שרשור צומי אני לא הולכת לאייקון, איזה כיף לי! NOT החיים זבל ואני לא מרגישה טוב!
Y YuviChan New member 3/10/06 #1 שרשור צומי../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif אני לא הולכת לאייקון, איזה כיף לי! NOT החיים זבל ואני לא מרגישה טוב!
שרשור צומי../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif אני לא הולכת לאייקון, איזה כיף לי! NOT החיים זבל ואני לא מרגישה טוב!
A AbaraiRenji New member 3/10/06 #2 את כן באה #)@+_)%@# מה לא באה?!?!@$)@+(%)@#+%)#+_^)#+^T)#^*#%^#%_+#@%
Y YuviChan New member 3/10/06 #3 אני לא באה כי...../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif כי אני לא יכולה ב-12 ואין מישהו משהם שיבוא איתי ב-10
אני לא באה כי...../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif כי אני לא יכולה ב-12 ואין מישהו משהם שיבוא איתי ב-10
A AbaraiRenji New member 3/10/06 #4 הצעה כבר אמרתי את זה המפגש אייקון הוא גם מפגש מומו משותף נכון? המפגש מומו יהיה גם ב10,גם ב11 וגם ב12. לא,אני לא מחלק את אלו שחוגגים לימים.כל מי שחוגג יחגוג בכל יום. ככה כל אחד יבוא מתי שהוא יכול לבוא. מה דעתכם?^^"
הצעה כבר אמרתי את זה המפגש אייקון הוא גם מפגש מומו משותף נכון? המפגש מומו יהיה גם ב10,גם ב11 וגם ב12. לא,אני לא מחלק את אלו שחוגגים לימים.כל מי שחוגג יחגוג בכל יום. ככה כל אחד יבוא מתי שהוא יכול לבוא. מה דעתכם?^^"
T The Evil Pako New member 4/10/06 #5 את כן יכולה ב 12 >:../images/Emo118.gif אולי זה יום אחרי התחרות ונהיה עייפות אבל אפשר לישון קצת יותר ונגיע טיפה יותר מאוחר..! נו, תבואי. ;;
את כן יכולה ב 12 >:../images/Emo118.gif אולי זה יום אחרי התחרות ונהיה עייפות אבל אפשר לישון קצת יותר ונגיע טיפה יותר מאוחר..! נו, תבואי. ;;
M MichelleLev New member 4/10/06 #7 ../images/Emo168.gif יובעעעעע אבלאבל אם יוכלו להקפיץ אותך אליי שזה 10 דקות נסיעה אז נוכל לנסוע ביחד!!!
../images/Emo168.gif יובעעעעע אבלאבל אם יוכלו להקפיץ אותך אליי שזה 10 דקות נסיעה אז נוכל לנסוע ביחד!!!