** שרשור צוהריים 2 - היום ה86 בבית - עדכונים **

מצב
הנושא נעול.

QueenB55

Well-known member
כל עניין התקציב בעבר בקושי נכנס לפרקים בכלל
עוז הפך את זה ל thing מאז העונה של סתיו בערך
כל הקטע של התקציב ומגבלת הזמן שלו היא בדיוק כדי שיתמודדו גם עם טעויות כאלה
פעם זה 8 קילו בצלים במקום 8 יחידות
פעם זה שכחנו קפה
זה הפורמט, מים ואוכל כדי לא למות שם יהיה להם בשפע
שיסתדרו בלי ושפעם אחת עוז לא יציל אותם מעצמם
בעונה של טליה התקציב כיכב בפרקים
בגלל בר כהן ונתנאל
היו המון מריבות על סיגריות ואוכל.

QueenB55

Well-known member
העונה לא היה תקציב אחד כמו שצריך
תמיד שכחו משהו
פעם שעברה שכחו פלפל חריף ירוק
ובשר לחמין

פאף פה

Well-known member
גם תה לא הזמינו
אני מצדי שותה ממילא רק מים זה לא היה מזיז לי

tarimulu

Well-known member
לא ישאירו את יוסי בלי קפה
סוגיה מעניינת האמת, האם יעשה בלאגן כדי להשיג את זה גם אם ע"י שתיית קפה בסתר בחדר של עוז - או שדווקא ירצה לצאת המבוגר האחראי שמתמודד וזה קטן עליו ולא יתלונן

הוא סיפר כבר בתחילת העונה על מצבים שלא יכול היה לשתות קפה והשיטות שהוא למד להתמודד עם זה כמו לשתות מים חמים ושהוא התמכר לפעולה של לשתות מכוס חמה ולקחת את השלוקים הקטנים לעיתים יותר מהקפה עצמו

אם זה היה סיגריות כמובן שהיו מארגנים שם מרד
אבל קפה זו שאלה

עדגיל

Well-known member
סוגיה מעניינת האמת, האם יעשה בלאגן כדי להשיג את זה גם אם ע"י שתיית קפה בסתר בחדר של עוז - או שדווקא ירצה לצאת המבוגר האחראי שמתמודד וזה קטן עליו ולא יתלונן

הוא סיפר כבר בתחילת העונה על מצבים שלא יכול היה לשתות קפה והשיטות שהוא למד להתמודד עם זה כמו לשתות מים חמים ושהוא התמכר לפעולה של לשתות מכוס חמה ולקחת את השלוקים הקטנים לעיתים יותר מהקפה עצמו

אבל קפה זו שאלה
יוסי שותף מלא הדייר? יש לי תחושה שהוא זוכה לפריבילגיות כמו סיגריות, שעות שינה

בסדר555

Well-known member

אבל קפה זו שאלה
נראה לי בריאותית לא יסתכנו

tarimulu

Well-known member
זמן טוב להיזכר בכאבי הראש שהיו לאתי בגלל מחסור בקפה
ושלסתיו היה קפה חירום מוחבא והיא שתתה אותו בספל לא שקוף כדי שיחשבו שהיא שותה שתיה קרה או שוקו

Edne

Well-known member
תרצה ממש בתחרות עם שני.
בכל הזדמנות שקשורה אליה היא מחפשת להשמיע את עצמה בכוח, לצאת הגיבורה, להרים לעצמה.

QueenB55

Well-known member
:-D:-D תראו איך הם יושבים ליד חדר האח
מחכים שדרור ייצא מחדר האח
החליטו שיוסי ייכנס לבקש

tarimulu

Well-known member
חחח עוז סגר עליהם את הדלת פיזית
רצו להיכנס 3 ביחד להתחנן על הקפה
הדלת כבר הייתה פתוחה ונסגרה

3245NELLI

Well-known member
לגביכם אם תרצה מגיבה ומתערבת זה לעשות בכוח. בעיניי זה האופי שלה מהיום הראשון. היא אוהבת להשמיע את דעתה, היא לא מסוגלת לשתוק. זה היה ככה מתחילת העונה.

רות 1234

Well-known member
כל כך אני אוהבת את תרצה, שסתם בשביל הכייף נכנסת כמה פעמים ביום לסקרים של זוכה העונה של"שמועה" ו"בטטה" ומתמוגגת לראות איך היא מפגיזה בראש, בפער על האחרים. אני יודעת שסקר זה דבר הפכפך, הכל פתוח, אבל בתחושה שלי היא מכבה שם אחרונה את האור. הלוואי.

3245NELLI

Well-known member
כל כך אני אוהבת את תרצה, שסתם בשביל הכייף נכנסת כמה פעמים ביום לסקרים של זוכה העונה של"שמועה" ו"בטטה" ומתמוגגת לראות איך היא מפגיזה בראש, בפער על האחרים. אני יודעת שסקר זה דבר הפכפך, הכל פתוח, אבל בתחושה שלי היא מכבה שם אחרונה את האור. הלוואי.
מזדהה איתך כל כך
אני בעיקר אוהבת להציץ ברשתות החברתיות ולראות איך גם קטעים שלא מציגים אותה באור מחמיא זוכים לכמעט 85% תגובות חיוביות בעדה

מצב
הנושא נעול.
למעלה