ChAn

New member
*צומיצומיצומיצומי*

אל תדאגי לכולנו יש תקופות משבר
ששלך תעבור מהר ותחשבי על איך להיות מאושרת 3333>~

../images/Emo15.gif הכול יהיה בסיידר!

אממ... ציטוטים? תשובותם של טרי פראצ'ט וניל גאימן לשאלה "איך כתבתם את בשורות טובות?" "בהרבה צעקות נרגשות בטלפון" ועל איך זה היה: "ניל הוא ערפד, אני בטוח. הוא עבד בלילה, מתעורר אחרי הצהריים ובדרך כלל חיכתה לו הודעה במשיבון שהתחילה במילים אלו "תתעורר כבר בן זונה! ככתבתי קטע ממש טוב!"

NoAmItA ChAn

New member
צומי? ;;

1. ביום ראשון שמים לי גשר ואני ממש פוחדת מזה ;; 2. אני עכשיטו בתקופה שאני ממש מבולבלת בקשר להמון דברים וזה מכניס אותי לדכאון שבא והולך. אז בבקשה צומי? ;;

Sakura Kinomoto

New member
גשר זה לא נורא!><

ו..ו..זה בדר"כ שווע את זה... ו..ו..דיכאונות שבאים והולכים זה איוול...אבלע..זה חלק ממעבר...גמאני בתקופה כזאת..הדבר שהכי עוזר לי בדיכאונות זה הצומי>< אז..גמבטה ניו!><

Lust chan

New member
*המוןהמוןצומי*../images/Emo135.gif

גשר זה דיי בסדר, תחשבי על זה שזה מציק רק בשבוע-שבועיים הראשונים ובכלל זה לטובתך!111 3333333> מקווה שהכליהיהבסדר, דברי איתי במסן

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo24.gif

1. אל תדאגי D: לי תמיד עוזר שאני יודעת שיאללה, יקרה, אבל בסוף גם יעבור. ואני לא ארגיש את זה אח"כ. תתנחמי, זה גם לא כואב. 2. לכולנו יש תקופת בלבול ודיכאון. אם את רוצה תדברי איתי בפרטי :) ואל תשכחי, אנחנו תמיד כאן בשבילך כדי להקשיב ולנסות לעזור כמה שאפשר

shirlevy101

New member
חיבוקע מוחץ ועוגיתי ../images/Emo24.gif

תחשבתי שהגשר הוא לטובתך! אולי ככה תפחדי פחות 3> אם את רוצה לדבר, סתם גבוהה תמיד פה! *צומיצומיצומיצומיצומי* 3333333>

יאללה חפיף

גשר זה דווקא ממש ממש ממש ממש ממש לא נורא יחסית לדברים אחרים.. דיכאון זו מילה חזקה, אז להזהר כשמשתמשים בה! ההרגשה הזו ודאי חנק, אבל בגלל שאין דוגמאות\הסבר, אין לי הרבה מה לומר בנושא.. בקשר לגשר - גם לי ישימו עוד שבוע בערך וזה קצת מלחיץ אבל ממש לא קריטי>< והחנק\דיכאון\לאידוע לי יש את זה גם בזמן האחרון ומלא לחץ לימודי ובאתר שלי;;
אלה

Lust chan

New member
*חיבוקענק!111*../images/Emo135.gif

נסי להישאר אופטימית!!1 אני בטוחה שתצליחי להחליט על מקבץ שיתאים לך יותר. סופשבוע? בשביל זה הומצאו המינימפגשים של ימי שישי. אפשר לארגן אחד
אוהבתותך ואל תהיי עצובה!!11 >.<~ 3333333333333>

למעלה